Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Boşverya çıkarırlarsa çıkarsınlarrr amnnn ben Oyleyim artık walla Düşünsemde Benı çıkaracakları varsa Buna engel olabilecekmiyim hayırrr... eee ozaman Boşver salla Gitsin yalanımız Yok nie izin aldığımız Bellii Ah bebişler ahhh Gelin artık :))

aaa ne dengesiz patavatsız bi Doktormuşşş UKALADÜMBELEĞİ...ben bana yakın bi ufak bir Tıp merkezinde 2aşılama Oldum Şimdi sıra 3.de..

Hoşgeldin canım aşılananlar arasına.Umarım 2. aşılaman güzel bir şekilde sonuçlanır.

Dikkat ettim hamişş kalıpta hala bize moral Veren Tek hamiş aramızda DARKINLIFE var Darkinlife desteğin için kendi adıma çok teşekkür ederim Hamiş kalıpta bizi hala yalnız bırakmaman çok gusel..burada konuştuğumuz aşılama olupta hamiş kalanlar hep yok oldu :a015:.. Bitek Darkinlife hala bizimle nezamandır aklımdaydı soylemek istedim [/B

Günaydin Kizlarrr

Hayal Kirikliği Seni çok Iyi Anliyorum Arkadaşim.ne Diyebilirim Geçmiş Olsun şimdi Geleceğe Bak ümidini Yitirme Güçlü Ol.bebiş Için Bunlar Lazim Sen Lazimsin Arkadaşim....

Nix Arkadaşim Senin Derdinden Patron Anlasada Işine Gelmez.sen Onun Işini Yapta Ister Hasta Ol Ister çocuğun Olmasin Onlar Için Ne önemi Var.

Ze Nan Inşallah Yarişma Için Seçilirsin..

herkese günaydın........
hayal kırıklığı dün gece sana mesaj göndermiştim moral anlamında ama haddim olmayarak bişey daha söyleyeceğim rumuzunu değiştirme şansın yok mu ben de 2.aşılamyı oldum şuan sonucu bekliyorum bu işlerden anladığım bişey var eğer doğruysa moralini ve umudunu hiç kaybetmeyeceksin ben burada hiç tanımadığım insanlardan yanıbaşımdakilerden daha çok iyi dilek dua ve moral buldum birkaç gün içinde bu yüzden herkese çok tşk ederim Allah bir an önce yavrularımıza kavuştursun bizleri hayırlısıyla

bakalım kısmet cnm günaydın sanada..

tatlim bunu soyleyen dr degil patron dumbelegi.....sırnaşık şey
asilamanin masraflari nasil ya bende istiyorumama karsilayacagimiz bi miktar olmasindan korkuyorum:teselli:

aaaa pardon ii ozaman Oda ukaladümbeleği sırnaşık şey
aşılama masrafı Şöyle cnm biz aşılama gunu rahme transfer edilecek olan spermler once yıkaıyor spermyıkatma işlemini biz merkez dışında bir labratuarda yaptırıyoruz

Tümmasraflar şöyle

sperm yıkama 180ytl
  • 60 ytl aşılama ücreti
  • aşılamadan sora sana verilen progestan fitil 10ytl olması lazım (10gunlukbir fitil )
  • aşılamadan önce kullanılan yumrta geliştirici iğne Kutusu 120 Ytl içinde 5adet var
  • birde aşılamadan 36 saat once yapılan preglyn çatlatma iğnesi 2kutu 22ytl
Yani Toplam hemern hemen 400 Ytl
he ama olduki aşılamadan önce yapılan kutusu 120ytl dediğim 5iğne yeterli olması 1kutu Daha alman gerekebilir Benım oyle Oldu çünkü :sm_confused: bana 7tane ancak yetti yani sen 500Ytl Gözden çıkar

GÜNAYDINNN ARKADAŞLAR!!!!!!!!!!!!!!!!

Nasılsınız????? Umarım herkesin keyfi yerindedir.....Moraller iyidir..... Burada yapılan sohbetler, paylaşımlar, dayanışmalar o kadar güzelkiii... İyi ki varsınızzz.... Allah Hepimizin Yüzlerini Güldürsün... En kısa zamanda bebişlerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.... Yeni arkadaşlar hepiniz HOŞGELDİNİZ ..... Unutmayın umudumuzu yitirmek yokkkk... stres yokkkkk..... Güçlü olup elimizden gelen herşeyi yapacağız... Bir daha ... bir daha.... deneyeceğiz.... ve gün gelecek RABBİM bizede hayırlısı ile anne olmayı nasip edecek.... Çok zor süreçler geçiriyoruz biliyorum ama ALLAH ın izniyle, doktorlarımızın yardımıyla, sevdiklerimizin ve buradaki tüm arkadaşlarımızın desteği ile herşeyin üstesinden geleceğiz.... HER BİRİMİZ O KUTSAL DUYGUYU YAŞAYACAĞIZ.......ANNE OLACAĞIZ...

