- 1 Kasım 2007
- 6.008
- 2.639
- 448
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.241
harbiden zirtapoz guzelimya hemde yontulmamis,
sen nerde yaptiriyosun asilamani?sartlar ne?elali
sartlar derken ucreti ogrenmek istemistim.....
yani ssk an var dimi?
marmara uni.hastanesi nerde yaw?
Merhabalaaaar
Cennet Hamilesin Işte Arkadaşim Ne Güzel Bu Sonucun Bile Tadini çikar Tebrikler
Ze Naaan Tabiki Git Canim Yaa Böyle Bi şans Gelmiş Ayağina Bir Ilk Sakin Vazgeçmeee
Bebişkooo Nasilsin Canim
hayırlısı olsun bebişkocum inşallah tatlım hayırlısıyla 2. aşılama çoook güzel sonuçlar verir
nazlı bebişlerimize kavuşmamız yakındır tatlım
inşallah kayracıım aminnnnn seninkide olumlu sonuçlansın rabbim en kısa zaman da bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsinnn bebişim yaa valla hep dilim de dualar sana bana bize hepimize dua ediyorum seni çok öpüyorummmŞeniz
inşallah tutar arkadaşım.allah gönlüne göre versin.bari tutan arkadaşları görelim de moral olsun bize de.dualarımız seninle canım....bir de şunu yazayım benim doktorum bana dinlenme vermemişti.sadece ağır iş yok uzun yolculuk yok dediinşallah cnm inşallah (min)
ilk aşılama cnm o yüzden çok heyecanlıyım. hastaneden geldiğimden beri için kıpır kıpır :sm_cool:inşallah sonumuzda iyi olur . Yaa mrk ettiğim bişey var işyerinde işler inanılmaz yoğun aşılama yapıldığı gün izin alıcam sonrasında da izin almama gerek varmı:uhm: mrk ediyorum. Zaten bu ilaç kullanma sürecinde çok fazla izin aldım özel sektörde olduğum için zorlanıyorum izin konusunda kovmazlarsa iyidir wallatatlicadiarzu
merhaba kader arkadaşlarım.aranıza bugün katılabildim ama daha önce yazıları biraz takip ettim.ben de aşılama mağduruyum.24 nisanda ilk aşılamamı yaptırdım.10 mayısta da gebelik testi için gidecektim.ama 13. gün yani dün adet oldum.adet dönemim çok sancılı geçiyor normalde de.ağrı kesici falan da içemedim korkudan.sonra ağrılar dayanılmaz bir hal aldı ve ben hemen hastaneye gittim.aşılama yaptırdığım hastaneye.beni hemen odaya alıp üstten ultrasonla baktılar.sonra kan testi yaptılar.heyecanla bekledim o kan testi sonucunu.doktor geldi ve bana hamile olmadığımı rahatça ağrı kesici içebileceğimi söyledi.yıkıldım tabiiiiii.olmama ihtimalini düşünsende insan yıkılıyo.sonra bu sancılar için kadın doğum açısından bir sorun olmadığını fakat bir genel cerrahi ve ürolojiye gitmem gerektiğini söyledi.2. aşılama için ne zaman geleyim dedim.1 ay bekliycez dedi.şu an beklemedeyim.morale ihtiyacım var.....
bebişkocuuuummm
nasılsın şekercim :1hug:
canım benim sağol duaların için
ben de hep ediyorum
allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
inşallah en kısa zaman da hamiş kalıcaz
kayracım kuşum nasılsınnnn ? bakalım
hayalkırıklığı neler hissettiğini anlayabiliyorum inan ben de ilk aşılamam tutmayınca çok üzülmüştüm
ben şimdi umutla 3. deniyorum
sana tavsiyem bizler yolun başındayız asla umudunu kaybetme
bu ay biraz dinlen belki dinlenirken hamiş kalırsın bellimi olur
kendine çok dikkat et allah hepimizin yardımcısı olsun
inşallah bebişlerimize en kısa zaman da kavuşucaz
çok sağol canım.birinin sesimi duyduğunu bilmek bile müthiş rahatlattı beni.inşallah hepimizin bebeği olduğu günleri de burada birlikte paylaşırız.öpüyorum seni.bundan sonra bol bol sohbet etme umuduyla......
bebişkocuuuummm
nasılsın şekercim :1hug:
canım benim sağol duaların için
ben de hep ediyorum
allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
inşallah en kısa zaman da hamiş kalıcaz
kızlar nolur banada birşeyler yazın aranıza yeni katıldım morale ihtiyacım var
kızlar nolur banada birşeyler yazın aranıza yeni katıldım morale ihtiyacım var[/QUOcanım merhaba benim de 1. tutmamıştı 2.de pazartesi oldum şu an bekliyorum insan çok üzülüyor tabi ama ne yapacaksın mevlam dilediği zaman verecek bize de inşallah ümidini kaybetme Allaha dua et inşallah tez zamanda hayırlı güzel bir sonuç elde edersin
zenanncım
iyiyim tatlım ilaçlarımı içiyorum
bakalım yakında kontrole gidicem ne diyecek
sen nasılsın kabul edicen mi kııızzz çarkıfeleği
şanslısın inşallah şansın çok çok açılır
anladın sen onua.s
merhaba kader arkadaşlarım.aranıza bugün katılabildim ama daha önce yazıları biraz takip ettim.ben de aşılama mağduruyum.24 nisanda ilk aşılamamı yaptırdım.10 mayısta da gebelik testi için gidecektim.ama 13. gün yani dün adet oldum.adet dönemim çok sancılı geçiyor normalde de.ağrı kesici falan da içemedim korkudan.sonra ağrılar dayanılmaz bir hal aldı ve ben hemen hastaneye gittim.aşılama yaptırdığım hastaneye.beni hemen odaya alıp üstten ultrasonla baktılar.sonra kan testi yaptılar.heyecanla bekledim o kan testi sonucunu.doktor geldi ve bana hamile olmadığımı rahatça ağrı kesici içebileceğimi söyledi.yıkıldım tabiiiiii.olmama ihtimalini düşünsende insan yıkılıyo.sonra bu sancılar için kadın doğum açısından bir sorun olmadığını fakat bir genel cerrahi ve ürolojiye gitmem gerektiğini söyledi.2. aşılama için ne zaman geleyim dedim.1 ay bekliycez dedi.şu an beklemedeyim.morale ihtiyacım var.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?