- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.141
:çok üzgünüm:Ya kuşum çok üzüldüm ama inan bana eninde sonunda olacak hiç takma kafana gerçi senin yazılarından iyi olduğunu analdım ve içim rahatladı bence böyle davranırsak kendimizi daha az yıpratırız seni çok takdir ettim bu sefer tutmadı ama diğer denemelerde olacak buna inanıyorum aşılama olmazsa tüp bebek yani daha çok alternatifimiz var çok şükür allah bunu unutturucak dert vermesin tatlışkom olacak sen hiç merak etme bebişlerimiz geçte olsa bize gelecek bu umutla yaşarsak herşeyin üstünden geleceğiz seni çok öpüyorum çıtırdak çerezimmmŞeniz
arkadaşım pardon ama adaçayını ney içiniçiyorsun
arkadaşlar bir sorum var. aşılamanızda doktordan başka kim vardı. erkek başka çalışan var mıydı?
arkadaşlar merhaba ben dün katıldım aranıza ve bugün 2.aşılamamı oldum.1.si tutmamıştı ilk günlerde tuttuğunu belli eden belirtiler oluyormu şuan sadece kasıklarımda ağrı var ama o da zannedersem çatlatma iğnesinden dolayı
hepinize dua ediyorum arkadaşlar....sizde bana edin ne olur...ama benim durumum biraz vahim...2 aydır onca gonal f vurmama rağmen yumurtalarım hiç büyümüyor ve aşılamaya geçemiyoruz bile...bu pko nasıl bi hastalık ya...doktor bile şaşırdı bugün,tepkisiz yumurtaları görünce....hepimiz hakkında hayırlısı olsun....son kalan umut kırıntılarımı kaybetmemek için çok uğraşiyorum,ama.....senağlama
Allah hayırlısını versin inşallah iyi bi sonuç alırsın arkadaşımSelam arkadaşlar.
Bana çarşamba günü aşılama yapıldı.Hiç ama hiç bir şey hissetmedim ve hala hissetmiyorum.Doktor bir ilaç yazdı Crenino %8 vajinal krem Progesteron.Onu kullanıyorum ama nedense tutmadığından eminim.
Çünkü eşimin 5 gün perhizi olmuştu.Bende cumartesi Pregnyl yapmıştım,pazartesi aşılama olmak için.Ama bir sürü engeller çıktı bizim tarafımızdan değil,doktorun işleri vardı.Kısacası sanki tutmadı gibime geliyor.Herneyse bu ayın 12'sinde regl olmam lazım bakalım.
kayracım yılmak yok tamammı sekerım bakalım bızım fındıklarmı ınatcı yokmu bizmi gercı ben her gecen gun pes ettıgımı anlıyorum cok tuhafım işte artık yoruldum ama sizler yorulmayın benı örnek almayın senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?