• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama yaptırıp hamile kalanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Sultan3434

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
185
Puanlar
103
Merhaba kızlar,
Maalesef gebe kalamıyorum bu yüzden aşılama yaptırmayı düşünüyorum. Netten araştırdığım kadarıyla doktor aşılamayı 4 kereden fazla yapmıyormuş. Aşılama yaptırıp hemen tutan var mı aranızda bir de zorlu bir süreç mi

Merhaba kızlar,
Maalesef gebe kalamıyorum bu yüzden aşılama yaptırmayı düşünüyorum. Netten araştırdığım kadarıyla doktor aşılamayı 4 kereden fazla yapmıyormuş. Aşılama yaptırıp hemen tutan var mı aranızda bir de zorlu bir süreç mi
Aşılama ile zaman kaybetmeyin tüp bebek yaptirin derim

Merhaba kızlar,
Biraz da kişilere bağlı. Yani problemin ne olduğuna bağlı olarak ilk başta aşılama da denenebilir. Benimki çok şükür ilk denemede tuttu.

Biraz da kişilere bağlı. Yani problemin ne olduğuna bağlı olarak ilk başta aşılama da denenebilir. Benimki çok şükür ilk denemede tuttu.
Cevabınızı geç gördüm. Ne eşimde ne de bende bir problem yok en son doktora gittiğimde rahimde iltihap olduğunu söylemişti hap ve fitil vermişti kullanmıştım ama yine de gebe kalamıyorum :( 1 senedir uğraşıyoruz ilk olarak aşılama denemek istedim tutma oranı %15-20 arasıymış siz İstanbul da mı aşılama oldunuz ben istanbuldayım iyi bir yer arıyorum aslında. Bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah

Back
X