Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Slm asilmayala ilgili bilgi verir misiniz ben ilk asimi yapmak istiyorum bu adetimi bekliycem adete n önce doktora gitmem gerekiyor mu hangi gun gitmem lazim

Slm asilmayala ilgili bilgi verir misiniz ben ilk asimi yapmak istiyorum bu adetimi bekliycem adete n önce doktora gitmem gerekiyor mu hangi gun gitmem lazim
Merhaba cnm ben yardimci olayim istersen. Oncelikle dosyan hazirsa adetin 2. Gunu cagiriyorlar ultrasyon bakiliyor ilac raporu cikmis oluyor ztn orada yazan igneleri aliyorsun daha sonra doktor nasil kullanman gerektigini soyluyor ben 5 gun kullandim 6. gun ultrasyon bakildi yumurtaliklarimda gelisme olmadigi icin e gun daha kullandim sonra tekrar ultrasyona bakildi yumurtaliklarim gelismisti 15 olmustu 2 gun daha kullanmam gerektigi soylendi kullandim ertesi gun saat 24.00 da catlama ignesini vurdum 1 gun sonra asilamam yapildi. Asilamaya gelince cok basit bir islem 5 dk bile surmuyor bi alet var adini hatirlayamiyorum suan onu takiyor rahmin acilmasi icin daha sonra esinden alinan sperm ornekleri enjekte yardimiyla asilama yapiliyor islem bitince 10-15 dk uzaniyorsun bu kadar kolay ve agrisiz bir islem gecmis olsun cnm karisik oldu sanirim insallah yardimci olur yazdiklarim

Simdi ben yurt disindayim orda yapacam adetten önce gitmem gerekiyormu adetimede cok az kaldi biz ilk gun gidelim diyoruz yoksa adet oncesimi gidelim kafam cok karisik yabanci yer bide.

Kizlar dolapta catlatma ignesi vardi elektrik kesilmis birsey olur mu yaaa icime kurt düştü ne zaman gittigini ve kacta gelecegini bilmiyorum

Simdi ben yurt disindayim orda yapacam adetten önce gitmem gerekiyormu adetimede cok az kaldi biz ilk gun gidelim diyoruz yoksa adet oncesimi gidelim kafam cok karisik yabanci yer bide.
Merhaba canım nerdesın yurt dışında ben almanyadayım burdaki prosüdürü anlatabılırım üçüncü asılamam yapıldı beklemedeyım bende

Merhaba canım nerdesın yurt dışında ben almanyadayım burdaki prosüdürü anlatabılırım üçüncü asılamam yapıldı beklemedeyım bende
Adetten önce gıtmelisin doktorun senı muayene edıcek rahımde sorun varmı dıye eğer yoksa adetın baslıcak üç yada besıncı günü yumurtalarını geliştırıci göbekten iğne verıcek benım tavsıyem esin yapsın tedavıye ortak olsun iğnelerın besıncı günü gudıceksın yumurtalar istenilen büyüklüğe geldıyse catlatma iğnesı verıcek eğer olmadıysa önceki iğnelere devam edıceksın ..... catlatma iğnesı vurulduktan 24 yada 36 saat sonra esın önden gidecek sperm verıcek ıkı saat sonra sen gıdıceksın on dakkada muayene sandalyesınde bı aparatla sana enjekte edılecek spermler hiç ağrılı deil benım gıbı o sandalyeyı sevmeyenlerdensen bıraz sınırbozucu oluyo okadar zaten spermler yumurtalara en yakın yere bırakılıyo buzım burda dınlendırme yok hemen kalkıyosun ve normal hayatına dönüyosun eğer soktorun önerirse ılk ıkı gün ilişki öneriyo zaten üçüncü günü progestan fıtıle baslıcaksın doktorun uygun görğrse sonrada onbesgün bekleme var canım işallah işine yarar anlattıklarım:)

Merhaba
Uzun zamandır siteyi takip ediyorum.ancak yazmak kısmet oldu.arkadaşlar bende amh düşüklüğü var eşimde ise sperm morfolojisnde düşüklük %1. Ürolog aşılamaya uygun değerler dedi.2 aydır çok zor zamanlar geçirdik.bu arada 5 yıldır evliyim1 yıldır çocuk için uğraşıyoruz.aranızda benzer durumda olan var mı?tavsiyeleriniz nedir?

Merhaba
Uzun zamandır siteyi takip ediyorum.ancak yazmak kısmet oldu.arkadaşlar bende amh düşüklüğü var eşimde ise sperm morfolojisnde düşüklük %1. Ürolog aşılamaya uygun değerler dedi.2 aydır çok zor zamanlar geçirdik.bu arada 5 yıldır evliyim1 yıldır çocuk için uğraşıyoruz.aranızda benzer durumda olan var mı?tavsiyeleriniz nedir?

Slm cok sagol evet iyi oldu anlatiklarin benim arap tarafindayim canim almanya deyil benim rahim filmim var zaten türkiyede çekmiştim ufak bir problem vardi işte filmle beraber gidecez bu ay yapamadik eşimin is yogunlugu yuzunden ınsalah bir sonraki ay deneyebiirz

Beslenmenize dikkat ediyor musunuz kızlar ben de bugün adet oldum aşılama yaptıracağım inşallah yarın muay ne olacağım doktora

Merhaba arkadaşlar benim asilamanin 10. Günü sabah idrar testi yaptım negatif çıktı sonradan değişirmi acaba

Merhaba canım ben de ama düşüklüğü var 16 sinde aşılama oldum bekliyoruzaten bakalim

Selam kizlar yazdiklarinizi takip ediyodum ama araniza yeni katildim bende 3 yillik evliyim cocuk sahibi olmak icin ugrasiyoruz bizde esimde morfoloji sorunu var fakat doktorumuz engel degil diyo 3 aylik klomen tedavisinden olumsuz sonuc alinca bugun doktorum asilama yapalim dedi ignelerimizi aldik ilkini vurdum bakalim nasil devam edecek bu sürec morfoloji bozuklugu olup hamile kalan varmi aranizda Allahim insallah hepimize o iki cizgiyi gormeyi nasip eder hayırlısıyla tabii

Canım tekrar tüp falan yaptırmadan sperm DNA hasar testine baktır. Sebepsiz infertilitede çok oluyormuş. Bizim de 2.5 yıldır olmadı sebepsiz, DNA hasarı testini yaptırmayı bekliyoruz....

Gerekvolsa buna dr.lar yonpendirmezmi nerede yaptiriliyor bu bide?
Sorma yaaa, ben de çok sinirliyim o konuda. Doktorlar biraz kolaya kaçıyor sanırım sebepsiz diyip yollamak kolay geliyor veya yenilikleri takip edemiyor da olabilirler. Bunu bulan herkes araştırıp bulmuş... Biz İstanbul düzen lab'da yaptırıcaz. Eğer hasar varsa tüp bile tutmazmış dedi dr kaan aydos. Randevu aldık ondan.

Ben 7 gündur karindan igne vurduyordum dun bitti 7 gun bugun kontrolum vardi bir tane 19 mm yumurtam varmis pazartesi gunude asilama yapilacak insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…