- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.701
malesef hamile degilim 0.58 cikti degerimMerhaba
Yaptırdın mi
Test?
malesef hamile degilim 0.58 cikti degerim
ilkti ikiciye baslicaz ama daha belli degil insallah tutar hep yatarak mi geciriyosun peki gunleriniilk asılaman miydi
Benim de ilki
Olumsuz oldu
Şimdi ikincinin sonucunu beklıyorum
Polikistige faydali olur mu acaba ☹ yumurtalarimin gelismesine[/QUbence olur ben kullandığım zamanlar hem daha fazla yumurtam oluyordu hemde kaliteliydi boyutları falan gayet iyi oluyordu bence dene derim
yumurtalarimin gelismesine[/QUbence olur ben kullandığım zamanlar hem daha fazla yumurtam oluyordu hemde kaliteliydi boyutları falan gayet iyi oluyordu bence dene derimPolikistige faydali olur mu acaba ☹ yumurtalarimin gelismesine
Merhaba ben de ilk asilamami pazar günü oldum hala kasiklarimda ağrı var sanırım ilaclardan bu çok kişide oluyormusSlm kızlar ben cuma günü ilk aşılamamı oldum ama 2 gündür alt karın bölgemde ağrı var aynı şeyi yaşayan var mı aranızda neden olduğunu merak ettim cvp yazarsanız sevinirim
Bütün bunlari ultrasonda mi anladı? Normalde kist yumurta catlamadiginda olusurArkadaşlar size bir şey sormak istiyorum ben geçen çarsamba aşılama oldum bugün çok kötü karın agrım oldu ve doktor a gittim doktor yumurtan çatlarken damar a denk gelmiş dedi yumurtan kanamış kist olmuş dedi böyle olan oldu mu ama aşılama yapıldığı gün doktor a sordum yumurtan catlamıs gayet güzel hamile sansın yüksek dedi bu doktor da bügün böyle söyleyince moralim bozuldu
Bu ilaçlar olan agrı ya benzemiyordu canım baya fazlaydı bügün doktor a gittim yumurtan kanamış dedi bende pek anlamadım hatta rapor verdi dinlen biraz dediMerhaba ben de ilk asilamami pazar günü oldum hala kasiklarimda ağrı var sanırım ilaclardan bu çok kişide oluyormus
Evet canım ulturasyon a bakarak dediBütün bunlari ultrasonda mi anladı? Normalde kist yumurta catlamadiginda olusur
Ovirtelle kullanmıştım o yapıyormuş çoğunluklaMerhaba ben de ilk asilamami pazar günü oldum hala kasiklarimda ağrı var sanırım ilaclardan bu çok kişide oluyormus
Öyle diyorlar yaa ama ben bundan önce üç kere daha ovitrelle kullandım böyle olmamistim. Bu sefer çok yumurtam oluşmuştu ondan ağrım olmuş olabilir. senin kaç yumurtan vardı? Bir de göğüs agrin var miOvirtelle kullanmıştım o yapıyormuş çoğunlukla
Tek yumurtam vardı göğüstermde acı ve dplgunluk var ben tek yumurta için 2 tane vurundum aynı anda o yüzden de çok ağrım oluyor sanırımÖyle diyorlar yaa ama ben bundan önce üç kere daha ovitrelle kullandım böyle olmamistim. Bu sefer çok yumurtam oluşmuştu ondan ağrım olmuş olabilir. senin kaç yumurtan vardı? Bir de göğüs agrin var mi
Tek yumurtam vardı göğüstermde acı ve dplgunluk var ben tek yumurta için 2 tane vurundum aynı anda o yüzden de çok ağrım oluyor sanırım
Hayılı olsun cnm Allah sağlıkla kavuştursun darısı isteyen herkesin başına inş. Benim çok yeni bi beliryi olacağını çok sanmıyorum sadece ağrının sebebini merak etmiştim o da ilaclardsn oluyormuş malesef.
Merhaba canım.Benim ilk asilamamdi ve tuttu şükür.Ben de ovitrelle vurdum kendime.Kasık ağrıları ilaçların etkisinden.Adet belirtileri gibi bütün hamilelik belirtileri de..
canım agrın fazlaysa doktor a gitHayılı olsun cnm Allah sağlıkla kavuştursun darısı isteyen herkesin başına inş. Benim çok yeni bi beliryi olacağını çok sanmıyorum sadece ağrının sebebini merak etmiştim o da ilaclardsn oluyormuş malesef
Dayanılmayacak bi ağrı degil sadece sıkışkınlık hissi var sürekli bir de ayaklarımı uzatınca batma oluyor çok tesekkür ederim ama devam ederse giderimcanım agrın fazlaysa doktor a git
Rica ederim canım benşm de az dı ilk başlarda 2 gündür artmıstı iyi ki gitmişim sende ilaçın etkisi diye aksatma canımDayanılmayacak bi ağrı degil sadece sıkışkınlık hissi var sürekli bir de ayaklarımı uzatınca batma oluyor çok tesekkür ederim ama devam ederse giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?