Aşılama Aşılama yardım ...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Allah razı olsyn cınım duaların için bende gebelimi öğrenmeden önceki belirtilerimi yazayım yav canım çekti:) acayip sigara istiyodum azcık içtim eşim içirmek istemedi bağımlı oldumu sandık:)sona çook uyku yer lerde uyuya kalıyodum ve acayip açık bi iştahgünde iki ekmek:) tabi 40 kilo aldım 110 kiloyla doğuma gitmiştimon kilo fazlam kaldı işte neyse günüm 5 gün geçti dr gittik yumurtlıkya kist varmış korktum ama kanda baktık önce bhcg sonuç3000 beş haftalıkmış haberimiz yok abbaaoww ayy ikinci kez ana olasım geldi kızlar yav :) aslında herşey beyinde bitiyo hanımlar stres yapmayın herşey olacana varır diyin ben öyle yaptım napim herşey rabbimin elinde ol dese olur:)

ins cnm insss suan sanki cokkk uzakmis gibi geliyor hamilelik bebek allahim bize hayrlisini nasip etsin ins allahim tez zamanda hepimizin yuzunu guldursun ins

canim benim allah ins birdaha bole seyler yasatmaz tez zamanda saglikli gebelik ve bebek nasip eder inssss:)

Ben gebeligimi fusukte ogrendigim icin ,utluluk yasayaadim hatta kac ay kendime gelemedim uzuntu sinir sitrest kist oldum 7 cm kadar cikti bu ay gittim iki gun once yok olmus hapla cok sukur yarinda klomene basliyrm cok umutluyum acikcasi oda olmazsa birdahaki ay asilamaya gidiyrz dualarinatesekkur ederim cnm bnm amin :) tabletten yqziyrm azcik sozcukler karisiyr affola :) sigara icme kis bebise yazik :)

Reactions: mbz
canim benim allah ins birdaha bole seyler yasatmaz tez zamanda saglikli gebelik ve bebek nasip eder inssss:)
İmsallah canim bnm rabbim saglikli gebelikler nasip etsin bizlere zor zamnalardiama allahima cok sukur sefeatcimiz olacak inaniyrm ki sende kavuscan minigine insallah :)

Ay yok kıız bn sigara içen birisi değilim kokusuna bile dayanamam ama can bu çekti :) alıntı yapamadım yav donuyo tel :) kistim var diyen hanım arkadaş bndede vardı beş bıcık cm di hamile olunca hiç bi tedavi yapılamadı çok kasık sancısı çektim sol yumurtalıktaydı benimki ama doğumdan iki ay sona kontrole gittiğimde erimiş dedi dr ayrıca gebelik duyguları ço uzak diyen arkadasım cınım seni çok iyi anlıyorum üzme tatşı canonı inş rabbim sağlıklı bi gebelik ve wvlat nasip ederse bugünlerine gülceksin bile çünki benee aynı durumlardan geçtim sorunsuz bi gebelik hayal gibiydi ama inandım dualarımda eksik etmedim oldu çok şükür daha oğlum dört aylık ikincinin planlarını yapıyoz gibi gibi:)rabbim kimseyi evlat hasretiyle acısıyla sınamasın

Sigarayi bebis istemis demek ki :)
Aminnnn...
Bnm kistm vardi kaybolmus iyice silindi bu ay cok sukur umitte var umutta var rabbim buyuk olduracak insallah :)

Kiz oglusun biraz buyusun bnce cok kucuk kiyamam bn kuzuma :)

Ah canım ah düşük yapınca psikoloji ne hale geliyo aman yarebbi çok zor çok yasayan bilir anca bende bi buçuk aylıktı çok sancım vardı s ürkli yat dedi dr yattım ama öyle böyle değil sancılarım için ağlıyodum bel ağrısı falan derken bi sabh wc ye gittim bi baktım bi parça düştü ama sancım kesildi rahtladm da o parça kan pıhtısı olabilir de dim bi şişe suyun içine koydum ve korkunç gerçek o kan pıhtısı dediğim şey gitgîde beyazladı bi et parçası oldu kv gösterdim düşük yaptın üzülme falan fistan ama ben ağla ağla o şişeyke günlerce yattım kalktım eşimin desteğiyle kendime geldim rabbim kimseye yaşatmasın inş allahım sen beterinden koru senin durumunda allah yardımcun olsun sevincini bile yaşayamaışsınız inş bi daha sağlıklı bi gebeliğin ve bebeğin olur

naptım ben ya alıntı mı oldu noldu anlayamadım :) size iyi geceler mucıkss oğluşu uyutmam lazım bende kestiryim accık gece aç kez kalkıyom uyukuyu unuttum gibi :)allah rahatlık versin hepinizeeeeeeee :)herifide fazla söyletmeyim :):):)

Allah yuzunuzu guldursun cnm benım altınlarım borca gıttı ıkı senedır cok cebellestık sukur yenı yenı toparlandık tabıkıde cocuk ıcın parayı esırgeyemeyız demek ıstedıgım cok cok kou durumda olan var devletın bu koydugu kurallar sacmalık... bende bı ıkı ay maasımdan kenara koyucam bakalım kısmet...

amın canım Allah yavrunu analı babalı hayırlısıyla buyutsun

kizlar tutmadi galiba hastalancagima yakin gelen sari akintilar gelmeye basladi hastalancagima yakin bas agrilarim olurdu agrilarimda basladi buda husran sanirim ((

Allah herkesin yardımcısı olsun, bu işin kolaylaşması gerekiyor aslında, belkide 2. aşılama yapılacak diğer ay, çünkü 1.nin tutmadığını düşünüyorum, daha test yapmama tam 1 hafta var ama karnım belim ve midem fena halde ağrıyor aynen adet olacak gibi diyorum ama bir yandanda daha adet günümede 1 hafta var, bu kadar erken adet olmam mümkünmü bilmiyorum. tezat bi ikilem arasındayım

rabbım gerı cevırmesın inş... umudunu kesme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…