- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
DARKİNLİFE Cevabin Için Saol Valla Göğüslerimde şiş Ve Gerginlik Var Mide Bulantisi öle Basit De Değil Düşükle Sonuçlanan Hamileliğimdeki Gibi Birden Vuruyor Geçiyor Umarim Hamileyimdir Pazartesi Inşllah Test Olucak Benim Inşallah Pozitif çikar Ve Yine Inşallah Bu Defa Sağlikli Olur Allah Hepimize Sağlikli Hamilelikler Ve Bebişler Nasip Etsin Tez Zamanda Hadi Hep Beraber Amiiiiiiiiiiiiiiiin..
slm kızlarrr.Evleneli 1 sene 4.5 ay oldu.Tık yok bizde de:)yumurtalık takibine felan gitmiştim yumurtalıklar çatlamıştı ama sonuç alamadık.Meğer sorun eşimdeymiş.Her neyse Pazartesi son bi dr.a gidicem.Aşılamayı kafama koydum.Duyduğuma göre çok iyi bi dr.muş.Ona da bi görüneyim.Daha sonra eşime spemiyogram testi yaptırıcaz.Pazartesi aşılama konusunda kesin kararımızı vericez inş.Dua edin.Gerek kalmaz inş.
Rabbim hayırlı bebişler nasip etsin...
izletti..baya bi sıkışık girdim zaten aşılamaya...çok sıkışıksın çok net görünüyor dedi...bende izledim..incecik bir çizgi gibi gitti ...Teorik olarak çatlatma iğnesinden sonra bi gün bekleyip ertesi gün aşılamayı yapıyolar zaten.Benimde öyle oldu.
Hani ultrasonda yumurtayı yuvarlak siyah olarak görüyoruz ya, çatladığı zaman daha açık renk ve aynı tavada yumurta gibi ya da bi bulut gibi gözüküyor.Büzüşmüş ve genişlemiş yamuk yumuk olmuş oluyor.Bu da yumurtayı taşıyan kese çatladı ve yumurta hücresi serbest bırakıldı anlamında.
Bakmıştır o mutlaka ultrasondan da sana söylememiştir.
Bide sana bişey soracağım senin aşılaman yapılırken ultrasondan spermlerin verilişini izlettimi doktorun? Benim 2 keredir izletiyor.
izletti..baya bi sıkışık girdim zaten aşılamaya...çok sıkışıksın çok net görünüyor dedi...bende izledim..incecik bir çizgi gibi gitti ...
sizdeki sorun ne dark???eşindemi sende mi??eşinin sperm sayısı kaç????
slm arkadaslar bende bu ay asilama yaptiricam inş herşey istedigim gibi olur allah biran önce bebeklerimize kavuşmayi nasip eder hepinizi öpüyorüm kader arkadaşlarim
bana hiç sıkışık gel demediler.Ben bunu duydum bazı doktorlar sıkışık yapıyorlarmış.Mantığı nedir acaba? İnsan kendini sıksın sperm dışarı çıkmasın diyemi ki? İyiki beni sıkışık bi durumda almıyo çünkü ben var ya iyice sıkışana kadar farketmiyorum farkettiğimdede çok kötü oluyo
Karamiocum benim sol kanalım tıkalı eşimde hareket azlığı ve şekil bozukluğu vardı.Son 2 tahlilinde hareket sayısı güzel çıktı.Ama krugere olmadığından şeklini bilemiyoruz. %84 hareketlilik diğerindede % 64 civarıydı.birinde 158 milyon ki bunda 3günlük perhiz vardı.diğerinde 1,5 günlük perhiz le 108 milyon.
Perhiz günü kısalınca miktar azalıyo ya.işte böyle sizin nasıl değerler?kanalların?
daha önceki doktorum genelde üstten bakardı ama bu doktorum hep alttan baktı aşılama öncesi...aşılama esnasında ise kendisi aletle içeriye girdiğinde hemşirenin bi taneside karnımdan ultrasonla aletin nerede olduğunu nereye spermin bırakıldığını falan gösteriyordu.........Evet canım yıkanıp en iyiler seçiliyor ve hepsi gönderilmiyor.Bana 0.6 ml verilmiş.eşimde sormuş enjökter o kadar alıyormuş zaten.Yıkanmadan öncede eşim 1,5 ml vermiş.Baya miktar fazlaymış sizin hadi hayırlısı.Senin doktor üstten mi bakıyo?
Benimki hep alttan bakıo.Belki ondan sıkışığa gerek görmüyodur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?