- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
hicran sanırım sen hap kullandın yumurtaların büyüsün diye... dr.unun iğneli dediği şey yumurtalarını olgunlaştırmak için göbekten iğne vuruluyorsun o olsa gerek iğneler çok ince ve korkulacak bişey yok inşallah bir dahakine güzel haberler verirsin canım
Canim Kas Gevşeticiyi Rahim Filmi çekilen Yerde Mi Yaptirdin Yoksa Eczanede Mi?doktor Sana Filmden Birkaç Gün önce Antibiyotik Verdi Mi Yada Sonra
Darkinlife Neredesin Yahu Korkutma Bizi Inşallah Bebişin Vardir Da Yatip Dinleniyorsundur Allahim Inşallah....
canım yaa üzülme vardır bi hayır bundada olsun takma kafana diyecem ama takılmadan olmuyo illaki takıyorz canm ama birgün gelecek seninde benim ve isteyen herkesin olacak canm inş daha bizim zamanımız gelmedi anlaşılan allahın işine karılşılmaz canm allahım iyisini bilir üzülme sen öpüyorm canm
evet canım ya gülecez tabi neyi gülmeyelim canm benim biliyorm maddi durum hep aynı canm bizimde o sıkıntımız var ama olsun aallah caresiz dert vermesin canm birgün gececek bunlar bizde alacaz inş bebişlerimizi kucağımıza sadece zamanı gelmedi kısmet artık allah bilir ne zaman gelir canm biz sadece bol bol dua edelim sen üzme kendi yıpratma ki bi daha ki sefere daha dinç ve verimli olasın canm neydi kız o d d miydi :))))))))
Yok canım ne gezer benim aşılamada fos çıktı.Anlayacağınız ben daha uzun süre bebişsizim(
tedaviye ara vercezz(
gfecmiş olsun canm benmde bi ara yanma oluyodu allahtan erkenden anladımda hallettik canm tabi d d yide dene başka şeylerde dene deneyelim canm ne varsa artık allahına kadar siz orası çok söylüyo bu lafı demi bi arkadaşım var benim adanalı ondan biliyom bende evet d d nin yanına bişeyler bulmamız lazım
Ya Kizlar Herşeyde Bir Hayir Vardir Deriz Ya Gerçekten Doğru Yahuu Ben 15 Gündür Boğazimda Bir Gicikla Uyanip Onla Yatiyordum Hafif öksürükle Başliyor Geçiyoru Boğazimda Kuruyor Ama Bu Sabah Bir Kriz Basti Beni Ne öksürüktü Anlatamam Nefesim Kesildi öksürmekten Kasiklarima Ağrilar Girdi Acile Zor Yetiştirdi Eşim Beni Oksijen Verdiler Birde Ilaç Verdler Alerjik Bir Olay Dediler Kesin Bişii Yok Yarin Yine Gidicem Testler Yapilacak Neyse Uzatmiyim Dün Test Sonucum Pozitif Olsaydi Bugün Bebek Falan Kalmazdi Anlayacağiniz.bunda Da Bir Hayir Varmiş Demekki Okadar Zahmetten Sonra Sen Kalk öksürük Kriz Derken Bebişi Düşürseydim ölürdüm üzüntümden Heralde.
Ya Kizlar Herşeyde Bir Hayir Vardir Deriz Ya Gerçekten Doğru Yahuu Ben 15 Gündür Boğazimda Bir Gicikla Uyanip Onla Yatiyordum Hafif öksürükle Başliyor Geçiyoru Boğazimda Kuruyor Ama Bu Sabah Bir Kriz Basti Beni Ne öksürüktü Anlatamam Nefesim Kesildi öksürmekten Kasiklarima Ağrilar Girdi Acile Zor Yetiştirdi Eşim Beni Oksijen Verdiler Birde Ilaç Verdler Alerjik Bir Olay Dediler Kesin Bişii Yok Yarin Yine Gidicem Testler Yapilacak Neyse Uzatmiyim Dün Test Sonucum Pozitif Olsaydi Bugün Bebek Falan Kalmazdi Anlayacağiniz.bunda Da Bir Hayir Varmiş Demekki Okadar Zahmetten Sonra Sen Kalk öksürük Kriz Derken Bebişi Düşürseydim ölürdüm üzüntümden Heralde.
gecmiş olsun arkadaşım vardır tabe bi hayır herşeyde üzülmeyinnnnnnnnnnnnnnn bakalım ben ne yapacam 2 hafta :roflol: sonra ben size diyorm ama tatlicadiarzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?