Bende dayanamıyorum ama olmadığına adım gibi eminimBen de 13 haziranda oldum aşılama. Umudum olmamakla birlikte yine de gün sayıyorum. Ben sizin yerinizde olsaydım çoktan test yapmıştım,dayanamam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende dayanamıyorum ama olmadığına adım gibi eminimBen de 13 haziranda oldum aşılama. Umudum olmamakla birlikte yine de gün sayıyorum. Ben sizin yerinizde olsaydım çoktan test yapmıştım,dayanamam![]()
Ben urfalı değilim ama bende burda yaşıyorum. Hangi doktora gittinEvet kuzum urfaliyim Urfa'da yaşıyorum
Aaa cidden mi ben Ahmet ataç Aydeniz tıp merkezinde oldum sen hangisinde oldunBen urfalı değilim ama bende burda yaşıyorum. Hangi doktora gittin
Ben lotus hastanesine Osman konyalıya gittim canım. Senin dediğin yeri hiç duymadım. Gerçi bu konularla daha yeni ilgilenmeye başladım amaAaa cidden mi ben Ahmet ataç Aydeniz tıp merkezinde oldum sen hangisinde oldun
Benim dediğim yer Urfa'nın en ucuz doktoru aşılamadan sonra anladım ki en kalitesiz doktoruBen lotus hastanesine Osman konyalıya gittim canım. Senin dediğin yeri hiç duymadım. Gerçi bu konularla daha yeni ilgilenmeye başladım ama
Ne sorun yaşadın aşılamadaBenim dediğim yer Urfa'nın en ucuz doktoru aşılamadan sonra anladım ki en kalitesiz doktoru
Test yaptın mı bu aradaAz kaldı zaten cnm iki üç güne belli olur artık
Yok yapmadım kuzum yarın günüm bakalım belim çok ağrıyor bugün midem yanıyorTest yaptın mı bu arada
Ben senden daha çok merak ediyorumYok yapmadım kuzum yarın günüm bakalım belim çok ağrıyor bugün midem yanıyor
Hiç mi hiç sanmıyorum bnde adet olacağımı bildiğim için relaksim bakalım cnm ben genelde çatlatma ignenin 18 veya 19 gün adet görüyorumBen senden daha çok merak ediyoruminşallah tutmuştur
Hayırlısı olsun. Olumlu da olsa olumsuz da olsa yaz merak ederim. Benimde umudum yok,şimdiden tüp bebek yeri araştırmaya başladımHiç mi hiç sanmıyorum bnde adet olacağımı bildiğim için relaksim bakalım cnm ben genelde çatlatma ignenin 18 veya 19 gün adet görüyorum
Haber ederim cnm kaç yıllık evlisinHayırlısı olsun. Olumlu da olsa olumsuz da olsa yaz merak ederim. Benimde umudum yok,şimdiden tüp bebek yeri araştırmaya başladım
2 yıl oldu. Yaş 36Haber ederim cnm kaç yıllık evlisin
Maddi durumun iyiyse direk tüp bebeğe geç tutmazsa aşılama eget2 yıl oldu. Yaş 36![]()
Maddi durum var canım çok şükür. Olmazsa öyle yapacağızMaddi durumun iyiyse direk tüp bebeğe geç tutmazsa aşılama eget
İnşallah gerek kalmaz daMaddi durum var canım çok şükür. Olmazsa öyle yapacağız
Selam canim insallah tutmustir asilaman.17 haziranda aşılamam yapıldı özellikle yazmak istedim yaptırmak isteyen sorusu olan varsa seve seve cevaplarım. Hangi ilaçları kullandım,süreç nasıldı aklına takılanlar yazabilir. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun![]()
Canım güzel dileğin için teşekkür ederim inşallah tutmuştur bakalım çarşamba test günüm :) benim de bir tane canımın kalbi durdu alındı maalesef rabbim bizim de kucağımızı doldursunSelam canim insallah tutmustir asilaman.
Bende pazar hasta olcam.sali 3. Gun doktora gtcem.doktor bana asilama demisti esimde spermde sekil boziklugi oldigindan.salı günü hemen baslarmi tedaviye asilama icin.benim herşeyim normal bi arada.bi tane Dusugum var.
Ben 2. Günümü gidiyim o zaman.devlet hastahanesine gidiyorum ben.igne falan al derse 3.gunumde baslarim.Canım güzel dileğin için teşekkür ederim inşallah tutmuştur bakalım çarşamba test günüm :) benim de bir tane canımın kalbi durdu alındı maalesef rabbim bizim de kucağımızı doldursun
Benim hemen başladı tedavim 3. Gün karından iğneyle başladık 9 gün vurdum arada yumurta boyutları için kontrole gittik eşimde bir sorun yoktu 11. Gün aşılamam yapıldı
Kuzum ben özele gittim doktorumu reglin ilk günü aradım 3. Günü gel muayene edeyim dedi devlette nasıl oluyor hiç bilmiyorumBen 2. Günümü gidiyim o zaman.devlet hastahanesine gidiyorum ben.igne falan al derse 3.gunumde baslarim.