Kimse aşılama yaptırmadı mı yaa :sm_confused: ben çok korkuyorum kızlar nolur tecrübelerinizi yazın :a015: son 2 gün senağlama senağlama
evet cnm rahim filmi çektirdim zor bir işlem sayılmaz ama eğer çok aşırı korkuyorsan anestezili çektirebilirsin ben anestezisiz çektirdim fazla acımıyor ama spekül takılırken biraz acıtıyor buda çok normal zaten korkulacak bişey yok tatlımyerimsenibenMrb.arkadaşım.Ben de gelcek ay yaptırcam.Maalesef senin soruna cevap yazamayacağım ama sen benim soruma cevap verirsen çok sevinirim.Rahim filmi çektirdin mi?çok zor mu?Aşılama zor bir işlem mi?Ben basit bi muayenede bile kasılıyorum bakalım aşılamada ne yapcam?Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
malesef tutmadı canım :çok üzgünüm: bu ay dinlenip önümüzdeki ay tekrar deniycez hakkımızda hayırlısı olsunsonuç ne oldu cok merak ettim. inş.tutar.ben de haftaya hsg cektircem ay sonuna doğruda asılama olcak. hadi bakalım hepimize kolay gelsin
inşallah son aşılaman olur btanecim senin için dua edicem :Saruboceq:ben 3 kez aşılama yaptırdm kızlar.3. aşılamayı yaptıralı 5 gün oldu.kısmetse bu kez tutar inşallahta tüp yatırmadan bebeğime kavuşurum.
:çok üzgünüm:kızlar maalesef busabah adet gördüm çok üzgünüm.bebeğim tutunamadı annesine..tüp bebek hastasıyım artık.salı günü dr gidicem ne dicek bakalım rapormu çıkartıcak 3 şansım vardı 3. cüsünde de kanadım kırıldı
:a015: çok üzüldüm güzelim nasip değilmiş elimizden bişey gelmiyor rabbim ol demeden olmuyor :çok üzgünüm::çok üzgünüm:kızlar maalesef busabah adet gördüm çok üzgünüm.bebeğim tutunamadı annesine..tüp bebek hastasıyım artık.salı günü dr gidicem ne dicek bakalım rapormu çıkartıcak 3 şansım vardı 3. cüsünde de kanadım kırıldı
tatlım inşallah aşılaman tutmuştur bizlere sonucu bildirmeyi unutma olur mu kaydirigubbakcemile5merhaba son 4 günüm. korkuyorum... ve bugün çok ağrım var işe bile gitmedim ayağa kalkmamak için... :çok üzgünüm:
benim adetim aşılamamın 16.gecesi gelmişti kızlar inşallah sizinki gelmez inşallah hamişsinidr canım :dance:Bugün 14.gün inşallah gelmez de kalmış olurum.allah herkesin gönlüne göre versin inşallahhh
tatlım senin ikinci aşılamandı sanırım yanlışmı hatırlıyorum? neden hemen tüp bebeye geçtininz 3. 4.de tutan çok arkadaş var hazirana kadar aşılamalarını dene derim hakkında hayırlısı olsun canım :Saruboceq:dün dr gittim tüp içinde hazirana beklemem gerekiyomş.....ne inatçı bebeişim yaaa ..asudecm tşk ederim..moral oldun bana
yasese ve nazlıözger kızlar ikinizde izmirdesiniz aşılamalırnızı nerede yaptırdınız drunuz kim ben alsancakta irenbeye gidiyorum drum dilek aslan 1.aşılamam tutmadı ikincisi için bekliyorum şubat ayında olucak nasipse .. CADIARZU
inşallah pozitifle sonuçlanır canım inşallah meleğin seninledir :Saruboceq: a.s.Merhaba ben Smyrna ART ye gidiyorum bayraklıda çokkk memnunum dr.Evrim Berberoğlu
Sonuçlarım yarın belli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?