Aşılama Aşılama Yolunda Dostluklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
:))) Bende deneyeyim bari bu karışımı..
Tarifini verir misin? Aşılama sürecinde deneyeceğim değil mi??
Ay ölçüleri tam anımsamıyorum ki internetten baksan ona olur mu ? Gram hesabı vardı. Regli olunca günde 1 kaşık ye. Ben kür yerine çörek otu yağı içiyorum o da çok etkili

Ay ölçüleri tam anımsamıyorum ki internetten baksan ona olur mu ? Gram hesabı vardı. Regli olunca günde 1 kaşık ye. Ben kür yerine çörek otu yağı içiyorum o da çok etkili
Çörek otu yağını nasıl içiyorsun 1 tatlı kaşığı günde bir kere mi?
Aç mı tok mu? :))

Nasılsın canım denetim ben nasıl gidiyor başlayamadınız dimi daha eşin nasıl oldu
Aaa canım uzun zamandır girmiyorum. Bizim iş askıya alındı. Eşimin ayağındaki demirler 5 ay falan kalacak.yani okadar zman beklicem. Sonra devam ederim artık aşilama mi tup bebek mi bilmiyorum guya yaza kadar bi kaç kez aşilama denicektim nasip işte.

Aaa canım uzun zamandır girmiyorum. Bizim iş askıya alındı. Eşimin ayağındaki demirler 5 ay falan kalacak.yani okadar zman beklicem. Sonra devam ederim artık aşilama mi tup bebek mi bilmiyorum guya yaza kadar bi kaç kez aşilama denicektim nasip işte.
kısmet aynen eşin iyi olsun da belki kendiliğinden olur belli olmaz o süreç içinde

Mrb arkadaslar ben yenı katıldım 4 yıllık evlıyım 3 yıldır trdavı goruyorum pcoluyum bende asılama surecındeyım bu ay yumurtalarım ıgneye cevap vermedı buyumedıler drm bu ay artık gelısmrz bıdahakı adette gel dedı adet olmayı beklıyorum allahtan umut kesılmrz ama cok korkuyorum bu seferde olmazsa boyle olupta hamıle kalan varmı

Mrb arkadaslar ben yenı katıldım 4 yıllık evlıyım 3 yıldır trdavı goruyorum pcoluyum bende asılama surecındeyım bu ay yumurtalarım ıgneye cevap vermedı buyumedıler drm bu ay artık gelısmrz bıdahakı adette gel dedı adet olmayı beklıyorum allahtan umut kesılmrz ama cok korkuyorum bu seferde olmazsa boyle olupta hamıle kalan varmı
Çok sevdiğim bir arkadaşım pkolu aşılama ile hamile kaldı ve doğurdu. Onun da uzun süre yumurtası büyümedi çatlamadı vs kür yapmıştı yanılmıyorsam soğan küründen ya da bal çörek otu tarçından fayda gördü

O bayagiı uğraştı ama şöyle klomen tedavisi gördü uzun süre sonra ilk aşılama ile hamile kaldı. Klomen ve başka ilaç ile büyütmeye çalıştılar.
Ben 4 defa klomen kullandım olmadı bu ay iğneyle de olmadı ınsallh bıdahakı ayda dr m umutlu boyle olupta hamıle kalan cok var dedı ama benım pek yok allhtan umut kesilmez yınede nasıp artık

Canım ben yazın tup bebek denemek istiyorum.zaten amacım yaza kadar aşilama yazın olmassa tup bebekti. 1 kez aşilama deneyebildim. Eşinin ayağından dolayi baya vakit kaybettim oyüzden yaza direk tüp bebek denicem bu arada belki kendiliğinden olur.ama 3 sene olacak nisanda.allahtan umut kesilmez.ama düşüncem bu.

Back
X