Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Slm kızlar ben cuma günü ilk aşılamamı oldum ama 2 gündür alt karın bölgemde ağrı var aynı şeyi yaşayan var mı aranızda neden olduğunu merak ettim cvp yazarsanız sevinirim
cnm cok normal catlatma ignesi arti asilama etkisi herkeste oluyo nadir bazi kisilerde olmuyo sadece

benim asilama olali 7 gun oluyo sol kasigimda batma var oturup kalkinca bisey batiyo
onceki asilamamda agrim 3 4 gun sueup bitmisti ama bu oyle degil tuttu mu acaba

arkadaşlar yumurta akı kıvamında az da kahverengi akıntım var bu bir belirtimi yoksa yerleşme kanaması mı ya..yaşayan var mı

Ucret ne peki ?

aşılama olalı 9 gün oluyo ama ara ara olan kasik agrolarim bitmedi gittiozellikle aksam oluyo ve ani hareket edince oluyo
ilk asilamamda boyle olmamisti
ama ikinci asilamam cok zor oldurahim darligi olmus o yuzden mi acaba boyle agrilarim var
ama artik 9 gun oldu ya insallah gecer
cuma kan vercem zaten
var mi benim gibi agrisi 9 10 gundursuren

Slm kızlar 2. Aşılama için yarın yumurta takibine gidecegim 11.gün takibe gittiğimde 3 yumurta gelişmişti fakat rahim kalınlığı 5.5 dedi ve biraz az gelişmiş buldu 15.gün aşılamam olacak o zamana kadar uygun kalınlığa gelir mi. Bunu yasayan oldu mu yarın tekrar soracagım ama merak işte yarını bekleyemiyorum

Canım benimde ağrılarım olmuştu ama ne kadar sürdüğünü hatırlamıyoruz gerçi benim aşlamam yanlış ilaçtan dolayı olmadı ama ağrıların sebebi çatlatma iğnesi diye düşünüyorum inş. Bebişin olmuştur

9 gum cok degilmi cnm bu cuma belli olcak zaten ama iste merak ediyorum cok hemde...
cok uzuldum doktor mu yanlis ilac verdi nasil oldu

9 gum cok degilmi cnm bu cuma belli olcak zaten ama iste merak ediyorum cok hemde...
cok uzuldum doktor mu yanlis ilac verdi nasil oldu
Çok dert etme canım rahat olmaya çalış biliyorum çok zor ama yapabileceğimiz bir sey yok. Hemşire klomen yerine climen yazmış reçeteye bende ilkkez kullandığım için bilmiyordum o ilaçda adet düzenleyiciymiş neyseki 2. Aşılamaya geçmeden farkettimde bu ayda hüsran yaşama sansımı bi nebze düşürdüm

ya inanamiyorum sikayet etseydin cnm keske
saglikta yanlislik yapmamalari gerek ..
sana boyle yanlislikla yapti hadi diyelim cok sukur ucuz atlattin ya daha agir bi hastaya yanlislikla baska bi ilac yazip hayatiyla oynasaydi
cok gecmis olsun cnm
sagol cnm aynen beklemekten baska care yok

Canım bende bugün gittim 3 yumurta var ama 1 tanesi İstenilen büyüklüğe ulaşmış perşembe günü aşılama mı yapılacak salı gecesi çatlama iyi ip nesini vuracağım Rahim kalınlığı için bana 6 dedi daha fazla büyümesi için de bir ilaç verdi canım senin yumurtanın büyüklüğü kaç?

Kızlaarr selamlar hepinize yok mu mutlu haberler verecek kimseler, bize de umut olsalar Geçen cmt adetin 10. günü gittim doktora, ölçüm yaptı 1 adet 15mm/ 1 adet 13mm iki güzel oluşum var dedi. çarş-perş gibi yaparız büyük ihtimal dedi. Bugün yine gidicem son duruma bakıp kesin gün verecek. Bana rahim kalınlığıyla ilgili bişey söylemedi. Umarım sonuç bekleyenlerin hepsi mutlu haberi alırlar

Cnm benim de 3 yumurta olmuş 2si 17 biri 19 mm di bu gün iğne yaptırdım yarın aşılamam olacak rahim kalınlığıda 8 mm olmuş kısmet artık

Selam kizlar insallah hepinizin asilamasi olumlu sonuc verir hayirlisiyla
benim bugün adetin 8. Günü 6 gündür gobekten igne yapiyorum dun kontrole gittim bir yumurtam 11 mm digerleri daha küçük yavas ilerliyo ama benim istedigimde bu dedi doktor siz toplam kac adet igne yaptiktan sonra asilamaniz oldu cumartesi tekrar kontrole gitcem bakalim ozaman yumurtalar ne durumda olcak

Bende bugün 2. aşılamamı yaptırdım. Sol tüpüm kapalı. Sağ tarafta 2 tane yumurtam vardı. Dün kasığımın sağ tarafında çok ağrım oldu bir gün önce çatlatma iğnemi vurdum ondandır herhalde. İnşallah bu sefer tutacak. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah.

Selam kızlar benim eşimde morfoloji ve hız problemi var bide lökosit fazla bu ay asılama denemeyi düşünuyoruz ama biseyi merak ediyorum aşlama yaparken spermler ayıklanıyomu yani kaliteliler ayrılıyomu bu konuda bilgisi olan varmi acaba?

Evet canım iyi kalitede olanlar seçiliyor

Hayırlı olsun canım , tam 2 saat sonra bende ilk aşılamamı yaptıracağım , inşallah emeklerimiz boşa gitmez çatlatma iğnesini kaç mm'de vurulmuştun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…