- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.801
Ben de çok üzüldüm eşim de öyle..galiba hemen atılmıyobi an önce atın stresi üzerinizden benim en büyük hatam bu oldu maalesef.. diyeceksiniz sanki bu kadar kolay , kolay olsa bende bi çırpıda atardım ama ikinci negatif aşılamadan sonra aklım başıma geldi.. eğer rabbim yazdıysa olacak ilk seferde yazmadıysa ne kadar zorlarsak zorlayalım olmayacak bunu bilerek hareket etmek lazım belki de ..
Çok doğru söylüyorsunuz. Keşke stres faktörünü bir çırpıda yok edebilsek ama mümkün değil. Evet biliyorum herşey bizim değil Allah'ın planları dairesindedir. ol! dese elbet olur ama biz sabırsızca davranıyoruz. Cevrede bu konuda baskı kurmasa belki bu kadar strese girmeyebilirim. Bugün doktora gittim menogon verdi 6 gün kullanacağım 2×1su dedi sizdede aşılama tedavisinde ne önermişti?bi an önce atın stresi üzerinizden benim en büyük hatam bu oldu maalesef.. diyeceksiniz sanki bu kadar kolay , kolay olsa bende bi çırpıda atardım ama ikinci negatif aşılamadan sonra aklım başıma geldi.. eğer rabbim yazdıysa olacak ilk seferde yazmadıysa ne kadar zorlarsak zorlayalım olmayacak bunu bilerek hareket etmek lazım belki de ..
Allah gnlünüze göre en hayırlı zmnda versin inş.Ben de çok üzüldüm eşim de öyle..galiba hemen atılmıyo
çevre baskısı hiç bitmiyo ki zaten.. aman dert etme demeleri bile rahatsızlık veriyo bazen..Çok doğru söylüyorsunuz. Keşke stres faktörünü bir çırpıda yok edebilsek ama mümkün değil. Evet biliyorum herşey bizim değil Allah'ın planları dairesindedir. ol! dese elbet olur ama biz sabırsızca davranıyoruz. Cevrede bu konuda baskı kurmasa belki bu kadar strese girmeyebilirim. Bugün doktora gittim menogon verdi 6 gün kullanacağım 2×1su dedi sizdede aşılama tedavisinde ne önermişti?
maalesef kafadan atmak söylenildiği kadar olmuyomuş hep beraber gördükBen de çok üzüldüm eşim de öyle..galiba hemen atılmıyo
Biz Ağrıda eşimin mesleğinden dolayı burdayız. Burada aşılama yapan tek bir hastane var o da bende pek bi güven oluşturmadı el mahkum yaptıralım diyoruz. O yüzden doktorun izleyeceği yol yöntem kullandırdığı ilaçları araştırma gereksimi duyuyorum. Siz nerde ikametgah ediyorsunuz?çevre baskısı hiç bitmiyo ki zaten.. aman dert etme demeleri bile rahatsızlık veriyo bazen..
ben ilk aşılamada merionel kullandım, ikincisinde merionel ve gonal f birlikte yaptım iğneleri..
ben ankaradayım, devlet hastanesinde yaptırdım bende iki aşılamayı da .Biz Ağrıda eşimin mesleğinden dolayı burdayız. Burada aşılama yapan tek bir hastane var o da bende pek bi güven oluşturmadı el mahkum yaptıralım diyoruz. O yüzden doktorun izleyeceği yol yöntem kullandırdığı ilaçları araştırma gereksimi duyuyorum. Siz nerde ikametgah ediyorsunuz?
Anladım aslında dediğiniz gibi kötü düşünmemek lazım sonuçta doktorlar aracı Allah'ın takdiri doğrultusunda olacağı varsa olacaktır. İnş. Hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırız. Bu arada bıkmadan cevap verdiğiniz için çoook teşekkür ederimm :-*ben ankaradayım, devlet hastanesinde yaptırdım bende iki aşılamayı da .
olumsuz düşünerek başlamayın, doktorunuza güvenin... inşallah ilk seferde mutlu sona erişirsiniz :)
rica ederim ne demek :) burda hepimiz dert ortağıyız .. elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz birbirimize.Anladım aslında dediğiniz gibi kötü düşünmemek lazım sonuçta doktorlar aracı Allah'ın takdiri doğrultusunda olacağı varsa olacaktır. İnş. Hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırız. Bu arada bıkmadan cevap verdiğiniz için çoook teşekkür ederimm :-*
Allah razı olsun insanın kendisini anlayan aynı şeyleri hisseden birileriyle konuşmak gerçekten çok rahatlatıyor. İnş. Bebek için çabaladığımız şu hayatta Allah hepimizin kucağını hayırlı şekilde doldurur evlat sevgisini inş. Biran önce yaşarız. İnş. Güzel sonuçlar alırsam ilk sizinle paylaşmak isterim. Buradan üç beş defa mesajlaştık ama cidden samimiyetiniz sizi svmeye yettirica ederim ne demek :) burda hepimiz dert ortağıyız .. elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz birbirimize.
yaklaşık bir ay sonra güzel haberlerinize de beraber seviniriz inşallah
çook teşekkür ederimAllah razı olsun insanın kendisini anlayan aynı şeyleri hisseden birileriyle konuşmak gerçekten çok rahatlatıyor. İnş. Bebek için çabaladığımız şu hayatta Allah hepimizin kucağını hayırlı şekilde doldurur evlat sevgisini inş. Biran önce yaşarız. İnş. Güzel sonuçlar alırsam ilk sizinle paylaşmak isterim. Buradan üç beş defa mesajlaştık ama cidden samimiyetiniz sizi svmeye yetti
Canım gittiğin hastane sana gerekli evrakların listesini verir zaten sgk hizmet dökümü resim evlilik cüzdanının fotokopisi birde nüfüs kayıt örneği sanırım bunlardn istiyolarLütfen kimse yok mu cevap versin istanbul avrupa yakasinda aşılama yapan var mı bilgi istiyorum
Malesef aşılama olmuyor bende bunu öğrendimCanım gittiğin hastane sana gerekli evrakların listesini verir zaten sgk hizmet dökümü resim evlilik cüzdanının fotokopisi birde nüfüs kayıt örneği sanırım bunlardn istiyolar
özel değilse neden yapılamıyor aşılama acaba?Malesef aşılama olmuyor bende bunu öğrendim
Eşimi n sprem sayisi duşuk olduğu içinözel değilse neden yapılamıyor aşılama acaba?
Canım kaç çıktı bizimde düşüktü 2 aşılama oldu olumsuz şuan tüp bebek düşünüyoruzEşimi n sprem sayisi duşuk olduğu için
Total sprem sayisi9.500.000 konsantrasyon sayısı 2.500.000 sizinde eşinin mi azCanım kaç çıktı bizimde düşüktü 2 aşılama oldu olumsuz şuan tüp bebek düşünüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?