- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
Canım ben de çarşamba dondurulmuş embriyo transferim olacak inş ama şimdiden serum iğne başladım romatizmadan kaynaklı biraz heyecanlı biraz tedirgin biraz kaygiliyim :)C cibilicibilisaksak06 sen ne durumdasın canım
hadi inşallah güzel haberlerini alırızCanım ben de çarşamba dondurulmuş embriyo transferim olacak inş ama şimdiden serum iğne başladım romatizmadan kaynaklı biraz heyecanlı biraz tedirgin biraz kaygiliyim :)
iyiir kuzum sen nasılsınGünaydın kızlar nasılsınız canlarım:)
Şükür iyiyim hersey yolunda maşallah:)iyiir kuzum sen nasılsın
Yarın kandil allahım işallah bu güzel günün hürmetıne transferını müjdeyle sonlandırır enerjimizi yüksek tutcsz bol bol dua etcez bende iğnelere baslıyom biliyosun yarından sonra allahın izniyle:)Kızlar ne yapıyorsunuz ses seda yok :) benim yarın transferim var eşimle alışverişe gittik bol bol kuruyemiş kabak çekirdeği ceviz vs aldım gün kurusu ile incir kurusu aldım şimdi de yemek falan yapıyorum sizler ne yapıyorsunuz
Evet canım inş hayırlı olur yaa vallahi çok dua ediyorum sanada dua ediyorum anneme dedim bi hurimiz var tanımıyorum ama seviyorum diye o da dua ediyor canim ins olurYarın kandil allahım işallah bu güzel günün hürmetıne transferını müjdeyle sonlandırır enerjimizi yüksek tutcsz bol bol dua etcez bende iğnelere baslıyom biliyosun yarından sonra allahın izniyle:)
Onun ellerınden öperim allah razı olsun anneciğinden inanki herkese dua ediyorum ben içimde hiç kötü fesat kıskanc bir gram duygu yok bana yarın müjde versen hamileyım dıye oturup aglarım sevıncten çünkü içimin acısını biliyorum burdaki arkadaslarımında canının acısını aynı ölçüde hissediyorum senin için cok umutluyum ben işallah güzel haberlerını alcam allahın izniyle ve hep yanındayım dualarımdasınEvet canım inş hayırlı olur yaa vallahi çok dua ediyorum sanada dua ediyorum anneme dedim bi hurimiz var tanımıyorum ama seviyorum diye o da dua ediyor canim ins olur
Aynı şekilde canım sağol :)Onun ellerınden öperim allah razı olsun anneciğinden inanki herkese dua ediyorum ben içimde hiç kötü fesat kıskanc bir gram duygu yok bana yarın müjde versen hamileyım dıye oturup aglarım sevıncten çünkü içimin acısını biliyorum burdaki arkadaslarımında canının acısını aynı ölçüde hissediyorum senin için cok umutluyum ben işallah güzel haberlerını alcam allahın izniyle ve hep yanındayım dualarımdasınbenim canlarım var burda onları cok seviyorum sende aramıza hosgeldın canım samimi sözlerın duyguların için cok teşekkür ederım cok mutlu oldum
her sey cok guzel olacakkkkk ben inaniyorummmmm sen huris abla sonda burcu abla sonra ben derkennnn kucagimiza alcaz bebisleri moralini yuksek tut pozitif ol heyecan yapmaaa yat guzel guzel dinleeeennnKızlar ne yapıyorsunuz ses seda yok :) benim yarın transferim var eşimle alışverişe gittik bol bol kuruyemiş kabak çekirdeği ceviz vs aldım gün kurusu ile incir kurusu aldım şimdi de yemek falan yapıyorum sizler ne yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?