• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama yaptırmalı mıyım?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ben 3 yıllık evliyim we 2011 yılı benim için tamamen berbat geçti...ocak ayında 3 aylık bebeğim karnımda öldü ..aradan 4 ay gecti bir düşük yasadım ve tekrar 4 ay sonrası bir düşük

daha..suan sadece folidoce kullanıyorum..

doktorum yapılması gereken bütün testleri yaptı ..ve sonuclar hep temiz cıktı ..eşimde ve bende bir sorun yok..dogal yoldan olmasını bekliyorum ama bir tık yok..günüm gectiği vakit doktorum

gel dedi.bebegin tutunabilmesi için bana iğne yapacak..ama 4 aydır düzenli adet oluyorum ve bebek filan tutmuyor.. acaba asılama mı yaptırsam bilmiyorum ki...biraz daha mı beklesem belki

tutar diye... kızlar yardımıcı olursanız sevinirim..kafam karısık üzülüyorum neden diye hiç birin sorun yokken..Allah isteyen herkese nasip etsin yarrabbim...

ıuı tekniği ile yapılan aşılamada yıkama yapıldığı için sadece sağlam spermler kalıyor yani en sağlıklı olanları...bence denemelisin eğer senle ilgili pıhtılaşma veya rahim duvarı ilgili bi sorun yoksa sağlıksız spermler dölleniyor demektir...umarım gerek kalmaz ama düşünüyorsanda hiç zor bi işlme değil en kısa zamanda meleğine kavuşman dileğiyle..

ıuı tekniği ile yapılan aşılamada yıkama yapıldığı için sadece sağlam spermler kalıyor yani en sağlıklı olanları...bence denemelisin eğer senle ilgili pıhtılaşma veya rahim duvarı ilgili bi sorun yoksa sağlıksız spermler dölleniyor demektir...umarım gerek kalmaz ama düşünüyorsanda hiç zor bi işlme değil en kısa zamanda meleğine kavuşman dileğiyle..

evet canım doktorum aynısını söyledi..sağlıksız spermlere denk geldiği için düştüğünü söyledi....işte dogal yoldan biraz daha denememi istedi olmazsa asılmaya gececez mecburen..ama yaza kadar bekliyecem olmazsa direk asılama için gidecem ...ne yapıyım korkak bir insanımda..kısmet artık insaallah gerek kalmaz...

evet canım doktorum aynısını söyledi..sağlıksız spermlere denk geldiği için düştüğünü söyledi....işte dogal yoldan biraz daha denememi istedi olmazsa asılmaya gececez mecburen..ama yaza kadar bekliyecem olmazsa direk asılama için gidecem ...ne yapıyım korkak bir insanımda..kısmet artık insaallah gerek kalmaz...

canım peki doktor kesin mi sorunun sadece sağlıksız spermden olduğundan bence rahim filmi çekinmen lazım doktorun nasıl istememiş ya hayret ettim ben çünkü rahminin durumunu ancak rahim filmiyle anlayabilir...yani benim gibi olmandan korkuyorum oyüzden bu kadar önem veriyorum filme....tabiki karar senin canım rabbim hepimize yardım etsin inş...

canım peki doktor kesin mi sorunun sadece sağlıksız spermden olduğundan bence rahim filmi çekinmen lazım doktorun nasıl istememiş ya hayret ettim ben çünkü rahminin durumunu ancak rahim filmiyle anlayabilir...yani benim gibi olmandan korkuyorum oyüzden bu kadar önem veriyorum filme....tabiki karar senin canım rabbim hepimize yardım etsin inş...

anladım canım haklısın dediğim gibi belki 20 tüp kan aldılar benden bütün testleri yaptı..temiz cıktı..rahim filmine belkide o acıdan gerek duymamıstır..eşimle bana öyle bir acıklama yaptı..saglıksız spermlere denk geldiğini söyledi düşük ondan oluyordur..Canım sagol isteyen herkese rabbim versin hepimize de yardımcı olsun...kısmet artık..

anladım canım haklısın dediğim gibi belki 20 tüp kan aldılar benden bütün testleri yaptı..temiz cıktı..rahim filmine belkide o acıdan gerek duymamıstır..eşimle bana öyle bir acıklama yaptı..saglıksız spermlere denk geldiğini söyledi düşük ondan oluyordur..Canım sagol isteyen herkese rabbim versin hepimize de yardımcı olsun...kısmet artık..

canım bende bütün testleri vs yaptırmıştım ama her doktor rahim filmi istiyor yani inanki senin için endişeleniyorum kimse benim gibi olmasın diye hakkımızda hayırlısı canım....

kızlar bugun saclarımın asırı dökülmesinden yana doktora gittim..kansız oldugum ve demir eksikliği oldugunu söyledi..folidoce kullandıgım için folikasit değerim baya bir yüksek cıktı ve ilacı bırakmamı söyledi..acaba kan eksikliği düşük yapar mı? veya gebelik olusumuna engel mi?kan yapıcı ilaclar içmeye basladım gebelikgi ileri ki aylara ertelenmek zorunda kalacam..sonucta amac sadece hamile kalmak değil saglıklı cocuk dogurabilmek ve ben okadar sey yasadıktan sonra aynı seyleri tekrar yasamak istemiyorum..

Back
X