- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.181
Aman iyi ol çok sevindim hadi bakalım yeni başlangıcın hayırlı uğurlu olsun çıtırdak çerezim işşalllah şu mübarek gecelerde dua et ki bebişine kavuşasın tatlım ben çok dua edicem bize ve bizim gibilere allah en sonunda verecek meleklerimizi bize az kaldı öptüm Şeniz
zenancım merhabalar tatlım
canım ben de aşılama öncesi 30 günde bir olyodum şimdi 28 günde bi aynen senin gibi ben ce ilaçlardan zaten normalide bildiğim kadarıyla 28-30 gün arası
canım sanırım aşılama larımız döneminde çatlatma iğnesi etkisi İle 28 gunde bir Adet oluyoruz.. benım Şuan 28.gunum en Son 9nisanda Regl oldum 9Nisana Kadar beklim diyorum .. yani aslında idrar testide yapasım var ama umutlanmış Olmak istemiyorum yapsam varsa çıkarmı ? inanırmısın ben şimdiye kadar 4 yıllık evliliğimde hep Tek çizgi korkusu ile yalnızca 2kez idrar testi yaptım Evde :) Bikezde ilkaşılama Sonucum için kan testi yaptırmıştım..ikincisi için Yaptırmadım bile kan testi adet Olcamı anlamıştım Çünkü
Kizlar ben yine su caksir koklerini soracam. Annem geldi, kokleri getirdi. Ama bu kokler toprakli falan. Ben onu nasil temizleyip kullanicam. Bu konuyu daha once de sormustum ama tam anlayamamisim demekki, kusura bakmayin.
Lutfen yardim.
Tesekkurler.
insallah tutar elalı . ilk asılamanmı bu basından beri yazılanları okudum ama hepsi aklımda değil ne yazıkkı .
inşallah cnm inşallah (min)
ilk aşılama cnm o yüzden çok heyecanlıyım. hastaneden geldiğimden beri için kıpır kıpır :sm_cool:inşallah sonumuzda iyi olur . Yaa mrk ettiğim bişey var işyerinde işler inanılmaz yoğun aşılama yapıldığı gün izin alıcam sonrasında da izin almama gerek varmı:uhm: mrk ediyorum. Zaten bu ilaç kullanma sürecinde çok fazla izin aldım özel sektörde olduğum için zorlanıyorum izin konusunda kovmazlarsa iyidir wallatatlicadiarzu
selam kızlar orada mısınız benim 2.aşılamam dün oldum ilkinde tutmamıştı hiç bir belirti olmamıştı zaten olsa da bilemezdim herhalde aşılamaları tutan var mı içinizde bugün sol kasığımda adet sancısına benzer bi ağrı var tam öylede değil aslında daha az gibi birde sarıya dönük akıntı acaba tuttuğu zaman nasıl belirtiler oluyor umutlanmak istemiyorum çünkü negatifi görünce yıkılıyor insan bu 14 gün nasıl geçecek beklemesi çok zor lütfen deneyimlerinizi benimle paylaşın
ELALIIII hadi cnm inşallah tutar aşılaman ben de özel sektörde çalışıyorum izin almam çokzor oluyor benı atmazlarsa iidir sırnaşık şey kısmette varsa atılmak ne gelirelden sırnaşık şey
bende aşılama olup ertesi sün hep işe Geldi işin masa başı ise bişe Olmaz sanıyorum ama benım işim evime çok çok uzak yollarda serviste yoruluyorum eve bitkin düşüyorum..bence iş yorgunluğununda tutmamanın etkisi vardır die düşünüyorum ..
ama bide şöyleki tutacaksa ne yaparsak yapalım tutar ay inşallah olur senınkııııı :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?