Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kayracım yılmak yok tamammı sekerım bakalım bızım fındıklarmı ınatcı yokmu bizmi gercı ben her gecen gun pes ettıgımı anlıyorum cok tuhafım işte artık yoruldum ama sizler yorulmayın benı örnek almayın senağlama

arkadaşlar merhaba ben bu sabah ilk aşılamamı yaptırdım,inşallah tutar böyle ilk aşılamada gebelik elde eden duydunuzmu

Duyduk tabiki ilk denemede pozitif olanlar da var.
İnşallah senin aşılamanda iyi sonuçlanır.

ben dınlenmedeyım canım eşimde sorun cok şimdilık o hap tedavısı oluyo ben dınlenıyorum

Kaç gün kaldı derramcım regle?

darkım 10 ununda olacagım heralde ama delı gıbım bişeyım bu ay bende anlamadım :roflol: en sonunda psikopata baglıcem o olacak yanee

sibelcım ben hiç aşılama olmadım canım yumurta takıbı yaptırdım 4 ay yumurtlama oldu ama bebek olmadı en son meger sorun eşimdeymiş şimdi o 3 ay hap kullanacak bu aylar içersinde gebe kalamazsam bursada asılama düşünüyorum sendemı bursada yaptırın hangı hastane

darkım 10 ununda olacagım heralde ama delı gıbım bişeyım bu ay bende anlamadım :roflol: en sonunda psikopata baglıcem o olacak yanee

tatlicadiarzu böle mi oldun yani :)))

Sakin ol bakayım.Sende tutturacaksın.az sabret eşinin ilaçları etkiyi göstersin görürsün o zaman gününü jeyyar

görmek ıstıyom ben günümüüüüü :dance: gelınlık gıydım bugun ruyamda ıkıncı kez eşimle evlendımm cok güzeldı yaa ama ben balolu istedım kayınvalıdem ev dügünü dedı malum gercekte oldugu gibi onun dedıgı oldu rüyamda bıle karıstı bana yaa :roflol:

Son düzenleme:
Merhaba

313 sayfayi okuyamadi kusura bakmayin ama size Asilama konusunda bir kaç tane sorum oluçakti. 4 yil onçe dogum yaptim ve sorunsuz hamile kaldim. Simdi ise 2 seneden beri deniyoruz ama olmuyor, 1. sorun yasimin 36 olmasi ve sol tüpüm tikali olmasi. Asilama yaptirmak için 2 tüpler açik olmasi gerekiyor mu ? yoksa açik olan Tüp yeterli mi ? Ilk denemede hemen hamile kaliniyor mu ? Asilama yaptirmak için ne kadar tutuyor ? ve son sorum hastaneden kalinmasi gerekiyor mu ?
Agustos ayinda turkiyeye tatile gelicem ve asilamayi turkiyede denemek istiyorum.

cevaplariniz için tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…