Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ARKADAŞLAR MERHABA NASILSINIZ???
Kardeşimin düğünü olduğu için 1 haftatadır siteye bakamıyordum. Ancak fırsat bulabildim. Umarım herkesin morali yerindedir.... Ben sezsizce kistimi atmayı ve eşimin tahlil vermesini bekliyorum. Nasip olursa Salı günü tahlil verecek (tabii izin almayı başarabilirse)... Sabırsızlanıyorum doğrusu biran önce sonucu alsakta hangi yoldan gideceğimizi bilsek... Bu arada üç gündür karın ve kasık ağrısı çekiyorum özellikle dün gece oldukça kötüydüm.. Sanırım düğün telaşı derken birazcık üşüttüm.... Ağrıların kistle ilgisi varmıdır acaba?? Moralimizi yüksek tutmaya çalışıyoruz ve tabiki keçiboynuzu pekmezine deeevaaaammmm..... Herkese kucak dolusu sevgiler... Kendinize ve eşlerinize iyi bakın......

Canım eğer Hiç bebek olmadığını için doktora gitmedin isen tahliler Filan yapabilirler ...Normalde 3aşılama Olupta direk sskdan faydalanmadan Bi özeltüpbebek merkezine Tüpbebek için başvurmuş Olsa tedavinin başlangıcı -ilaç kullanımı-yumurta toplama-embriyo transferi ile Gebelik Testi Sonucunu alma zamanına kadar geçen süre 1aylık Bi süreymiş Geçengun Tvdede solemişlerdi..

Sen bide bence herhangi bi Tüpbebek merkezini Bi arasor bilgi verirler ...

aslında ben biraz anlatayım benim durumumu, 2,5 yıllık evliyim 1 seneyi aşkındırda çocuk istiyoruz fakat olmadı, hormon tahlili yaptırdım herşey normal, rahim filmi çektirdim herşey normal, eşime sıra gelince problem çıktı, eşimde hem varikosal var hemde ileri hareketlilik yok,varikosal amleyatı olmak istemiyor eşim ve olsada bizi daha uzun bi süreç bekleyeceği için tüp bebek yaptırmayı düşündük. Geçen hafta bi tüp bebek doktoruyla görüştük o da bizi tüp bebek için uygun gördü elimizdeki tahlil sonuçlarına bakarak. Fakat son bi sperm testi istedi eşimden o da dün verdi p.tesi alacağız sonuçları, yıkamalı yaptırdık bu sefer sperm testini. Büyük ihtimalle ilk teste göre sonuçlar biraz daha iyi çıkacaktır ama genede bize gözüken yol tüp bebek. Bu hem pahalı hemde kesin bi çözüm değil ama napalım Allah yardım ederse yaptırmayı düşünüyoruz.Ben çalışıyorum o yüzden ssk dan aşılama yaptırmaya hem vaktim yok hem de dediğim gibi bizim durumumuz aşılamaya müsait değilki, spermlerde ileri hareketlilik yoksa aşılamanın tutması imkansız. Gerçi burada yazan arkadaşları okudukça tüp bebekten de umudumu kesmeye başladım çünkü onda da başarı oranı en fazla %55. Hem manen hem madden çöküntü bu, inşallah ilk seferde tutarda yavrumuza kavuşuruz. İsteyen herkez inşallah evlat sahibi olur. İşte benim durumum bu, eğer tüp bebek için beni 1 aydan fazla bir süre bekliyorsa hemen başlamam lazım.

CANIM HAYIRLI OLSUN AŞILAMAN.ANKARADA NEREDE YAPTIRDIN AŞILAMAYI .SENİN SORUN NEYDİ

ze nancım çıtırdak çerezcim geçmiş olsun canım yımırtladın kesin sensırnaşık şey bende de ara ara olur öyle çalışın çalışın durmak yoksırnaşık şeysırnaşık şey

mrhaba canım kendi adıma iyiyim.inşallah kistin dağılır gidr canım.benim geçenler çok şiddetli ağrım oldu ve 2 3 gün sürdü doktrum kisttendir dedi.sende doktruna danış ağrın çok olursa canım.

sanada sevgiler.........

