- 12 Mart 2008
- 7.031
- 19
- 158
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.201
Aşılama olduktan sonra izinliysen sonrasında yatmana gerek yok.zaten aşılamada 15-20 dk yatırıyorlar.Bilemedin yarım saat olsun.
Sonrasında normal yaşantına devam edebilirsin.Bu beklemesürecinde ağır kaldırma,kendini yorma.
Hayırlı olsun.
İyiyim canım,biraz daha rahatım şimdi.Bulantılar felan baya hafifledi.Kilo alımı başladı.bebeğimde iyi maşallah teyzesi.dark nasılsın canım,
nasıl gidiyor hamişlik..??
Tşk ederim darkcım, tavsiyelerinize uymaya çalışıcam.
Bişey sorucam ortada bir jel konusudur gidiyor yazılanların hepsini okuyamıyorum yoğunluktan, aşılama sürecinde kullanılan bişey mi bu bana öle bişey hiç vermediler :uhm:
Aşılamam günü 1 kabul edilir canım.teşekürler dark ne kadar saflaştıysam 2 kere aynı şeyleri yazmışım bu kadar olur yani hiç kendimde değilim 14 gün nasıl geçer bir de aşılama yapıldığı gün 1.gün diye kabul edilebilir mi sabahtan olmuştum
dark senin nasıl gidiyor durumunuz iyidir umarım aranıza yeni katıldım ama 20 gündür yazıları okuyordum
Kızlarrr merhabalar, hepinizi çok özledim:1hug:
Cuma gününden buyana giremiyorum. Ev - Hastane - İşyeri arasında gidip geliyorum, çok sık kontrole çağırdılar normaldir heralde
Kızlarr bu akşam çatlatma iğnemi vurdurcam ve perşembe sabahı aşılamam yapılcak. İnanılmaz derecede heyecanlıyımsırnaşık şey
kızlar orda mısınız 2.aşılamamı dün oldum adet sancısına benzer bir ağrı var sol kasığımda ama biraz daha hafif bi ağrı bir de sarıya dönük akıntı bunlar iğneden ve düşük tehikesine karşı verdiği jelden olabilir mi yoksa tuttuğunu göstern şeyler mi acaba ilki tutmamıştı o yüzden şu anda kendimi çok acemi hissediyorum ne olursunuz deneyimlerinizi benimle paylaşın
KIZLARRRRR ARKADAŞINIZ ZENANI ÇARKIFELEKTEN ARADILARRRR sırnaşık şey YARIN ÖNGÖRÜŞME İÇİN ÇAĞIRDILAR..HEMDE YARIŞMAYI İZLİCEKMİŞİN 15 GUN İÇİNDE YARIŞMACI OLMAM İÇİN GERİ DÖNÜLCEKMİŞŞŞŞ..AAA Bİ ARADILAR DUMUR OLDUM TELEFONDA YAAAAA :roflol: :roflol: GİDERMİYİM BİLMİYORUM AMA İLKDEFA ŞANS YÜZÜME GÜLDÜ jeyyar
KIZLARRRRR ARKADAŞINIZ ZENANI ÇARKIFELEKTEN ARADILARRRR YARIN ÖNGÖRÜŞME İÇİN ÇAĞIRDILAR..HEMDE YARIŞMAYI İZLİCEKMİŞİN 15 GUN İÇİNDE YARIŞMACI OLMAM İÇİN GERİ DÖNÜLCEKMİŞŞŞŞ..AAA Bİ ARADILAR DUMUR OLDUM TELEFONDA YAAAAA :roflol GİDERMİYİM BİLMİYORUM AMA İLKDEFA ŞANS YÜZÜME GÜLDÜ
sağol tatlım
ediyorum tatlım hepimiz için
sen ne yaptın tatlım tedavi ne zamana başlıycak hayırlısıyla
elalıcım şimdiden aşılaman hayırlı olsun
inşallah sonucu çooookkkk güzel olur
merhaba arkadaşlar
ben de bu ay aşılama yaptırmıştım geçen perşembe bete hcg 36 ,cumartesi 101 çıktı.sizce ben hamilemiyim?doktorum çok temkinli davranıyor cuma günü gel bi daha bakalım dedi.dış gebelik olabilir diye korktum ama çok şükür o günden beri problem olmadı.başka bişey olamaz değilmi?sevinsem mi bilemedim valla.....
kızlar orda mısınız 2.aşılamamı dün oldum adet sancısına benzer bir ağrı var sol kasığımda ama biraz daha hafif bi ağrı bir de sarıya dönük akıntı bunlar iğneden ve düşük tehikesine karşı verdiği jelden olabilir mi yoksa tuttuğunu göstern şeyler mi acaba ilki tutmamıştı o yüzden şu anda kendimi çok acemi hissediyorum ne olursunuz deneyimlerinizi benimle paylaşın
merhaba arkadaşlar
ben de bu ay aşılama yaptırmıştım geçen perşembe bete hcg 36 ,cumartesi 101 çıktı.sizce ben hamilemiyim?doktorum çok temkinli davranıyor cuma günü gel bi daha bakalım dedi.dış gebelik olabilir diye korktum ama çok şükür o günden beri problem olmadı.başka bişey olamaz değilmi?sevinsem mi bilemedim valla.....
ilk ki düşük gibi görünsede ikinci test sonuçu artış çok iyi, yani gebeliğin var canım dr keseyi görmeden sağlıklı bir gebelik olup olmadığını söyleyemez normalde 3.kan testini yaptırman gerekirdi, fakat dr bence artışı göz önünde alıp yaptırmadı, şimdi keseyide gördümü tamam , sonra kalp atışı gönliünün ferah tut, beklemen gerekiyor.
şimdiden hayırlı olsun canım.:dance:
aktuel senin tedavi başladımı?a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?