- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.801
zenancım bende yumurtladım hemde aynı senın gıbıydı belırtıler ama benım sol yumurtalıgımdaydı agrı vede cok gaz vardı birde kanlı akıntı geldı
seni özlemezmiyiz zenannn cım
hafta sonun inşallah güzel geçer bol bol dinlen
inşallah pazartesi sabah ilk benim yazımı görürsün :dance:
hayırlı pazarlar herkeseee
zenancım sana güzel haftasonlarııı.bende kahvaltı hazırlıcam birazdan....
canım hayırlı olsun umarım seninki pozif çıkar cuma günü olmam gerekiyordu hadi erken gelse çarşamba perşembe ama bugün çok erken daha çok moralim bozuk
senin ilk aşılaman mı?
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır yazamıyorum ama takip ediyorum bende size tv de duyduğum bişeyi aktarayım.Bizim gibi bebek isteyen arkadaşlar yumurtlama zamanlarında yememesi gereken gıdalar için badem,ceviz,ayçekirdeği,maydanoz ve kahve tüketimi yapmamamız gerekiyormuş belki faydalı olur.Maydanoz özellikle düşük tehlikesi olan kişilerin yememesi gerekiyormuş.Bu arada bende aşılamadan sonra ara verenlerdenim.Şuanda dr da değiştirdim ve gulukofaja başladım umarım faydası olur.Bazı şeker ilaçları kendiliğinden gebeliğe yol açıyormuş dr söyledi bakalım bana ne kadar faydalı olacak lütfen bana da dua edin arkadaşlar.
arkadaşlar günaydın Marmara Üniveristesi Hastanesinde tedavi gören yada aşılama yaptıran varmı aranızda cevap verirse çok sevinirim.Hastane araştırıyorum istanbul anadolu yakasında yardımcı olun özel üniversite hastanesine aşılama fiyatlarını sordum çok fazla fiyat verdiler karar veremiyorum
kızlar malesefffffffffff
bir negatif aşılama daha
benim hiç bir zaman bebişim olmayacak galiba senağlamasenağlamasenağlama
Demiraycim Lütfen Kendini üzme.inşallah Güzel Haberi Vericeksin Bizleree.
Ze Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaan Naber Canim.ben Yeni Uyandim Uyanir Uyanmazda Açtim Bilgisayari:))) Hemen Cadilara Bakayim Dedim Neler Yapiyolar:))
kızlar malesefffffffffff
bir negatif aşılama daha
MERHABA CANIM GUNAYDINN YA HU ŞU GLUKOKAJMIYDI O İLAÇTAN BANA NİE VERMİYOLAR
kızlar malesefffffffffff
bir negatif aşılama daha
serboşşş Anladim şimdi Ben Pko Değilim Ondan Vermdi Hayinler Bana Demekki....
Pzt Sendromu Iyyy Bende şirkette Ayni Ruh Hali Içindeyimmmmmmmmmm
arkadaşlar günaydın Marmara Üniveristesi Hastanesinde tedavi gören yada aşılama yaptıran varmı aranızda cevap verirse çok sevinirim.Hastane araştırıyorum istanbul anadolu yakasında yardımcı olun özel üniversite hastanesine aşılama fiyatlarını sordum çok fazla fiyat verdiler karar veremiyorum
demiraycım canım
tam regli oldun mu test falan yaptın mı
canım ya sakin ol
sakın ümitsizliğe kapılma canım
benim de kasıklarımda ağrı başladı sanki regl olacakmışım gibi
ne yapalım deniye deniye bulcaz meleklerimizi
Merhaba cnm
Ben marmara üniversitesi hastanesinde tedavi oluyorum hatta ilk aşılamam için cumartesi günü iğnelerime başladım
BU HASTANE NASIL İYİMİ YA BENDE TÜPBEBEK İÇİN ARAMIŞTIM AMA NASIL TEDAVİSİ TAM BİLEMİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?