Kızlar selam.
Ben bugün doktora gittim.Yumurtam kendi kendine çok güzel gelişti.Yarın Pregnyl olacağım ve pazartesi ona göre aşılama yapılacak galiba.

Bir şey soracağım,doktor bize 3 gün perhiz dedi.Hemen sperm verildiğinde aşılama yapılıyor mu,yoksa ertesi gün mü?Yani, eşim sperm verdiği aynı gün mü?

inrysf cim
3 günlük süre sperm kalitesi yüksek olsun diye isteniyor bildiğim kadarıyla
sperm verildiği gün aşılama yapılıyor
aşılaman şimdiden hayırlı olsuna.s.

günışığı cım
hoşgeldin tekrar
hakkımızda hayırlısı canım inşallah gitmiştir kistlerin ve tedavine bir an önce başlarsın
ben de 2. aşılamımı yaptırdım ve bekliyorum
kendine dikkat et canıma.s.

inrysf cim
3 günlük süre sperm kalitesi yüksek olsun diye isteniyor bildiğim kadarıyla
sperm verildiği gün aşılama yapılıyor
aşılaman şimdiden hayırlı olsuna.s.

Çok teşekkür ederim.O kadar heyecanlıyım ki.

Peki Pregnyl 5000 kullanan varsa,iğneden sonra çok ağrı oluyor mu?Ve size nasıl kullandırdılar?Bana 2 tane birden yapılacağını söylediler.

KAYRA cım güzel dileklerin için teşekkür ederim.a.s. Aşılaman hayırlı olsun... dualarım seninle İNŞALLAH müjdeli haberlerini alırız... Rabbim biran önce seni bebişine kavuşturur...

Peki Pregnyl 5000 kullanan varsa,iğneden sonra çok ağrı oluyor mu?Ve size nasıl kullandırdılar?Bana 2 tane birden yapılacağını söylediler.

CANIM iğneden sonra ağrı olmazyabilir de olabilirde. kişiye göre değişir. ama genelde göğüslerde büyüme ve ağrı yapar.iğne genelde 2 tane yapılıyor canım herkese.

HAYIRLI OLUR İNŞALLAH CANIM

HAYIRLI OLSUN KAYRACIM. UMARIM İYİ HABERLER ALIR VE İYİ HABERLER VERİRSİN CANIM

canım tedavinde başarılar.bende pregnyl ağrı yapmadı hiç.ve evet genelde 2 tane yapılıyo sanırım banada öyle oldu.sevgilerrrr

ANLADIM CNM BENCE SEN HEMEN İŞLEMLERE BAŞLA DERİM BOL ŞANSS

EVETYA YIMIRTLADIM SANIRIM :)) BUGUNDE ADET OLCAK GİBİ KARIN AĞRIM VARYA AMA ADETİM 7MAYISTA OLMAM LAZIM UFF AKINTIMDA VAR SARI-BEYAZ GİBİİ CADIARZU

AŞILAMA SPERM VERİLDİĞİ GUN HEMEN YAPILIR EŞİN SPERM VERİR ONLAR 3SAAT SORA HAZIR OLUR GUZELCE YIKANIR sORA HEMEN SANA ENJEKTE EDERLER ÇATLATMA İĞNESİ BANADA 2ADET VURULDU TOPLAM 10.000mg
BOLŞANS HADİ BAKALIM GELSİN BEBİŞİN

KIZLAR BİRAZDAN İŞTE ÇIKICAM PAZARTESİYE KADAR YOKUM EVE BİTÜRLÜ ZAMANSIZLIKTAN İNTERNET BAĞLATAMADIK :1closedeyes:
HEPİNİZ ÖPÜYOMMMM ÇITIRDAKLARIM ÇEREZLERİMMMM Şeniz
BENİ ÖZLEYİN ANACIMMM.. BEN HEPİNİZİ ÖZLİCEM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…