- 3 Ocak 2018
- 254
- 108
- 18
- 29
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.821
AnladıM yaşın kaç ve kaç yıldır evlisin bizimde tüp diyorlar ama ben 3 4 ay bi zamn verecem kendimeBizimde yıkanınca 2milyon kalıyordoktor ilkte çok olumlu konuştu yaptı olmadı 3 ay ara verelim dedi biz farklı doktora gittik rahim filmi çekildi aşılama yapıldı umutluydum ama olmadı tüp bebek düşünüyoruz bende de pko var ama ilaçlarla güzel gelişiyor yumurtam iş eşimde oluyor gerisinde ama ah şu stres ve sigara :/
1buçuk senelik evliyim 26 yaşındayım eşimde 25AnladıM yaşın kaç ve kaç yıldır evlisin bizimde tüp diyorlar ama ben 3 4 ay bi zamn verecem kendime
iki kez devlette aşılama yaptırdım ve ikisinde de en ufak bi acı, ağrı hissetmedim.. tabiki tedirginlik, kasılma oluyo sadece o zaman canın acıyo ama o da dediğim gibi insanın kendisi ile alakalı.. sağolsun doktorum konuşarak, hemşireler elimi tutarak destek oldu ve nasıl oldu nasıl bitti anlamadım.. düşüncede bitiyo bence ağrı olacak diye düşünmeyin..Cuma günü ilk aşılamam olacak 2 yıllık evliyim tüm tahlillerimiz iyi cikti devlete de gittik özele de sebebi bilinemeyen infertilite dendi..simdi gonal f kullandim ve asilama olacak cok tedirginim acili mi anesteziye gerek var mi kimi muayene gibiydi diyor kimi ağladım diyor..
Tecrübe edenler biraz bilgi verir mi ?
Bildiğim kadariyla aslimada agri olmuyor cnm bnde asilamaya hazrlaniyotum. Rahim filmi cok piss birsey o cok acıyorBayanlar aşılama yapılırken ağrı oluyor mu rahim filmi karşılaştırınca ne kadar oluyor
Ben yarın aşılama olacağım rahim filmini aralık ayında çekindim baya kötü 2 dk yaşadım aşılama İnş öyle değildirBildiğim kadariyla aslimada agri olmuyor cnm bnde asilamaya hazrlaniyotum. Rahim filmi cok piss birsey o cok acıyor
Asilama oyle deilmis raht olBen yarın aşılama olacağım rahim filmini aralık ayında çekindim baya kötü 2 dk yaşadım aşılama İnş öyle değildir
içiniz rahat olsun kesinlikle hissetmiyosunuz bile..Bayanlar aşılama yapılırken ağrı oluyor mu rahim filmi karşılaştırınca ne kadar oluyor
Canım bi sonuç aldın mı ne durumdasınCuma günü ilk aşılamam olacak 2 yıllık evliyim tüm tahlillerimiz iyi cikti devlete de gittik özele de sebebi bilinemeyen infertilite dendi..simdi gonal f kullandim ve asilama olacak cok tedirginim acili mi anesteziye gerek var mi kimi muayene gibiydi diyor kimi ağladım diyor..
Tecrübe edenler biraz bilgi verir mi ?
Devlet hastanesinde mi özel hastanede mi yaptırıyorsun aşılamayı özel hastanede yaptırdım benfe cumaresi günü sadece kimliğimle gittimBide kızlar aşılama için evrak gerekli mı bugün hastanenin veznesi ile konuştum ama doktorum yada veznedekiler bişey demediler
Benim ilk aşılamam dı tutmadı malesef..ben bir kaç ay sonra tüp bebek düşünüyorum o yüzden tedaviye ara verdimCanım bi sonuç aldın mı ne durumdasın
Arayıp danıştım canım özel de yaptiricam bende tek kimlik yeter dedilerDevlet hastanesinde mi özel hastanede mi yaptırıyorsun aşılamayı özel hastanede yaptırdım benfe cumaresi günü sadece kimliğimle gittim
İyi yapmışsın canım hayırlı haberler alırsın inşallahArayıp danıştım canım özel de yaptiricam bende tek kimlik yeter dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?