- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.721
seherim
geçmiş olsun canım ben de 2.aşılamamı yaptırdım ama hiç böyle olmadı
başka birinden de duymadım
inşallah tutar da 2. aşılmaya gerek kalmaz
allah acil şifalar versin
Seherim geçmiş olsun canım,ben hiç böyle birşey yaşamadım.
Neden olmuş ki,spermlere mi tepki verdi vücudun böyle???
Aman çok dikkat edin canım.
Çok ilginç verdi böylesine rahatsız edecek bir ilem değil ki.Acaba doktor mu canını yakan??
Kızlar günaydın
Ben dün gece regli oldum (bugün 2. gün sayıyorum), sonunda başlayabileceğiz aşılamaya yarın sabah doktora gideceğim eğer bi sorun yoksa (kist v.s.) yarın ilk iğnemi olucamm. Kızlar sizdede ilk bölemi oldu yaa ben çok heyecanlıyım ve korkuyorum kalbim sıkışıyo arada çok stres yaptım sanırımsenağlama
yaa bide daha önce aşılama yaptıran arkadaşlar siz iğneleri günün hangi saatlerinde vurdunuz, akşam saatlerinde (8-9 gibi) vuran varmı??? bana akşam iğnemi yapmamı sölediler. bide iğneyi hergün aynı yerden mi yaptınız yoksa göbek çevresinin farklı yerlerindenmi?
bu arada herkese günaydııııııııııııııııııııııııııın ve hayırlı cumalar arkadaşlar
merhaba arkadaşım teavin hayırlı olsun.
bende ilk aşılamamı yaptırdım geçen ay ve sonuç olumsuzdu.ben iğneyi saat akşam 6 da yapmıştım ve her seferinde karnımın farklı yerine yaptım.aynı yere yapmamaya dikkat edin demişlerdi.
Tşk ederim cnm cevabın için.
Allah hepimize kolaylıklar versin. sen ne durumdasın şimdi 2. kez denicekmisin aşılamayı
canım ben ara verdim doktr değiştirdim ve kendiliğinden olma şansın çok yuksek dedi. 5 6 ay ara verin dedi.olmazsa o zaman devam ederiz dedi.bizde ara verdik.
arkadaşlar merhaba,ben de mayıs ayında ilk aşılamamı yaptıracağım kısmetse ama çok tedirginim...
KIZLAR HAYIRLI CUMALAR NASILSINIZZZZ ŞEKERLERRRŞenizlaelaelaelaelae
sanada hayırlıcumalar çıtırçerezzz iiyizzz Sen nasılsınnnn naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?