Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
harbiden zirtapoz guzelimya hemde yontulmamis,
sen nerde yaptiriyosun asilamani?sartlar ne?elali

Ben marmara üniversitesi hastanesinde yaptırıyorum cnm.
Şartları derken 1 yıldır korunmamamıza rağmen bebişimiz olmadı bende adet düzensizliğide bekarlığımdan beri vardı. Kadın doğuma gittim gerekli kan tahlilleri, sperm testleri, hsg v.s. testler yapıldı. Kanalımın birinde aşırı derecede incelme çıkınca aşılama yapalım dediler bizde okiş dedik.
Adetimin 3. günü aşılama için iğnelere başladım yarın kısmetse transferim olacak.
Şuana kadar bi para falan ödemedik hastaneye. Ben aşılama için 1500dozluk ilaç aldım (2-aşılamalık ilaç) 1milyarı küsür bi rakam sölediler ilaçlar için cepten 200ytl ödedik gerisini devlet karşıladı. Sonrasında sperm yıkama için para ödeyecekmiyiz onu bilemiyom yarın görücez. Şartları derken bütün yaptıklarımı anlattım sana seç, beğen al Şeniz

olumlu düşüncelerinizden dolayı teşekkür ediyorum arkadaşlar.ama bugün hafif hafif kanama geliyor korkmaya başladım doktora da gitmedim ağrım olmadığı için şu cuma günü bi gelseydi hayırlısıyla inşallah hayal kırıklığına uğramam...

kızlar aşılamamın 3.günü bugün akıntım bariz arttı biraz da gerginim ruh hali olarak sizce tuttuğunda böyle belirtiler olabilir mi 1.sinde hiçbişey olmamıştı

Merhabalaaaar

Cennet Hamilesin Işte Arkadaşim Ne Güzel Bu Sonucun Bile Tadini çikar Tebrikler

Ze Naaan Tabiki Git Canim Yaa Böyle Bi şans Gelmiş Ayağina Bir Ilk Sakin Vazgeçmeee

Bebişkooo Nasilsin Canim

çok iyiyim bebişiiimmm sen nasılsın bakalım çok kocaman öptüm seni muccck Şeniz

hayırlısı olsun bebişkocum inşallah tatlım hayırlısıyla 2. aşılama çoook güzel sonuçlar verir
nazlı bebişlerimize kavuşmamız yakındır tatlım

inşallah kayracıım aminnnnn seninkide olumlu sonuçlansın rabbim en kısa zaman da bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsinnn bebişim yaa valla hep dilim de dualar sana bana bize hepimize dua ediyorum seni çok öpüyorummmŞeniz

merhaba kader arkadaşlarım.aranıza bugün katılabildim ama daha önce yazıları biraz takip ettim.ben de aşılama mağduruyum.24 nisanda ilk aşılamamı yaptırdım.10 mayısta da gebelik testi için gidecektim.ama 13. gün yani dün adet oldum.adet dönemim çok sancılı geçiyor normalde de.ağrı kesici falan da içemedim korkudan.sonra ağrılar dayanılmaz bir hal aldı ve ben hemen hastaneye gittim.aşılama yaptırdığım hastaneye.beni hemen odaya alıp üstten ultrasonla baktılar.sonra kan testi yaptılar.heyecanla bekledim o kan testi sonucunu.doktor geldi ve bana hamile olmadığımı rahatça ağrı kesici içebileceğimi söyledi.yıkıldım tabiiiiii.olmama ihtimalini düşünsende insan yıkılıyo.sonra bu sancılar için kadın doğum açısından bir sorun olmadığını fakat bir genel cerrahi ve ürolojiye gitmem gerektiğini söyledi.2. aşılama için ne zaman geleyim dedim.1 ay bekliycez dedi.şu an beklemedeyim.morale ihtiyacım var.....

bebişkocuuuummm
nasılsın şekercim :1hug:
canım benim sağol duaların için
ben de hep ediyorum
allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
inşallah en kısa zaman da hamiş kalıcaz

inşallah tutar arkadaşım.allah gönlüne göre versin.bari tutan arkadaşları görelim de moral olsun bize de.dualarımız seninle canım....bir de şunu yazayım benim doktorum bana dinlenme vermemişti.sadece ağır iş yok uzun yolculuk yok dedi

hayalkırıklığı neler hissettiğini anlayabiliyorum inan ben de ilk aşılamam tutmayınca çok üzülmüştüm
ben şimdi umutla 3. deniyorum
sana tavsiyem bizler yolun başındayız asla umudunu kaybetme
bu ay biraz dinlen belki dinlenirken hamiş kalırsın bellimi olur
kendine çok dikkat et allah hepimizin yardımcısı olsun
inşallah bebişlerimize en kısa zaman da kavuşucaz

bebişkocuuuummm
ben de hep ediyorum

kızlar nolur banada birşeyler yazın aranıza yeni katıldım morale ihtiyacım var

çok sağol canım.birinin sesimi duyduğunu bilmek bile müthiş rahatlattı beni.inşallah hepimizin bebeği olduğu günleri de burada birlikte paylaşırız.öpüyorum seni.bundan sonra bol bol sohbet etme umuduyla......

tabiki sohbet ederiz canım bizlerin derdini bizler anlarız
inşallah en kısa zaman da bizler de hamiş kalıcaz
ama asla umudumuzu kaybetmeyelim
kendine çok dikkat et a.s.

bebişkocuuuummm
ben de hep ediyorum

çok iyiyim bebişim sen nasılsın bakalım allah dualarımızı kabul eder inşallah inancımızı yitirmeden meleklerimizi kucağımıza alacağımız günü göreceğiz nasipse çıtırdak çerezim öptüm kocamanŞeniz

]
çarkıfelek için dün ön görüşme için çağrımışlardı gittim 15gun içinde haber bekleyin bizden dediler komikti ya seçilirsem yarışmacı Olrak size Solicem :)) ah ah ben çok şanssızımdır ilk kez bole bişe Olsa keşke bi şans Daha olsada hamiş kalsam ..kalsakkkk

Canım bende 2aşılama Geçirdim tutmadı evet insan nasıl üzülüyor ama Eldende bişe gelmiyor ..aşılamdan sora benımde adetlerim çok sancılı Geçiyor gerçi normaldede benim çok ağrılı oluyor ama aşılamadan Sonrakiler daha Bi farklı geçiyR
unutma tedbir bizden takdir allahtan sen Şimdi toparlan diğer aşılamalara Odaklan bakalım hadi hadi ayaklan klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…