- 9 Haziran 2017
- 305
- 170
- 23
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.981
İdarar testinde çıkmazki daha canım idrar testi adet geçikince ancak saptayabiliyorAz once yaptim negatif cikti 11 gunumdu tutmamis
Insallah dedigin gibidir kuzum cnki bugun kendimi harap ettim resmn aglamaktan . bide komsum var 5 aylik evli eve donerkn ona rastladim nerden geliosun derkn oda eczaneden geliomus ne aldin dedm gebelik testi ve benm elimdede gebelik testinin poseti var mecbur soyledim bende die sonrada evlere ciktik test yaptik o hamile 2 cizgi cikti bnm husran. Tabi tuzu biberi oldu daha cok agladim uzuldum . simdi biraz topladim kendimi ama sanmiyorum olcagini ikinci cozgi cikmamis bile olsa azicik bile olsa belli olmazmiydi?İdarar testinde çıkmazki daha canım idrar testi adet geçikince ancak saptayabiliyor
sen kendini neden üzüyorsu canım git önce kan ver benimde idrarım negtif çıktı kan verdim bugün geç yerleşti idrara geçmedi belki ki daha 11. Günündesin idarar zor yaniInsallah dedigin gibidir kuzum cnki bugun kendimi harap ettim resmn aglamaktan . bide komsum var 5 aylik evli eve donerkn ona rastladim nerden geliosun derkn oda eczaneden geliomus ne aldin dedm gebelik testi ve benm elimdede gebelik testinin poseti var mecbur soyledim bende die sonrada evlere ciktik test yaptik o hamile 2 cizgi cikti bnm husran. Tabi tuzu biberi oldu daha cok agladim uzuldum . simdi biraz topladim kendimi ama sanmiyorum olcagini ikinci cozgi cikmamis bile olsa azicik bile olsa belli olmazmiydi?
Agrilarim var kuzu resmn adet sancilarim basladi . belliki tutmamis bilmiyrum ki benm doktorum gel fln da demedi kan tahlili icin hic bisey demedi bn simdi gidip napcam. Zaten doktorumuda degistirmeye karar verdim biz tayinciyiz bingölde. Elaziga gitcem bidakine. Kan tahlilinn sonucu ne kuzu insllh sen hamilesndir. Benm umidim yok o yüzdn hic bisey beklemiorum. Bu gun bida yaptim en ufak bi cizgi dahi yok . keske senin dedigin gibi olsa o kadar cok isterdmki ama yok .Canım benim
sen kendini neden üzüyorsu canım git önce kan ver benimde idrarım negtif çıktı kan verdim bugün geç yerleşti idrara geçmedi belki ki daha 11. Günündesin idarar zor yani
Canım benim negatif çıktı malesef ki can bulacağı zaman değilmiş seninsne çıktı? İsmim cerenU uykulukuala canim sen diyince bi icim durmadi simdi esimle kan testi vermeye gitcem icimde umit olcagina hemen ögreniyim. Hayirlisi artik . bu arada ismin ne senin kac gundur konusyruz ama ismini bilmiyrum
Aldın mı sonucunu canım???Kızlar kalpten gitmek üzereyim. Dün aşılamamdan sonra 16. Günümdü, dün akşam tek damla pembe leke geldi. Sabah da tek damla siyah leke. Şuan herhangi gelen giden bişey yok, aşılamamın 17. , çatlatma iğnesinin 18. Günündeyim. Az önce kan verdim, 9 da doktorda randevum var, nasıl gidip alcam sonucu, kalbim dayanmayacakumut var mı sizce ?
Aşılama yaptırıp Bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı ?
Tanistigima memnun oldum ceren benm ismimde merve.Canım benim negatif çıktı malesef ki can bulacağı zaman değilmiş seninsne çıktı? İsmim ceren
Negatif canımAldın mı sonucunu canım???
hayırlısı olsun canım.. bende adet görmeyi bekliyorum.. iki başarısız aşılama denemem var, tüp bebek için süreç başlayacak biz de de..Negatif canımtüp düşünüyorum artık kısmet , yeni bi süreç başlıyor
Benim de 2 başarısız aşılama :) tüp bize umut getirir inşallah :) biraz dinleneyim de gidecem. Tüp bebek merkezine ilk gidişimde adet olmam gerekiyor mu,hayırlısı olsun canım.. bende adet görmeyi bekliyorum.. iki başarısız aşılama denemem var, tüp bebek için süreç başlayacak biz de de..
Benim de 2 başarısız aşılama :) tüp bize umut getirir inşallah :) biraz dinleneyim de gidecem. Tüp bebek merkezine ilk gidişimde adet olmam gerekiyor mu,
Memnun oldum bitanecim , nasıl değerin yüksek 0 ile 5 arası negatif oluyor diye biliyorm benTanistigima memnun oldum ceren benm ismimde merve.ben bu aksam gittim kan testi verdim . beta hcg 0.691 cikti ordaki kiz degeriniz yuksek yarin kadin doguma gidin dedi bilmiyrumki bizde anlayamadik kuzu tuttumu tutmadimi.senin degerin kac cikti kuzu ?belki degerlerin yukselir kuzu bak banada demistin dedigin gibi cikti belki seninde oyle olcak olmazmi?
Benim değerim 1.01 çıktı aen kadın doğuma gittinmi bugünTanistigima memnun oldum ceren benm ismimde merve.ben bu aksam gittim kan testi verdim . beta hcg 0.691 cikti ordaki kiz degeriniz yuksek yarin kadin doguma gidin dedi bilmiyrumki bizde anlayamadik kuzu tuttumu tutmadimi.senin degerin kac cikti kuzu ?belki degerlerin yukselir kuzu bak banada demistin dedigin gibi cikti belki seninde oyle olcak olmazmi?
Evet kuzu dunki kiz bize yanlis soylemis bnm de negatif ama doktor adetin 3 gun gecikince anlasilir dedi. Gerci bu saatten aonrada sanmiyorum . anlicagn bnm ki baslamadan bitti.Memnun oldum bitanecim , nasıl değerin yüksek 0 ile 5 arası negatif oluyor diye biliyorm ben
Olsaydı çok azdaa olsa yükselirdi canım hayırlısı olsun ikimiziiçindeEvet kuzu dunki kiz bize yanlis soylemis bnm de negatif ama doktor adetin 3 gun gecikince anlasilir dedi. Gerci bu saatten aonrada sanmiyorum . anlicagn bnm ki baslamadan bitti.
Degerimde 0,5-5 ) aynen olsay derdi azbi artiş var die. Ya ben zatn kendimi alistirmistim buna ama dun degerleriniz yuksek diynce umutlandim ister istemez.Olsaydı çok azdaa olsa yükselirdi canım hayırlısı olsun ikimiziiçinde
Evet canım şöle 4 falan olsa artış bekler insan., adet olmayı beklicez artıkDegerimde 0,5-5 ) aynen olsay derdi azbi artiş var die. Ya ben zatn kendimi alistirmistim buna ama dun degerleriniz yuksek diynce umutlandim ister istemez.
Aynen kuzu rabbim hayirlisini versn sen ne kadarlik evliydin?Evet canım şöle 4 falan olsa artış bekler insan., adet olmayı beklicez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?