Aşılama aşılama yaptırıp bekleyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlar :) ben nereye yazsam cevap alamıyorum siz bana yardım edersiniz umarım (((((( ben cumartasi aşılama yaptırdım o gün den beri sol kasığım da aşrı ağrı var dokunduğum zaman hele çok ağrıyor doktora gittim normal dedi ama bana mantıksız geliyor benim sağ tarafta ki yumurtalarım büyüdü sol dakiler çok gelişmedi tutsa sağ tarafım ağrıması lazım acaba kist olabilir mi ( bir de göğüslerim cok hassas ama bilemedim ya (((((((((

bu arada progestan kullanıyorum gebelik tutarsa eğer düşmesin diye ilacı öğlen içene kadar akıntım beyaz renkte oluyor ama ilacı içince kesiliyor yan etkisin de kuruluk var zaten o yüzden akıntıya bakarak ta sevinemiyorum ki doktor da resmen kovar gibi yaptı bu gün insan en azından göbekten ulturasonla bakar sonuşta kist var sa görür demi :)

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun tedavin inşallah güzel sonuçlanır benimde 13. Gunüm ve ilk aşılamam tecrübeli sayılmam ama aynı ağrılar bendede vardı ilk uç gun hep yattim cok ağrım oldu benimde sağlı solluydu yumurtalar ama hep sag agriyordu 10 gun böyle kasik agrisi çektim 11. Gun goguslerim cok ağrıdı 2 gündür bu ağrılar devam ediyor ama hafifledi baya.aşılamadan once 2-3 kere muayne oluyorsun bence kist olsa Dr bunu farkeder ve tedavini ona gore şekillendirirdi diye tahmin ediyorum . Ben crinone jell kullanıyorum o yüzden hic bı fikrim yok progestan hakkinda malesef. Cok yardımcı oldum demi:))

canım senin de tedavin hayırlı olsun umarım ikimizin de yüzü güler :) en azından yardım etmeye calıştın canım söylediklerin içimi rahatlattı :) benim doktorum en son perşembe muayene etti gece çatlatma iğnesini vur dedi vurdum ama işlem yapmadan önce tekrar muayene etmedi ( bu arada senin akıntın var mı canım :))

CAnım aynı şeyi Dr bende sordum nerden biliyorsunuz catladigini diye . Muayene jel eşliğinde yapılıyor ya içerde yabancı madde olmaması önemli dedi Yada salladı bilmiyorum :)))

merhaba o taraftaki yumurtalarında ilaca cevap vermeye başlamış olabilir gelişmeye başladıysa o yüzden ağrın oluyordur çalışmalara devam edin bence

Arkadaslar ben bisey sorucaktim Dr bana crinone jel verdi ve bunu kullandığın sürece regl olmazsın dedi şimdi bugün benim regl gunüm normalde ama daha 4 tane jelim var kullanılacak. Yani bu jeli kullanırken regl olan oldumu acaba benmi Dr yanlış anladım yorumladım ki

Canım sen test yaptinmi baktım ama göremedim sonucunla ilgili bisey merak ettim de inşallah mutlu haberler almissindir

Canım sen test yaptinmi baktım ama göremedim sonucunla ilgili bisey merak ettim de inşallah mutlu haberler almissindir

Cevapladım sorunu gerçi ama buraya da yazayım istatistik olsun :)

Bugün 15. günüm. İdrar testi negatif çıktı. Henüz adetime 5 gün var.

Umudum var hala yani :)

ya kızlar benim erken gebelik gösteren testim vardı bir tane.nasıl olsa çıkmaz onu kullanim atimde gözüm onda kalmasın diye bu sabah yaptım 6.günüm bugün.çok silik çizgi gördüm umutlanmak istemiyorum resmin boyutu yüksek diyo yükleyemiyorm

hadi bakalım. hayırlı haberlerini bekliyorum. :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…