Arkadaşlar ben pko hastasıyım 4 yıl bebeğim olmadı tedaviye başladım1 yıl yanlış dr ki (çok ünlü doktorlardan biri idi ) seçimimden dolayı 2 aşılama sonucum negatif çıktı,dr değiştirdim ki bence bebek sahibi olmanın %80 i doktor ve ekibi yeni doktorum PROF.DR TİMUR GÜRGAN oldu oylesıne umutsuz gıttım kı timur beye tüp bebek istedim yapmadıı aşılama ile olacak dedii diğer dr tüp yapalım demişti oysa kıı neyse yapıldı ilk denemede tuttu ocak 19 gıbı bebegimikucagıma alacagım bu arada hiçte zor bişey değil korkmayın çok kolay sorularınız olursa seve seve cevaplarım kızlar kendınıze iyi bakın[/QUOTE 35sevi35 ben selam çok sevindim canım sağ salim doğar bebeşin inşallah darısı bizlerin başına neyin olacak bize haber verirsin bide ne iğnesi oldun yumurtan kaç olduda yaptı dr un benim 17 oldu yumurtam dr tamam dedi yaptı aşılamamı ama tutmadı 2.cisi ocak ayında olacak inşallah hayırlısıyla bide kaç yumurta oluştu benim 1 tanemiş beni aydınlatırsan çok sevinirim canım kendine ve bebeğine iyi bak arkadaşıma.s.
Arkadaşlar ben pko hastasıyım 4 yıl bebeğim olmadı tedaviye başladım1 yıl yanlış dr ki (çok ünlü doktorlardan biri idi ) seçimimden dolayı 2 aşılama sonucum negatif çıktı,dr değiştirdim ki bence bebek sahibi olmanın %80 i doktor ve ekibi yeni doktorum PROF.DR TİMUR GÜRGAN oldu oylesıne umutsuz gıttım kı timur beye tüp bebek istedim yapmadıı aşılama ile olacak dedii diğer dr tüp yapalım demişti oysa kıı neyse yapıldı ilk denemede tuttu ocak 19 gıbı bebegimikucagıma alacagım bu arada hiçte zor bişey değil korkmayın çok kolay sorularınız olursa seve seve cevaplarım kızlar kendınıze iyi bakın
arkadaşlar bende pko hastasıyım. ve international hospital da prof. engin orala gittim. ve ilk aşılamada tuttu. şimdi 32 haftalık gebeyim. az kaldı oğlumu kucağıma almaya. allah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almak nasip eder inşallah.
mrhab canım allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah.bende pko yum ve bu ay aşılama yapılacak ama çok tedirginim.canım özel olmazsa yaşın kaç.ben 21 yaşındayım dr yaşından dolayı şanslısın dedi...
canım bende 28 yaşındayım.
Burada yazılanların tümü umut ıoldu bana.Ben de prof. dr. Fatih Durmuşoğlunun hastasıyım.İnşallah benimki de tutar.10 gün sonra kanda baktırmayı düşünüyorum.Doktorum adet gününü bekle dedi ama ben adetin 25. gününe kadar beklemeyi düşünüyorum.Hepinizin bebekleri şimdiden hayırlı olsun arkadaşlar...
meraba arkadaşlar bende aşılama yaptırmak istiyorum.3 yıllık evliyim pko rahatsızlığım var.eşiminde sperm değerlerinde düşüklük var.doktorum aşılama önerdi.doktorumdan memnun değilim.b.evler medicana dr.süha sönmez'e gidiceğiz bugün eşimle bakalım o ne diyecek.umarım herşey iyi olur.sevgilerle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?