• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama Yolunda Dostluklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım ben yazın tup bebek denemek istiyorum.zaten amacım yaza kadar aşilama yazın olmassa tup bebekti. 1 kez aşilama deneyebildim. Eşinin ayağından dolayi baya vakit kaybettim oyüzden yaza direk tüp bebek denicem bu arada belki kendiliğinden olur.ama 3 sene olacak nisanda.allahtan umut kesilmez.ama düşüncem bu.
aşılama yaptıramıyor musun bu süreçte eşin bir sprem verecek sadece aslında

sizin durum neydi
bizimde morfoloji sıkıntımız var malesef.2,5 senedir bende ugrşiyorum.geçen yıl bu zamanlar klomenle 2 aşılama oldum negatifti.şimdi bu ay iğneli aşılama denicez bakalim.iğnelere başladim. perşembe kontolrüm var.hayırlısı artık.

bizimde morfoloji sıkıntımız var malesef.2,5 senedir bende ugrşiyorum.geçen yıl bu zamanlar klomenle 2 aşılama oldum negatifti.şimdi bu ay iğneli aşılama denicez bakalim.iğnelere başladim. perşembe kontolrüm var.hayırlısı artık.
tedavi oldun mu sonuç ne oldu :dua::dua::dua:
lütfen cevaplarmisiniz
canım yerleşme kanaması da olabilir

.
Kusura bakma canım.Geç girdim siteye..İdrar testi yaptın mi evde?Varsa silik de olsa pozitif çıkar test.Lekelenme olabilirmiş..bende olmadı ama olan var..Umarım bebisin seninledir canim❤
çok teşekkür ederim ama hasta old7m malesef yok hayirlisi

Back
X