Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
2 hafta geçmez artık sana en zoru da beklemek galiba.Ben sonucu öğrendim belki kötü ama kabulleniyorum artık.
Allah sizlerin yüzünü güldürsün bu ay, benimde bi daha ki sefere inşallah.

inş arkadaşım valahada geçmiyor ya hergün kendimi dinliyorm bi değişiklk varmı acaba diye catladığı günden itibaren kasıklarımda değilde orta kısımda bi arasıra ağrı giriyo batıyo sanki bugünde çok hafif göğüslerimde ağrı hassasiyet ve kaşıntı oldu tabi daha çok erken neden bunlar olduki anlamadım adetimin günü 2 aralıkta çok erken adet belirtisi için bilmiyormmmm yaaa üfffff :1no2:

Evet çok erken hamilelik belirtileri için bu belirtiler sanırım çatlatma iğnesindeki hamile kadın hormonlarında oluyor.İçeriğini okursan anlarsın canım
Benimde o batma oldu ama hamile değilmişim malesef.
Fazla dinleme kendini yumyumcum çok erken daha günler geçmez sonra.Şöle bir hafta kalsın o zaman yavaş yavaş dinle :)
Olan her yeni gelişmeni yaz buraya canım ki biz bi gün hamile kalırsak bizden sonrakilere bi ışık olsun bu belirtiler ve sonuçlarında olanlar.
Bizde karnımız burnumuzda gezmek istiyoruzzzzzzzzz p
Senin ki şişer inşallah bu ay :)))

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

evet arkadaşım geçmek bilmiyo napalım senağlamaya artık allahtan hayırlısı düşünmicem artık yaa sonu kötü olmasından korkuyorm ve düşünmemeye calışacam inş evet çok ama çok erken daha artık kısmet ne ise o olsun napalım ay 2 hafta sonra bi değişiklillik olursa yazarım tabi ya gelişmeliride yazarım ama 2 hafta sonra kanda bi baktıracam bakalım varsa zaten çıkar demi 2 hafta sonra inş bende şişirmek istiyomşakkıdı ama olmuyorr ya neyse öptüm canm sen iyisin demi arkadışm :teselli:

darkinlife ve hicran üzülmeyin demek olmuyor biliyorum ama elden bişi gelmiyor.hani biz yenilere diyorsunuz ya hep strese girmeyin diye aynen işte.herşeyde vardır hayır kendimede hep diyorum

Slm Kizlar Ya Kimse Yok şuan Biliyorum Ama Napiim çok Kötüyüm şuan Sabahtan Doktora Gittim Yine şu Dünki Alerji Meselesi Için Testler Yapildi Birsürü Alerjim çikti Bide Bünyem çok Hassas Olduğu Için Aldiğim Ilaçlar Bünyemi Iflas Ettirmiş 1 Saat öncede Göbeküstüm Ve Yanlarimda Kizarikliklar Ve Ateşlenme Oldu Sertleşti Yatamadim Kalktim Alerji Ilacindan Sürdüm Geçmezse Kocişimi Uyandirip Doktora Gitçem Ya Bu Ilaçlar Mahfetti Beni Ben Nasil Devam Etcem Buna Bilmiyorum Yaa......

GÜNAYDIN KIZLAR AKŞAMDAN BERİ BU KONUYA KİMSE GİRMEMİŞ ANLAŞILAN .ya kızlar bişii daha sorcam benim aşılamadan sonra vücudumda bazı alerjik olaylar oldu yaşayan varmı bunu boğazda gıcıklık vüzutta kızarıklıklar sertleşmeler ve yanma hissi alooooooooooooo

Valla Bide Size Müthiş Bir Haberim Annem Dün Köyünden Birinden Aldiği Bir Tarifi Uygulayacakmiş Bana Hazirlayip Hamile Kalmayan Kadinlara Yaparlarmiş Köyde Ve Annemin Dediğine Göre Düşük Yapan Hamile Kalmayan Kadinlar Mutlaka Sağlikli Hamile Kalirlarmiş.denicem Valla Olursa Inşallahhhhhhhhhh Sizede Vercem Tarifi .(BU TARİF ADETİN BİTTİĞİ GÜN UYGULANMAYA BAŞLANIYORMUŞ.BİR NEVİ BANYO AMA BİTKİLERLE YAPILAN BİŞİİ)

Ha Birde Göbek Düşmesi Olabilir Diye Beni Ananeme Götürecek O Köyde Meşhurmuş Eskiden Düşük Yapan Kadinlara Yine Nedense Adet Sonrasi Göbek Masaji Yapiyormuş 3 Gün Boyunca Ve Kadinlar Hamile Kalip Doğum Yapiyorlarmiş Valla Denicem Ben Be Yabanci Da Diil Ananem Sonuçta Bir Bildiği Vardir.ananem Ayaciklarindan Hasta Beceremez Diye Götürmemiş Anam Bunca Zaman Ama Ne Yapsa Kardir Diyor Gitcez şu Adetim Bir Gelse Artik.şunlari Deneyip 1 Ay Dinlencem Ve Denicem Yanii.

Saol Canim Ya Valla Acayip Kararliyim Bu Işi Yapcem Bide şu Alerjilerimden Kurtulsam Inşallah Yakinzamanda.koşu Banti Aldim Bugün Kilo Fazlami Vercem 2 Defa çatlatma Iğnesi Falan Derken Ilaçlar Vs..ayi Gibi Oldum 1,60 Boy Kilo 70 Iyimi şimdi Ya .vermemlazim Acele Bu Kilolari

aşılama yaptıracak arkadaşlar umudunuzu kırmak istemem ama bende aşılama yaptırdım üstelik benim eşimdede bendede hiç bir sorun yok hatta spermler yıkandıktan sonra sayısı 79 milyondu yani doktorum bu mükemmel dedi benim yumurtlamam mükemmeldi ama malesefki tutmadı yani bu aşılama bence mucize gibi bişi olanada pek rastlamadım

selam canım ya bende geç düşük oldu benim göbeğim düşük biliyorum ama hamişlikten önce çektirmiştim yinede 20 haftalık geç düşük oldu bunun nedenini sorup bana yazarmısın lütfen tşkr

offf canım ya senin daha kötü olmuş 20 haftalıkken çok geçmiş olsun ya göbek işi hani %100 müdür bilmem ama öyle dediler bende denicem işte bakalım ama seninki o kadar durmuş senin sorunun başka bence ama

bu arada doktorlar ne dedi sana sorun ne dediler yani bulabildilermi büyükmüş ya seninki cenini araştırıyorlar bu tür vakalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…