Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Tşk ederim darkcım, tavsiyelerinize uymaya çalışıcam.
Bişey sorucam ortada bir jel konusudur gidiyor yazılanların hepsini okuyamıyorum yoğunluktan, aşılama sürecinde kullanılan bişey mi bu bana öle bişey hiç vermediler :uhm:

Zenacımm hadi bakalım ünlü olcaksın heee daha bizi tanımassın artık laelaelaelaelae
Çıkmaya karar verirsen haber verde tv den de olsa da görelim seni şekercimm:icecream:

dark nasılsın canım,
nasıl gidiyor hamişlik..??
İyiyim canım,biraz daha rahatım şimdi.Bulantılar felan baya hafifledi.Kilo alımı başladı.bebeğimde iyi maşallah teyzesi.

Sen ne yaptın canım,nasılsın?

Bazılarının progestan değeri düşük olur.Yani bebek olursa tutunmayı arttıran bir hormon bu.
Eğer doktor bunu az bulursa progestan verebilir.

Benim ilk aşılamamda vermişti doktor.Sonrakinde kullanmadım bende.Değişiyor.

Aşılamam günü 1 kabul edilir canım.

dark senin nasıl gidiyor durumunuz iyidir umarım aranıza yeni katıldım ama 20 gündür yazıları okuyordum

Ben iyiyim napayım işte hamişliğe alışmaya çalışıyorum.Bulantılar hafifledi ama şimdide baş ağrım var.sanırım biri bitince hep diğeri başlayarak bitircem böyle böyle hamileleği.
Sonra görüşürüz kendine dikkat et.

elalıcım şimdiden aşılaman hayırlı olsun
inşallah sonucu çooookkkk güzel olur

symslow aşılaman hayırlı olsun
inşallah hamiiiiişşş kalırsın

ZENAN KIZ MEŞHUR OLUCAN VALLAHA NE ZAMAN ÇIKACAĞINI SÖYLE MUTLAKA
ŞANS BU TATLIM ŞANSIN HEP BÖYLE GÜZEL DAVAM ETSİN

merhaba arkadaşlar ....

bugün evde yoktum herkes iyi sanırım...

ze naaaan ama yarabbi telefisyona mı çıkıcan akedeşim bize el sallarsın tamam mı:))))

bugün bi arkadaşımın bebeği ateşlenmiş hastaneye götrdük çok üzüldük ateş 39 38 hep serum takıldı bende yeni geldim sayılır eve.bir an düşündüm çocuk büyütmek anne olmak ne zor iş....

aaaa zenannncımmm hayırlı olsun kıss valla hadi bakalım artık oradan tek tek isimlerimizi söyler el sallarsın sırnaşık şeykafamçokkarıştıbizde seni görmüş oluruz ayyy çok tuhaf bişi yaaa inşallah bu güzel habere karşı bir güzel haber daha verirsin bizlere allah olunu açık etsin canım çıtırım çok sevindimmm:teytey:

sağol tatlım
ediyorum tatlım hepimiz için
sen ne yaptın tatlım tedavi ne zamana başlıycak hayırlısıyla

fisfisfisTatlım henüz regl olmadım ayın 13.de regl olmam lazım ve 3.günü iğnelere başlıycaz sonrada 2.aşılama işte kısmetse yumurtaların gelişimine bağlı zaten burdan söylerim net tarihi bebişim allahın izniyle yola devam ediyoruz inşallaah o güzel sonucu alıcaz birgün hepimizzz çıtırımmsırnaşık şey

merhaba arkadaşlar
ben de bu ay aşılama yaptırmıştım geçen perşembe bete hcg 36 ,cumartesi 101 çıktı.sizce ben hamilemiyim?doktorum çok temkinli davranıyor cuma günü gel bi daha bakalım dedi.dış gebelik olabilir diye korktum ama çok şükür o günden beri problem olmadı.başka bişey olamaz değilmi?sevinsem mi bilemedim valla.....

bence hamilesin canım hayırlı uğurlu olsun allah eline ayağına kavuştursun bence artış iyi dış gebelik olması mümkün değil ama cuma günü testte daha net olur ama endişelenme hamişliğin tadını çıkar tekrar tebrikler

ya gerçekten mi ben hep bi korku içindeyim hiç sevinemedim o günden beri daha da heyecanlandım kısmet bakalım eğer olursa benim için çok büyük bir sürpriz olcak sizinlede paylaşırım yaşadıklarımı...

kızlar walla Dün aradılar ben Tel.de dumurrr Oldum Çok komikti beklemiyodum Hiçsırnaşık şey bugun için saat 6a kanal1 sütüdyosuna Gitmem tekrar bir Form doldurmam lazımmış Bide resim Çekceklermiş sora ordaki formumda olumlu olursa 15gun içinde yarışmacı olarak gitcekmişim sırnaşık şey ama Çok utanıyorum ya Gitsem mi bilmiyorum iş arkdaşlarım gitceksen gidelim beraber diolar ama bilemiyorum Ya bi garip Bir Durum yaaa :roflol: şanssızımdır normalde ama nasıl oldu anlamadım Size napim Ben ??? süprizzzzz

[B]ben aşılamlarımdan sora hep progestan fitil Kullanmıştım akıntımda ağrımda Olmuştu hep aynı adet Olcak gibiydim bende 2aşılama Oldum ama tutmadı buay kısmetse 3.yü Olcam ama cnm inşallah senın 2.de tutarda müjdeli haberi verirsin :asigim:[/B]

ilk ki düşük gibi görünsede ikinci test sonuçu artış çok iyi, yani gebeliğin var canım dr keseyi görmeden sağlıklı bir gebelik olup olmadığını söyleyemez normalde 3.kan testini yaptırman gerekirdi, fakat dr bence artışı göz önünde alıp yaptırmadı, şimdi keseyide gördümü tamam , sonra kalp atışı gönliünün ferah tut, beklemen gerekiyor.
şimdiden hayırlı olsun canım.:dance:

aktuel senin tedavi başladımı?a.s.

aktuel senin tedavi başladımı?a.s.

Kızlarrr yaaa sıfırdan yazamıyorum aşağıdaki hatayı veriyooooo, Alıntı yapmak durumunda kaldım:çok üzgünüm:

You have included 5 images in your message. You are limited to using 4 images so please go back and correct the problem and then continue again.

Images include use of smilies, the BB code

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…