- 9 Aralık 2012
- 1.973
- 326
- 113
- Konu Sahibi Bensiz Aska Doyma
-
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun diliyorum ve inşallh en kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz. Konu ileilgili ise internette açıklamalar mevcut, devlette yaptıracak olursanız epeybir prosedürü var, en az 3 yıllık evlilik şartı gibi... Bikaç ay uğraşıyor raporu çıkartıp yaptırmak diye biliyorum, eşinizin ve sizin gerekli tüm tahlilleri yapılıyor, 3 aşılama dan sonra tüp e geçiliyor, tabi bu arada kadın için de 40 yaş sınırı var malesef, o yüzden çoğu insan para biriktirip özelde yaptırıyorarkadaşlar bugun adetımın ucuncu gunuydu ve dr gıttım kıstım kaybolmus esımınsesperm testınde dusukluk cıktı haraket , sayı vs. doktror aşılama yaptırmamız gerektıgını soyledı ılac yazdı adetımın besıncı gunu kullnmaya baslıcam yannız ne yazdı suan bılmıyorum ılaclar sıfereleme yontemıyle verıldıgınden dolayı yarın esım alıcak ve kullanmaya baslıcam .
sormak ıstedıgım burada fakultede yaptırabılıyormusuz yanlız sartları kuralları nedır fıyatlar ssk karsılıyormu ? ılaclar cok tuttarmı evlılık surersı gıbı sartları bılmıyorum yardımcı olacak arkadaslardan yardım beklıyorum bana bırz anlatabılırlermı ?ve ılaclar bıttıgınden hemen asılamamı yapılması gerekıyor yardımcı olursanız sevınırım tesekkur ederım .
cnm ben istanbul ozel balat hastanesinde yaptirtim pazartesi gunu esimin sperm yikamasi 270 lira hastane 300 lira 1 tane catlatma ignesi oldum (bnm 2 tane yumurtam vardi) 80 lira bana toplam 650 liraya maal oldu asilama bugun 9.gunum bekliyorum bakalim insss hayrlisiyla guzel haberler alirimozellerde nekadara maal oluyor acaba?
hadı ıns canım ya bendede esımde de hıcbır problem yok ama olmuyor ıkı senelık evlıyız.. bırtek rahım fılmı kaldı onuda aralıkta cektırıcem oda temız cıkarsa asılama dusunuyorum artıkcnm ben istanbul ozel balat hastanesinde yaptirtim pazartesi gunu esimin sperm yikamasi 270 lira hastane 300 lira 1 tane catlatma ignesi oldum (bnm 2 tane yumurtam vardi) 80 lira bana toplam 650 liraya maal oldu asilama bugun 9.gunum bekliyorum bakalim insss hayrlisiyla guzel haberler alirim
canım ben daha 2 yıllık evlıyım ve 23 de gırmedım daha pekı ozelde bu sartlar olmadan yaptrabılıyrmuyum yas ve evlılık sınırı olmadan ?Merhaba, öncelikle geçmiş olsun diliyorum ve inşallh en kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz. Konu ileilgili ise internette açıklamalar mevcut, devlette yaptıracak olursanız epeybir prosedürü var, en az 3 yıllık evlilik şartı gibi... Bikaç ay uğraşıyor raporu çıkartıp yaptırmak diye biliyorum, eşinizin ve sizin gerekli tüm tahlilleri yapılıyor, 3 aşılama dan sonra tüp e geçiliyor, tabi bu arada kadın için de 40 yaş sınırı var malesef, o yüzden çoğu insan para biriktirip özelde yaptırıyor
yok cnm ozelde bole sartlar yok bnde 2 yillik evliyim 26 yasindayim ama yaptilar benden rahim filmi bile istemedi doktor yumurtam olusmus zaten bu yumurtalari degerlendirelim dedi ctesi gtmisim pazarteside asilamayi yaptik insss emeklerimizin karsiligini aliriz ins en yakin zamandacanım ben daha 2 yıllık evlıyım ve 23 de gırmedım daha pekı ozelde bu sartlar olmadan yaptrabılıyrmuyum yas ve evlılık sınırı olmadan ?
