Aşılama Aşılama Yolunda Dostluklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar ne yapıyorsunuz ses seda yok :) benim yarın transferim var eşimle alışverişe gittik bol bol kuruyemiş kabak çekirdeği ceviz vs aldım gün kurusu ile incir kurusu aldım şimdi de yemek falan yapıyorum sizler ne yapıyorsunuz
Ananas ta al ye birkaç gün hep.şey diyorlar tutunmayı kolaylaştırıyor

Kızlar bende adeti bekliuom başlicaz bi aksilik olmassa aşılamaya.
Adetin ayın kaçında bende sürece karar veremiyorum aralik mı ocak mı diye

Kızlar estrofemin etkisi mi bilmiyorum ama muazzam kilo aldım ve acayip şekerli şeyler canım istiyor...
Psikolojikte oluyor benimde tedavide deli gibi şekerli şeyler istiyo canım
Hakkında hayırlısı canısı ne zaman baslarsan ben yanındayım dualarımla:KK15:
Sağol kuzum biliyorum

Can dostlarim Kader Arkadaşlarim allahim gönlünüzün muradi dilegi neyse kabul etsin isallah:)mevlid kandılınıx hayırlar getırsın hepinize işallah:)
Hayırlı kandiller canım

Hayırlı kandiller kızlar..7 senelik evliyim.Ben de ilk Asilamayla hamile kalmıştım ama bebeğim 11 haftalikken öldü ne yazıkki.7gün önce kürtaj oldum.ve doktorum korunmaniza gerek yok.2.adetine kadar hamile kalmazsan aşılama yapalım 2.kez dedi..Allah bu.mübarek gün hürmetine herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaAllah

Hayırlı kandiller kızlar..7 senelik evliyim.Ben de ilk Asilamayla hamile kalmıştım ama bebeğim 11 haftalikken öldü ne yazıkki.7gün önce kürtaj oldum.ve doktorum korunmaniza gerek yok.2.adetine kadar hamile kalmazsan aşılama yapalım 2.kez dedi..Allah bu.mübarek gün hürmetine herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaAllah
Amin canım cok üzüldüm işallah allahım eksılttığnın yerını doldurur işallah bıanönce hamiş olup sağlıcakla kucağna alırsın bebişini:)

Back
X