inşallah cnm bgun bizimde yüzümüz Gülecek hayırlısı ile

slm canım dr bana 1 milyarı bulur dedi onun için yaptıramadım 500 se hemen yaparım onun için ara verdim :1no2:

zenan sen nerede yaptırdın asılamanı peki ? dr ayrıca ucret almıyormu 60 ytl demissin çoka z geldi bana dr lar 500 falan alıyor diye biliyorum ben ama yanlısmıyım bilmem henuz asılama yaptırmadım yaptırma yolundayım ondan soruyorum
simdiden tskt yanıtın için

bende iki kez aşılama oldum 1 aşılama bana 500-550 ytl yi buluyor
90ytl dr. muaynesi
200 ytl sprem hazırlama merkezi
200 ytl aşılama için hastane
22 ytl preglyn çatlatma ignesi
8 ytl klomen yumurta uyarıcı

Tümmasraflar şöyle

sperm yıkama 180ytl+20Ytl kanül ( sperm transferişlemi için)
60 ytl aşılama ücreti
aşılamadan sora sana verilen progestan fitil 10ytl olması lazım (10gunlukbir fitil )
aşılamadan önce kullanılan yumrta geliştirici iğne Kutusu 120 Ytl içinde 5adet var
birde aşılamadan 36 saat once yapılan preglyn çatlatma iğnesi 2kutu 22ytl

cnm hepsi Boyle evet aşılam masrafı için sadece 60Ytl alıyorlar
benım gittiğim merkez Ssk anlaşmalı olduğunda Uygun ben mesela Ssk ile anlaşmalı olduğundan aylık sadece 50Ytl muane ücreti oduyorum onun Dışında aşılama Olursam da masraflarımız Yukarda yazdığım Gibi ..
aşılamamı ben İst.yeşilpınarda Elif tıp merkezi Var Orda Jinekolog gülşen Koç var ben ona gidiyorum zaten buayda 3.aşılama Olcak sonra oda tutmazsa bana Rapor verecek ben bu raporla üniversite hastanelerine gidip tüpbebiş için heyetraporu almaya çalışıcam..
zaten benım doktorum en fazla 3aşılama yapıyor..

bende iki kez aşılama oldum 1 aşılama bana 500-550 ytl yi buluyor
90ytl dr. muaynesi
200 ytl sprem hazırlama merkezi
200 ytl aşılama için hastane
22 ytl preglyn çatlatma ignesi
8 ytl klomen yumurta uyarıcı

sen nerede yaptırdın asılamanı??
arkadaslar merkez adı yazarsanız çok iyi olur aslında hepiminiz fiyat hakkında bilgisi olur.

merhaba arkadaşlar,
aslında yarın gidicektim doktora ama dayanamadım bugün gittim.önce karından ultrasonla baktı göremedi bişey sonra kan tahlili yaptırdım sonuç 1721 (bhcg)çıktı o an nasıl sevindiğimi anlatamam dizlerimin bağı çözüldü sanki doktorum bu sefer vaginal ultrasonla baktı net bişey göremedi hala dış gebelik ihtimali olabilirmiş ayrıca 1900 çıkana kadar görünmeyebilir dedi ama yine de bi belirti vermeliydi dedi cumartesi tekrar gidicem ya sevinsem mi üzülsem mi hala bilemedim belirsizlik içinde olmak ne kadar zormuş kızlar siz olsaydınız ne düşünürdünüz?bana yardımcı olur musunuz lütfen...

ben aşılamamı bahçelievlerde Hizmet hastenesinde yaptırdım Türk böbrek vakfının hastenesi dr. Meltem Eğilmez Candangil yaptı ilkinde döllenme olmuştu ama tutmadı bu seferkinden umutluyum 14-15 gibi test yaptıracağım

Benim aşılamalar üniversite hastanesinde oldu Konya Başkentte.

Dr a hiç ücret ödemedim.

İlaçlara yüzde 20 ödedik.

Ayrıca sperm yıkama o zaman 140 ytl idi.Şimdi en az 160 vardır sanırım.

Biz başka bir ücret ödemiyorduk.Ama başka bir ilden gittiğimizden biz de bol bol benzin parası ödedik :)))

Zenan cım teşekkürler mesajın için canım.Mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyoruz sizleri.İnşallah sizlerden de güzel güzel haberler gelecek çok yakında.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…