[]merhaba canım bende ist bahçelievlerde oturuyorum artı ocak 15 te ilk aşılamamı yaptrıdım sana doktor tavsiye edebilirim istersen hayrunisa hastanesi tüp bebek uzmanı sibel aydın doktor olarak. kadro olarak ve hijyen olarak çok düzenli ve insana umut işığı olan bir kadro
sağol canım inşallah hepimiz bu iyi dileklere nail oluruz
birbirimiz için dualarımız esirgemeyelim
hakkımızda hayırlısı
yasabır ya selamet
unutmayalım ki bu bizim için bir sınav ve bu sınavın karşılığını öbür dünyada alıcaz inşallah
sağol canım inşallah hepimiz bu iyi dileklere nail oluruz
birbirimiz için dualarımız esirgemeyelim
hakkımızda hayırlısı
yasabır ya selamet
unutmayalım ki bu bizim için bir sınav ve bu sınavın karşılığını öbür dünyada alıcaz inşallah
meraba canım.aşılama hayrinüsa hast.yaptırdın sen.fiyat ne kadara çıkıyor.ben süha beye bugün gittim.çok iyi bir doktor.ilgilendi,bayağı.eşimin değerlerine normal dedi.bende polikistik over fazlaymış.aşılama önerdi.ssk ile 500 tl miş.medicana'da.
35sevi35 ben selam rose inşallah tutar canım dr un hangi hastanede çalışıyor memnunmusun dr undan ilk defamı yaptıdın aşılamayı ben 1 defa yaptırdım tutmadı benim dr um prof dr bülent güleklidi çok memnun kaldığımı söyleyemem zaten bıraktım ssk karşılamadığı için bekleyeceğiz biraz inşallah sonra tedaviye tekrar başlıcaz ama özelde allah herkesi bebişlerine kavuştursun canım güzel haberlerini bekliyoruz canım kaydirigubbakcemile5
merhabalar,
ben burada asılama yaptırıp hamile kalanları okurken bi arkadaşın benim doktoruma gidip ilk aşıda hamile kaldığını okudum.Çok duygulandım ve hemen ben de paylaşmak istedim.İnsan her güzel sözden,her olumlu örnekten cok etkileniyor tabiki...
doktoruma gelince marmara üniversitesinde başhekim.ben gayet memnunum.aşılamamı özelinde 600 tl ye yaptırdım.Hayırlısıyla sonucumu bekliyorum.iyi dileklerin için sonsuz teşekkürler canım.Alah hepimizi en kısa zamanda meleklerine kavuştursun.
merhabalar,
ben burada asılama yaptırıp hamile kalanları okurken bi arkadaşın benim doktoruma gidip ilk aşıda hamile kaldığını okudum.Çok duygulandım ve hemen ben de paylaşmak istedim.İnsan her güzel sözden,her olumlu örnekten cok etkileniyor tabiki...
doktoruma gelince marmara üniversitesinde başhekim.ben gayet memnunum.aşılamamı özelinde 600 tl ye yaptırdım.Hayırlısıyla sonucumu bekliyorum.iyi dileklerin için sonsuz teşekkürler canım.Alah hepimizi en kısa zamanda meleklerine kavuştursun.
canım güzel haberlerini bekliyoruz sen özelde 600 ytl yaptırdım diyorsun sadece 600 ytl mi verdin iğnelerde içindemi istanbulda yaptırmışsın galiba marmara üniversitesi diyorsun izmirden oraya nasıl gidip geldin canım zor olmadımı dr unun ismini yazarmısın canım hayırlı habeeler bekliyorum senden canım:1hug:
ilk aşılamamı antalya alanya başkent hastanesinde barış bey e yaptırdım ama hiç memnun kalmadım,kesinlikle tavsiye etmiyorum,hasta psikolojisinden hiç anlamıyor, zaten tutmadı da,2. aşılamayı manavgatta özel akdeniz hastanesinde cem bey e yaptıracağım tavsiye ederim çok iyi bir doktor.
canım güzel haberlerini bekliyoruz sen özelde 600 ytl yaptırdım diyorsun sadece 600 ytl mi verdin iğnelerde içindemi istanbulda yaptırmışsın galiba marmara üniversitesi diyorsun izmirden oraya nasıl gidip geldin canım zor olmadımı dr unun ismini yazarmısın canım hayırlı habeeler bekliyorum senden canım:1hug:
Ben siteye üye olurken yanlışlıkla izmiri seçmişim canım.aceleden olsa gerek.aslında ist. da oturuyoruz.fakat bu ücret ilaçlar hariç.ilaçlara da 360 ödedim.gerçi bana 1 kutu ganol f yeterli ıldu.ikinciye gerek kalmadı.tutmazsa onu önümüzdeki ay kullanmayı düşünüyorum.tabi sorun çıkmazsa
meraba canım.aşılama hayrinüsa hast.yaptırdın sen.fiyat ne kadara çıkıyor.ben süha beye bugün gittim.çok iyi bir doktor.ilgilendi,bayağı.eşimin değerlerine normal dedi.bende polikistik over fazlaymış.aşılama önerdi.ssk ile 500 tl miş.medicana'da.
merhaba canım 750 tl ödedim + ilaçlar var tabii
ben memnunum hastanemden gerçekten tavsiyede ederim bir çok arkadaşımı da yönlendirdim bu siteden hepside çok memnun kaldı hatta bir arkadaşımıza bütün gittiği doktorlar onda sorun olduğunu söylemişler di bu doktor ise ısrarla iyi bir tüp bebek merkezinde eşinden sperm testi istedi ve nihayetinde bunlarda biraz zaman sonra yaptırdı eğer 2-3 ay daha geç kalsalarmış eşi tamamen kısır olucakmış şimdi ameliyat oldu eşi
değerlerin yükselmesini bekliyorlar kısmetse
arkadaşlar merhaba, ben de 2. aşılamamı dün yaptırdım... bugün tekrar olacak, hayırlısı bakalım,
Allah herkese hayırlısını versin bu cuma saatinde dua edelim..
polikistik over olduğu nasıl anlaşılıyor arkadaşlar? benim dr.um bu konuda hiç bişey söylemedi. 1. aşılamam tutmadı, arkadaşımın ilk tüp bebeği bu yüzden tutmadı, 2. de polikistik over a göre ilaç kullandı tuttu, acaba benim de var da dr.um mu anlamadı??? oooooofff :bbo:
ben aşılama ile hamile kaldım ilk aşılamada tuttu inşallah bebeğim 1 ay sonra doğacak, ben hastanede değil özel doktora gittim ama doktorum aynı zamanda hastanede de çalışıyor, altunizade de academic hospital hastanesi doktorumun adı prof.dr . fatih durmuşoğlu süper bir dr çok titiz çalışıyor çok ilgili kesinlikle tavsiye ederim
Cnm sen kac yilik evlisin ben de bu ay denicemde 5 yilik evliyim cok ugrastim olmadi asilamada tutmasa diye. Bu arada bebeyin hayilisiylan kucagina alirsin insallah cok sevindim cok guzel birsey ya :)