Aşılama Aşılama Yolunda Dostluklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar nasılsınız iş yoğpunluğundan zaman ayıramadım buraya perşembe günü rahim filmi çekildim ayrıca adetin 3.cü günü klomene başladım yarın çatlama iğnemi vurulucam iğne vurulmadığım için kendimi tedavide hissedemiyorum :D :D

kızlar nasılsınız iş yoğpunluğundan zaman ayıramadım buraya perşembe günü rahim filmi çekildim ayrıca adetin 3.cü günü klomene başladım yarın çatlama iğnemi vurulucam iğne vurulmadığım için kendimi tedavide hissedemiyorum :KK70: :KK70:
iyi ablacim ne olsun her sey geciyor :-)

kızlar nasılsınız iş yoğpunluğundan zaman ayıramadım buraya perşembe günü rahim filmi çekildim ayrıca adetin 3.cü günü klomene başladım yarın çatlama iğnemi vurulucam iğne vurulmadığım için kendimi tedavide hissedemiyorum :KK70: :KK70:
Hakkinda hayirlisi canim benim:) bende transferim oldu beklemedeyim :) Isallah hersey güzel olcak:)

Kızlar sonuçlarınız ne çıktı??
Bende ocakta aşılama olucam..
12 ocakta adet olucam inşallah gerek kalmaz..

Kızlar ben çoğul gebelik istiyorum dr.un verdiği ilaçlar dışında yumurtalarımın birden fazla olması için ne yapmalıyım...
Şimdiden ananas, avokado, kivi ve ceviz yemeye başladım..
Aşılama sürecinde de yemeye devam edicem..

Sizler beslenmenize nasıl dikkat ettiniz..

Kızlar sonuçlarınız ne çıktı??
Bende ocakta aşılama olucam..
12 ocakta adet olucam inşallah gerek kalmaz..

Kızlar ben çoğul gebelik istiyorum dr.un verdiği ilaçlar dışında yumurtalarımın birden fazla olması için ne yapmalıyım...
Şimdiden ananas, avokado, kivi ve ceviz yemeye başladım..
Aşılama sürecinde de yemeye devam edicem..

Sizler beslenmenize nasıl dikkat ettiniz..
Günaydın
Çörek otu bal tarçın karışımı olabilir incir tüketebilirsin arı sütü bal polen de kaliteli yumurta olmasını sağlar regline az kalmış inşallah olmazsın

Kızlar.herşeyde bir hayır vardır. Önümüzdeki birkaç ay benim aşılamalar iptal oldu.eşim ayağını kırdı en az 4 ayı var iyilesmesinin. Ne planliyodum ne oldu.
Nasılsın canım denetim ben nasıl gidiyor başlayamadınız dimi daha eşin nasıl oldu

Günaydın
Çörek otu bal tarçın karışımı olabilir incir tüketebilirsin arı sütü bal polen de kaliteli yumurta olmasını sağlar regline az kalmış inşallah olmazsın
Çörek otu, bal, tarçın karışımı kolay yapabilirim incirde kolay..
Arı sütü bulmak imkansız artık canım..
Benim kayınbabam küçüklüğünden beri arıcılık yapıyor.. eşim "artık arıların nesli tükeniyor arı sütü bulmak imkansız satanlardan da almak dolandırıcı onlar"dedi..
seninde aklında bulunsun diye anlattım sana..;)

Çörek otu, bal, tarçın karışımı kolay yapabilirim incirde kolay..
Arı sütü bulmak imkansız artık canım..
Benim kayınbabam küçüklüğünden beri arıcılık yapıyor.. eşim "artık arıların nesli tükeniyor arı sütü bulmak imkansız satanlardan da almak dolandırıcı onlar"dedi..
seninde aklında bulunsun diye anlattım sana..:KK66:
Arı sütü diye aldık içmeyi unutuyorum zaten :D bal tarçın çörek otu bayağı faydalı canım

Back
X