- 29 Ocak 2018
- 2.238
- 4.112
- 133
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.841
Hepimiz alalım InşAllah güzel haberleri canımİyi yapmışsın canım hayırlı haberler alırsın inşallah
İnşallah canımHepimiz alalım InşAllah güzel haberleri canım
Benim 1 in altındaydı doktor çok iyi demişti en fazla 1.40 olması gerekiyormuşKızlar birde asilama günunden önceki gun progesteron değeriniz neydi.
Sagol cnm ya benmde 1 in altında ama Dr 1 üzeri olursa senin için iyi demişti kafam karistiBenim 1 in altındaydı doktor çok iyi demişti en fazla 1.40 olması gerekiyormuş
Bilmiyorum ki canım benim doktorum öyle demişti diğer değer içinde 380 ve fazlası olması gerekiyor demişti benimde 672 çıkmıştıSagol cnm ya benmde 1 in altında ama Dr 1 üzeri olursa senin için iyi demişti kafam karisti
Anladım cnm çok sagol.hayırlısı artık yarın yapılacak .tüp bebekten asilamaya donen duydumda hiç böyle bişey duymamistim yumurtalar yok oldu ve karambole asilama...hayirlisiBilmiyorum ki canım benim doktorum öyle demişti diğer değer içinde 380 ve fazlası olması gerekiyor demişti benimde 672 çıkmıştı
Bende hiç duymamıştım vardır bunda da bir hayır bakarsınAnladım cnm çok sagol.hayırlısı artık yarın yapılacak .tüp bebekten asilamaya donen duydumda hiç böyle bişey duymamistim yumurtalar yok oldu ve karambole asilama...hayirlisi
Canım bende perşembe günü aşılama olucam ama bugün de yumurta kontrolüm vardı doktorum progesteron değeri diye bişey demedi acaba aşılama günü mü bakılicak kiKızlar birde asilama günunden önceki gun progesteron değeriniz neydi.
Benim yumurta kontrolümün olduğu gün bakılmıştı canım kalitesini ölçmek içinCanım bende perşembe günü aşılama olucam ama bugün de yumurta kontrolüm vardı doktorum progesteron değeri diye bişey demedi acaba aşılama günü mü bakılicak ki
Bu konu da bi bilgim yok canım sana yardımcı olmak isterdim vajinusmus olup aşılama yaptıran muhakkak vardır anestezik olarak yapmış olabilirler.merhaba
ben vajınusmus hastasıyım.yıllardır uğraşıyorum.gitmediğim psikolog,kadın dogum doktoru kalmadı.fakat bu illeti yenemiyorum.en buyuk hayalimizde cocuk sahibi olmaktı.acaba aranızda vajınusmus olup aşılama yaptıran var mı?
kaç yumurtanız olmuştu bi de boyutları neydi acaba754849"]kaçıncı gün aşılama oldunuz kızlar?[/QUOT
Benim 2 asilamam tam 14 .gün yapildi üçüncü asilama 15.gün
Cnm ilkinde sağda solda baya iyi iki üç vardı 18 mm ile asilama yapildi.ikinci asilamada yanlız tek taraf gelişmişti yine 18 mm.bu son asilamamda en son 16 mm yumurta kontrole diye bir gittim yumurta yok olmus yada catlamis.bir gün öncesindede soldaki 11 mmlik yumurta yok olmuştu. Dr 16 mmlik yumurta kendinden catlamis olabilir deyip asilama yapti.yani bu son asilama biraz garip oldukaç yumurtanız olmuştu bi de boyutları neydi acaba
anladim canım hayırlısı inşallahCnm ilkinde sağda solda baya iyi iki üç vardı 18 mm ile asilama yapildi.ikinci asilamada yanlız tek taraf gelişmişti yine 18 mm.bu son asilamamda en son 16 mm yumurta kontrole diye bir gittim yumurta yok olmus yada catlamis.bir gün öncesindede soldaki 11 mmlik yumurta yok olmuştu. Dr 16 mmlik yumurta kendinden catlamis olabilir deyip asilama yapti.yani bu son asilama biraz garip oldu
Cnm seninki ne durumdaanladim canım hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?