Aşılama Aşılama Yolunda Dostluklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

SchonerDuft

güncel : 62.90 hedef : 54
Kayıtlı Üye
21 Mart 2012
29.919
51.877
798
Merhaba arkadaşlar 1.ci aşılama da hamile kaldım malesef kimyasal olarak sonuçlandı.
Ama çok güzel iki dost edindim nasipse 2.ci aşılamam da ve canlarımın sıradaki tedavileri ile zorlu yolları beraberce yürüyeceğiz gelin beraberce dertlerimizi tecrübelerimizi paylaşalım

Ablalarim benim dert ortaklarim sikintilarimi giderenlerim yol gosterenlerim mukemmel dostluklar icin acildi bu topik buyrun hep beraber dertleselim paylasalim rahatlayim . Asilama ve ardindan kimyasal gebelik yasayip ablalarimla atlattim her seyi hep beraber nice skintilar asalim bebislerimize kavusalimmm insallah

Kızlar ne yapıyorsunuz ses seda yok :) benim yarın transferim var eşimle alışverişe gittik bol bol kuruyemiş kabak çekirdeği ceviz vs aldım gün kurusu ile incir kurusu aldım şimdi de yemek falan yapıyorum sizler ne yapıyorsunuz

Yarın kandil allahım işallah bu güzel günün hürmetıne transferını müjdeyle sonlandırır enerjimizi yüksek tutcsz bol bol dua etcez bende iğnelere baslıyom biliyosun yarından sonra allahın izniyle:)

Yarın kandil allahım işallah bu güzel günün hürmetıne transferını müjdeyle sonlandırır enerjimizi yüksek tutcsz bol bol dua etcez bende iğnelere baslıyom biliyosun yarından sonra allahın izniyle:)
Evet canım inş hayırlı olur yaa vallahi çok dua ediyorum sanada dua ediyorum anneme dedim bi hurimiz var tanımıyorum ama seviyorum diye o da dua ediyor canim ins olur

Evet canım inş hayırlı olur yaa vallahi çok dua ediyorum sanada dua ediyorum anneme dedim bi hurimiz var tanımıyorum ama seviyorum diye o da dua ediyor canim ins olur
Onun ellerınden öperim allah razı olsun anneciğinden inanki herkese dua ediyorum ben içimde hiç kötü fesat kıskanc bir gram duygu yok bana yarın müjde versen hamileyım dıye oturup aglarım sevıncten çünkü içimin acısını biliyorum burdaki arkadaslarımında canının acısını aynı ölçüde hissediyorum senin için cok umutluyum ben işallah güzel haberlerını alcam allahın izniyle ve hep yanındayım dualarımdasın benim canlarım var burda onları cok seviyorum sende aramıza hosgeldın canım samimi sözlerın duyguların için cok teşekkür ederım cok mutlu oldum

Aynı şekilde canım sağol :)

her sey cok guzel olacakkkkk ben inaniyorummmmm sen huris abla sonda burcu abla sonra ben derkennnn kucagimiza alcaz bebisleri moralini yuksek tut pozitif ol heyecan yapmaaa yat guzel guzel dinleeeennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…