E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.261
Sonuna kadar haklısın canımcım:1hug:
ben bıraktım düşünmeyi bundan sonrasını onlar düşünsünler artıksüprizzzzz
Zaten yarını düşündükçe inanılmaz bi heyecan kaplıyo içimi inşallah sonumuz iyi olur cnm. Erkek patron anlayışı konusunda da katılıyorum sana kesinlikle daha anlayışlı oluyolar, hem biliyosun bayanlar arasında her zaman içten içe bi rekabet vardır :sm_cool:
vallahi ben bi kere muayeneye gittim kadin doguma...
neyin var dedi bende biseyim yok kadin doguma gittim dedim niye dedi bebegimiz olmuyo falan dedim
napicaksin sen cocugu bosver diyo
sanki kendisine dusmus zirtapoz nolucak....
zenan sen nerde yaptiriyosun asilamalari ucreti ne kadar.. ssk an varmi?
kızlar nolur banada birşeyler yazın aranıza yeni katıldım morale ihtiyacım var[/QUOcanım merhaba benim de 1. tutmamıştı 2.de pazartesi oldum şu an bekliyorum insan çok üzülüyor tabi ama ne yapacaksın mevlam dilediği zaman verecek bize de inşallah ümidini kaybetme Allaha dua et inşallah tez zamanda hayırlı güzel bir sonuç elde edersin
tatlım benım beklemek Güzeldir Gelecekse beklenen Derler ama napalım beklemek Kaderimizmiş :)) Sabırlı Ol Cnm inşallah tutar..
Hoşgeldin canım aşılananlar arasına.Umarım 2. aşılaman güzel bir şekilde sonuçlanır.
aaa ne dengesiz patavatsız bi Doktormuşşş UKALADÜMBELEĞİ...ben bana yakın bi ufak bir Tıp merkezinde 2aşılama Oldum Şimdi sıra 3.de..
tatlim bunu soyleyen dr degil patron dumbelegi.....sırnaşık şey
asilamanin masraflari nasil ya bende istiyorumama karsilayacagimiz bi miktar olmasindan korkuyorum:teselli:
Günaydin Kizlarrr
Hayal Kirikliği Seni çok Iyi Anliyorum Arkadaşim.ne Diyebilirim Geçmiş Olsun şimdi Geleceğe Bak ümidini Yitirme Güçlü Ol.bebiş Için Bunlar Lazim Sen Lazimsin Arkadaşim....
Nix Arkadaşim Senin Derdinden Patron Anlasada Işine Gelmez.sen Onun Işini Yapta Ister Hasta Ol Ister çocuğun Olmasin Onlar Için Ne önemi Var.
Ze Nan Inşallah Yarişma Için Seçilirsin..
tatlim bunu soyleyen dr degil patron dumbelegi.....sırnaşık şey
asilamanin masraflari nasil ya bende istiyorumama karsilayacagimiz bi miktar olmasindan korkuyorum:teselli:
GÜNAYDINNN ARKADAŞLAR!!!!!!!!!!!!!!!!
Nasılsınız????? Umarım herkesin keyfi yerindedir.....Moraller iyidir..... Burada yapılan sohbetler, paylaşımlar, dayanışmalar o kadar güzelkiii... İyi ki varsınızzz.... Allah Hepimizin Yüzlerini Güldürsün... En kısa zamanda bebişlerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.... Yeni arkadaşlar hepiniz HOŞGELDİNİZ ..... Unutmayın umudumuzu yitirmek yokkkk... stres yokkkkk..... Güçlü olup elimizden gelen herşeyi yapacağız... Bir daha ... bir daha.... deneyeceğiz.... ve gün gelecek RABBİM bizede hayırlısı ile anne olmayı nasip edecek.... Çok zor süreçler geçiriyoruz biliyorum ama ALLAH ın izniyle, doktorlarımızın yardımıyla, sevdiklerimizin ve buradaki tüm arkadaşlarımızın desteği ile herşeyin üstesinden geleceğiz.... HER BİRİMİZ O KUTSAL DUYGUYU YAŞAYACAĞIZ.......ANNE OLACAĞIZ...
bakalım kısmet cnm günaydın sanada..
aaaa pardon ii ozaman Oda ukaladümbeleği sırnaşık şey
aşılama masrafı Şöyle cnm biz aşılama gunu rahme transfer edilecek olan spermler once yıkaıyor spermyıkatma işlemini biz merkez dışında bir labratuarda yaptırıyoruz
Tümmasraflar şöyle
sperm yıkama 180ytl
Yani Toplam hemern hemen 400 Ytl
- 60 ytl aşılama ücreti
- aşılamadan sora sana verilen progestan fitil 10ytl olması lazım (10gunlukbir fitil )
- aşılamadan önce kullanılan yumrta geliştirici iğne Kutusu 120 Ytl içinde 5adet var
- birde aşılamadan 36 saat once yapılan preglyn çatlatma iğnesi 2kutu 22ytl
he ama olduki aşılamadan önce yapılan kutusu 120ytl dediğim 5iğne yeterli olması 1kutu Daha alman gerekebilir Benım oyle Oldu çünkü :sm_confused: bana 7tane ancak yetti yani sen 500Ytl Gözden çıkar
Hoşgeldin canım aşılananlar arasına.
Umarım 2. aşılaman güzel bir şekilde sonuçlanır.
slm canım dr bana 1 milyarı bulur dedi onun için yaptıramadım 500 se hemen yaparım onun için ara verdim :1no2:
bakalım kısmet cnm günaydın sanada..
aaaa pardon ii ozaman Oda ukaladümbeleği sırnaşık şey
aşılama masrafı Şöyle cnm biz aşılama gunu rahme transfer edilecek olan spermler once yıkaıyor spermyıkatma işlemini biz merkez dışında bir labratuarda yaptırıyoruz
Tümmasraflar şöyle
sperm yıkama 180ytl
Yani Toplam hemern hemen 400 Ytl
- 60 ytl aşılama ücreti
- aşılamadan sora sana verilen progestan fitil 10ytl olması lazım (10gunlukbir fitil )
- aşılamadan önce kullanılan yumrta geliştirici iğne Kutusu 120 Ytl içinde 5adet var
- birde aşılamadan 36 saat once yapılan preglyn çatlatma iğnesi 2kutu 22ytl
he ama olduki aşılamadan önce yapılan kutusu 120ytl dediğim 5iğne yeterli olması 1kutu Daha alman gerekebilir Benım oyle Oldu çünkü :sm_confused: bana 7tane ancak yetti yani sen 500Ytl Gözden çıkar
zenan sen nerede yaptırdın asılamanı peki ? dr ayrıca ucret almıyormu 60 ytl demissin çoka z geldi bana dr lar 500 falan alıyor diye biliyorum ben ama yanlısmıyım bilmem henuz asılama yaptırmadım yaptırma yolundayım ondan soruyorum
simdiden tskt yanıtın için
bende iki kez aşılama oldum 1 aşılama bana 500-550 ytl yi buluyor
90ytl dr. muaynesi
200 ytl sprem hazırlama merkezi
200 ytl aşılama için hastane
22 ytl preglyn çatlatma ignesi
8 ytl klomen yumurta uyarıcı
zenan sen nerede yaptırdın asılamanı peki ? dr ayrıca ucret almıyormu 60 ytl demissin çoka z geldi bana dr lar 500 falan alıyor diye biliyorum ben ama yanlısmıyım bilmem henuz asılama yaptırmadım yaptırma yolundayım ondan soruyorum
simdiden tskt yanıtın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?