kızlar ben 3 yıllık evliyim we 2011 yılı benim için tamamen berbat geçti...ocak ayında 3 aylık bebeğim karnımda öldü ..aradan 4 ay gecti bir düşük yasadım ve tekrar 4 ay sonrası bir düşük
daha..suan sadece folidoce kullanıyorum..
doktorum yapılması gereken bütün testleri yaptı ..ve sonuclar hep temiz cıktı ..eşimde ve bende bir sorun yok..dogal yoldan olmasını bekliyorum ama bir tık yok..günüm gectiği vakit doktorum
gel dedi.bebegin tutunabilmesi için bana iğne yapacak..ama 4 aydır düzenli adet oluyorum ve bebek filan tutmuyor.. acaba asılama mı yaptırsam bilmiyorum ki...biraz daha mı beklesem belki
tutar diye... kızlar yardımıcı olursanız sevinirim..kafam karısık üzülüyorum neden diye hiç birin sorun yokken..Allah isteyen herkese nasip etsin yarrabbim...
ıuı tekniği ile yapılan aşılamada yıkama yapıldığı için sadece sağlam spermler kalıyor yani en sağlıklı olanları...bence denemelisin eğer senle ilgili pıhtılaşma veya rahim duvarı ilgili bi sorun yoksa sağlıksız spermler dölleniyor demektir...umarım gerek kalmaz ama düşünüyorsanda hiç zor bi işlme değil en kısa zamanda meleğine kavuşman dileğiyle..