- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
aşılama yaptıramıyor musun bu süreçte eşin bir sprem verecek sadece aslındaCanım ben yazın tup bebek denemek istiyorum.zaten amacım yaza kadar aşilama yazın olmassa tup bebekti. 1 kez aşilama deneyebildim. Eşinin ayağından dolayi baya vakit kaybettim oyüzden yaza direk tüp bebek denicem bu arada belki kendiliğinden olur.ama 3 sene olacak nisanda.allahtan umut kesilmez.ama düşüncem bu.
olmadım canım 1 ay klomen tedavisi gördüm onuda değerlendiremedik . martta ya da nisan da kısmet olursaSchonerDuft selam.2. aşılamayı oldunuz mu ? durum nedir
sizin durum neydiSchonerDuft selam.2. aşılamayı oldunuz mu ? durum nedir
bizimde morfoloji sıkıntımız var malesef.2,5 senedir bende ugrşiyorum.geçen yıl bu zamanlar klomenle 2 aşılama oldum negatifti.şimdi bu ay iğneli aşılama denicez bakalim.iğnelere başladim. perşembe kontolrüm var.hayırlısı artık.sizin durum neydi
merhaba benim 11.günüm bugün tek nokta kan geldi şimdi de kahve renkli leke nasıl oluyor ilk defa yaptirdim.
Ben 11.gün idrar testi yapmıştım aşılama sonrası ve çıkmıştı canım..
merhaba benim 11.günüm bugün tek nokta kan geldi şimdi de kahve renkli leke nasıl oluyor ilk defa yaptirdim
tedavi oldun mu sonuç ne oldubizimde morfoloji sıkıntımız var malesef.2,5 senedir bende ugrşiyorum.geçen yıl bu zamanlar klomenle 2 aşılama oldum negatifti.şimdi bu ay iğneli aşılama denicez bakalim.iğnelere başladim. perşembe kontolrüm var.hayırlısı artık.
canım yerleşme kanaması da olabilirlütfen cevaplarmisiniz
Evet oldum sonuç negatif oldu malesef.tedavi oldun mu sonuç ne oldu
canım yerleşme kanaması da olabilir
hımmm hayırlısı inşallah çok saoltedavi oldun mu sonuç ne oldu
canım yerleşme kanaması da olabilir
ilk aşılamam di bakalım artık nasiphımmm hayırlısı inşallah çok saol
.lütfen cevaplarmisiniz
çok teşekkür ederim ama hasta old7m malesef yok hayirlisi.
Kusura bakma canım.Geç girdim siteye..İdrar testi yaptın mi evde?Varsa silik de olsa pozitif çıkar test.Lekelenme olabilirmiş..bende olmadı ama olan var..Umarım bebisin seninledir canim❤
hayırlısı olsun canımEvet oldum sonuç negatif oldu malesef.
hayırlısı olsun canım ya kaçıncı denemendi regliden sonra yine iyi değerlendir belki kendiliğinden olurçok teşekkür ederim ama hasta old7m malesef yok hayirlisi
ilk denemem dihayırlısı olsun canım
hayırlısı olsun canım ya kaçıncı denemendi regliden sonra yine iyi değerlendir belki kendiliğinden olur
İKİNCİYİ ne zaman düşünüyorsunilk denemem di
yarin tekrar gideceğim doktora aşılama icin rapor istiyorlar yaİKİNCİYİ ne zaman düşünüyorsun
yarin doktora gideceğim ne zama derseİKİNCİYİ ne zaman düşünüyorsun
merhaba bugün doktora gittim kan testi için hasta olmuştum değerim 26 çıktı bir hafta sonra tekrar gideceğim bakalım hayırlısıİKİNCİYİ ne zaman düşünüyorsun
Yerleşme kanamasidir o kuzu gözün aydın sağlıkla ilerler inşallahmerhaba bugün doktora gittim kan testi için hasta olmuştum değerim 26 çıktı bir hafta sonra tekrar gideceğim bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?