Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ya Kizlar Bişii Sorcam Bide Doktorum Bugün Bana 2.aşilamada Iğneli Yapica Dedi Iğneli Nasil Bişii Olanlar Bilgi Verirse Sevinirim Kafam Davul Gibi Aratmyin Bana Forumlarda 2 Saat Ok Mi şimdiden Saolun Ben Yaticam Kaçiyom Sabah Görüşürüz Iyi Geceler Herkese

hicran sanırım sen hap kullandın yumurtaların büyüsün diye... dr.unun iğneli dediği şey yumurtalarını olgunlaştırmak için göbekten iğne vuruluyorsun o olsa gerek iğneler çok ince ve korkulacak bişey yok inşallah bir dahakine güzel haberler verirsin canım

SAOL CNM İNŞALLAH .........................................................................................

Canim Kas Gevşeticiyi Rahim Filmi çekilen Yerde Mi Yaptirdin Yoksa Eczanede Mi?doktor Sana Filmden Birkaç Gün önce Antibiyotik Verdi Mi Yada Sonra

eczanede yaptırdım kas gevşeticiyi gitmeden 15- 20 dakika önce.yarım saat kadar önce de ağrı kesici almıştım.
Filmden önce veya sonra hiçbir şey vermediler.Filmden önce ağrı kesici alabilirsin demişlerdi yalnızca.

canım yaa üzülme vardır bi hayır bundada olsun takma kafana diyecem ama takılmadan olmuyo illaki takıyorz canm ama birgün gelecek seninde benim ve isteyen herkesin olacak canm inş daha bizim zamanımız gelmedi anlaşılan allahın işine karılşılmaz canm allahım iyisini bilir üzülme sen öpüyorm canm

Sağol canım üzülmemek lazım ama olmuyor nedense.İnşallah senin bu denemende olur.Ben artık ocak sonuna kadar en erken denemeyeceğim.

canımbenim ya kıyamam evet çok zor ama katlanmak zorundayız biliyosun canm benm kısmet artık bazıları hemen bebeklerini kucağına alırken bazılarıda arıyo işte bizim gibi bnlar bi sınav canım sıkma canını inş olacak sıkıldıysan biraz ara ver hem kendine gelirsin ama fazlada açma arayı ki soğumayasın canm tedaviden

maddi olarak sarstı açıkcası bizi ben il dışında yaptırdım işlemlerimi git gel bi sürü masraf.il içinde olsa devam ederdim ama farklı il olmuyor.Ben küçük bi şehirde yaşıyorum burda tüp bebek merkezi yok.Spermi yıkayacak tek yer var ona da güvenmiyoruz açıkcası canımız yandı daha önce oradan.Bundan dolayı biraz toparlanalım adanada ailemin yanında ne yapacaksam yaptırayım diyorum.
Bunlar bir sınav biliyorum ama çok zor.Sağol desteğin için canım.Bi kaç gün sonra güleriz yine :)

evet canım ya gülecez tabi neyi gülmeyelim canm benim biliyorm maddi durum hep aynı canm bizimde o sıkıntımız var ama olsun aallah caresiz dert vermesin canm birgün gececek bunlar bizde alacaz inş bebişlerimizi kucağımıza sadece zamanı gelmedi kısmet artık allah bilir ne zaman gelir canm biz sadece bol bol dua edelim sen üzme kendi yıpratma ki bi daha ki sefere daha dinç ve verimli olasın canm neydi kız o d d miydi :))))))))

:)))))) Evet DD kısaca.Ama artık bunun yanında başka şeyler de bulmalıyız.
Gerçi ben bunu denemedim ya deneriz bi ara.Yumyumcum benim yaram var bugün adette oldum adetten sonra bakacak doktor onu bi yaksın hele belki kendi kendime hallederim bu sorunu DD felan derken :)))
Olmazsa tüpe kadar yolu var.

gfecmiş olsun canm benmde bi ara yanma oluyodu allahtan erkenden anladımda hallettik canm tabi d d yide dene başka şeylerde dene deneyelim canm ne varsa artık allahına kadar siz orası çok söylüyo bu lafı demi bi arkadaşım var benim adanalı ondan biliyom bende evet d d nin yanına bişeyler bulmamız lazım

Yok canım ne gezer benim aşılamada fos çıktı.Anlayacağınız ben daha uzun süre bebişsizim (
tedaviye ara vercezz(

AY CANIM YA SENDEMİ NEYSE ALLAH BİZİ SINIYOR BENCE Kİ BEBİŞİMİZİ ELİMİZE ALDIĞIMIZDA DEĞERİNİ BİLELİM DİYE DİNLEN SEN BİRAZ YİNE DENE AMA ÜMİDİNİ KAYBETME BENDE MORAL SIFIRA İNMİŞTİ DÜN AMA DÜZELDİM KENDİMİ TOPLİCAM ARALIK SONU YİNE DENİCEM ALLAHIN İZNİ İLE BU SEFER OLUR İNŞALLAH.

Evet deriz sonuçta Adanalıyık ya :)))
Ben adaçayı almıştım içmedim daha yarından itibaren ona başlıyorum.Eşimde keçi boynuzu içmeye razı oldu.Bugün fındık ceviz aldık ona.Bakalım artık iyi bakacam kendimize uzun zaman beklerken vücudumuz da hazır halde beklesin bizi.

Ya Kizlar Herşeyde Bir Hayir Vardir Deriz Ya Gerçekten Doğru Yahuu Ben 15 Gündür Boğazimda Bir Gicikla Uyanip Onla Yatiyordum Hafif öksürükle Başliyor Geçiyoru Boğazimda Kuruyor Ama Bu Sabah Bir Kriz Basti Beni Ne öksürüktü Anlatamam Nefesim Kesildi öksürmekten Kasiklarima Ağrilar Girdi Acile Zor Yetiştirdi Eşim Beni Oksijen Verdiler Birde Ilaç Verdler Alerjik Bir Olay Dediler Kesin Bişii Yok Yarin Yine Gidicem Testler Yapilacak Neyse Uzatmiyim Dün Test Sonucum Pozitif Olsaydi Bugün Bebek Falan Kalmazdi Anlayacağiniz.bunda Da Bir Hayir Varmiş Demekki Okadar Zahmetten Sonra Sen Kalk öksürük Kriz Derken Bebişi Düşürseydim ölürdüm üzüntümden Heralde.

Geçmiş olsun canım, gerçekten her işte bir hayır vardır.Sabırlı olmalıyız ben biraz daha iyiyim şimdi sayenizde.

gecmiş olsun arkadaşım vardır tabe bi hayır herşeyde üzülmeyinnnnnnnnnnnnnnn bakalım ben ne yapacam 2 hafta :roflol: sonra ben size diyorm ama tatlicadiarzu

gecmiş olsun arkadaşım vardır tabe bi hayır herşeyde üzülmeyinnnnnnnnnnnnnnn bakalım ben ne yapacam 2 hafta :roflol: sonra ben size diyorm ama tatlicadiarzu

2 hafta geçmez artık sana en zoru da beklemek galiba.Ben sonucu öğrendim belki kötü ama kabulleniyorum artık.
Allah sizlerin yüzünü güldürsün bu ay, benimde bi daha ki sefere inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…