Aşılama Aşılama yardım!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bi tek ben bahtsiz degil misim demekki bekliyoz canim.iste pazartesi yapilacak yine ayrintilari yazarim hersey rabbimin ol demesine bakiyor rabbin iyisini versin

Merhaba benimde 4.günüm kasık ağrın falan varmı

M
Merhaba ileri hizli degeri yuzde 40 olmali diye biliyorum benim esimdede yuzde 2 ameliyat oldu. Biz yuzde 2 ile 3 asilama yaptik tutmadi. Bu arada trabzonlumusunuz

M

Merhaba ileri hizli degeri yuzde 40 olmali diye biliyorum benim esimdede yuzde 2 ameliyat oldu. Biz yuzde 2 ile 3 asilama yaptik tutmadi. Bu arada trabzonlumusunuz
Evet trabzonluyum doktor hiç ameliyat demedi ama yavaşları hızlandırabiliriz dedi hep.

Varikosek ameliyat mı oldu eşiniz? Sizde sayı hareket nasıl iyidir inşalah
Ameliyattan once ileri hareketli yuzde 2 idi. Sonra yukselmeye basladi. Bu arada bi tüp yaptik iste onunda kalbi durdu malesef. Ameliyattan sonra 1 yil gecti kendiliğinden de olmuyo bayramdan sonra bi daha tupe basliycam esim ozaman test yaptirsa bakicam iste ileri hareketli ne seviyede suan

Evet varikosel

Tüp bebeği kimde yaptırdınız peki

Çok iyi olduğunu duydum aşılama için ona gitmeyi düşünüyoruz biz de olmazsa. Kaça mal oldu tüp bebek
Bana hasan tahsin asilama demişti cavit hoca asilama degil direkt tup bebek yapmalisin demişti yani bosuna zaman kaybetmisim o yüzden sogudum ozel hastanelerden. Cavit hocada bana bir asilama yapti ama aslinda tup diye baslamistik yumurtalarim yeterince gelismeyince tedaviyi asilamaya cevirdi raporun yanmasin dedi. Gayet iyi bi doktor cok memnunum raporlu 6 bin liraya cikti

Rapor almak için 3 aşılama yaptırmış olmak gerekiyor ama dimi canım? Medikalpark özellikle para tuzağı resmen herşeyi para olarak görüyorlar ya.. ben şimdi normal bi günde Cavit beye gitsem olur mu yoksa adetin 3. Günü mü gitmem gerekir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…