cnm bende pco vardi ama zayifladim doktorym daha ii gorunuyor dedi cok sukur ins en yakin zamanda guzel haberler alirizhadı ıns canım ya bendede esımde de hıcbır problem yok ama olmuyor ıkı senelık evlıyız.. bırtek rahım fılmı kaldı onuda aralıkta cektırıcem oda temız cıkarsa asılama dusunuyorum artık
canım pekı sgk ka karsılıyormu ? en ucuk fıyat ne oluyor ozelde ? ben ayın ıksınde yumurta takıbıne gıdecegım ılavımı dr yazdı kolmenmı vs. bılmıyrm aksma gorecegım catlatma ıgnesı hıc bahsetmedı hıcbırsey anlamadm doktordanyok cnm ozelde bole sartlar yok bnde 2 yillik evliyim 26 yasindayim ama yaptilar benden rahim filmi bile istemedi doktor yumurtam olusmus zaten bu yumurtalari degerlendirelim dedi ctesi gtmisim pazarteside asilamayi yaptik insss emeklerimizin karsiligini aliriz ins en yakin zamanda
pko vardı sadece kıstler vardı kan tahlıllerım hep superdı kıstlerde gıttı yanı suan hıcbır sorun yok kılo dısında sımdı zayıflıyorum bakalım artık nasıpcnm bende pco vardi ama zayifladim doktorym daha ii gorunuyor dedi cok sukur ins en yakin zamanda guzel haberler aliriz
cnm valla bilmiyorumki ben muhasebeye sordum 300 lira odemeniz var dediler sigorta nekadarini karsiliyoda okadar odendigini solemedi bana ama esimin tahlili ozel labaratuarda yapildi sigorta karsilamiyo en fais rakamlar 1000 lirayi gecmez sanirim ilaclar para ediyo o igneleri sigorta karsilamiyo cunku islem cok pahali bisey degil.canım pekı sgk ka karsılıyormu ? en ucuk fıyat ne oluyor ozelde ? ben ayın ıksınde yumurta takıbıne gıdecegım ılavımı dr yazdı kolmenmı vs. bılmıyrm aksma gorecegım catlatma ıgnesı hıc bahsetmedı hıcbırsey anlamadm doktordan
bndede kist yoktu ama yumurtam olusmuyodu buyumuyodu simdi gttigim doktor sayesinde cok guzel sonuclar aldim istda yasiyosaniz ben tavsiye ederim hem cok tatli dilli hem cok iyi bir insan gercekten.pko vardı sadece kıstler vardı kan tahlıllerım hep superdı kıstlerde gıttı yanı suan hıcbır sorun yok kılo dısında sımdı zayıflıyorum bakalım artık nasıp
ızmırde yasıyorum cnmbndede kist yoktu ama yumurtam olusmuyodu buyumuyodu simdi gttigim doktor sayesinde cok guzel sonuclar aldim istda yasiyosaniz ben tavsiye ederim hem cok tatli dilli hem cok iyi bir insan gercekten.
Bizde 2 yıllık evliyiz, özellerde aşılama 750 tl, ilaçlara ayrıca para veriyosun, rapor çıkartırsan daha ucuza alabiliyormuşsun ilaçları, hatta eczaneler ile pazarlık bile yapılıyormuş, ilk gördüğünüz eczaneden bu ilaçları almayın diyorlar... Bende kasım ayında regl in 2. Günü başlayacağım kısmetse, hayırlısı artıkcanım ben daha 2 yıllık evlıyım ve 23 de gırmedım daha pekı ozelde bu sartlar olmadan yaptrabılıyrmuyum yas ve evlılık sınırı olmadan ?
yok cnm ozelde bole sartlar yok bnde 2 yillik evliyim 26 yasindayim ama yaptilar benden rahim filmi bile istemedi doktor yumurtam olusmus zaten bu yumurtalari degerlendirelim dedi ctesi gtmisim pazarteside asilamayi yaptik insss emeklerimizin karsiligini aliriz ins en yakin zamanda
ozellerde nekadara maal oluyor acaba?
Allah yardımcınız olsun cnm cok zor durumu olmayanlar ne yapsın demı sınır oluyorum bazen ama elden ne gelırbende özel de yaptırdım aşılamamı, 2 kutu gonal f 450 aldım 500 tl tuttu, 500 tl de doktor istedi 80 tl çatlatma iğnesi 1080 lirayı buldu diğer kullandığım ilaçları (folbiol, bebe aspirini ve klomaks antibiyotik) ve 45 km lik yola gidip geldik 4 kere yol paralarınıda hiç hesaba katmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?