- 12 Mart 2008
- 7.031
- 19
- 158
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.301
KIZLARRBEN REGL OLDUM DÜNAKŞAMMMM :çok üzgünüm: VÜCUDUM BENLE OYNADI WALLA GEÇİKME YALANMIŞŞ
BUGUN KONTROLE GİDİYORUM AŞILAMAM OLUR KISMETSE BUAY
BANA ŞANS DİLEYİN KIZLAR BEBİŞİME ADIM ADIM YAKLAŞIYORUM AMA BUNUN BİLİYORUMM HIMMMM :1rolleyes: BU BİLE GUSELLLL
Kızlar günaydınn, nasılsınız keyifler nasıl bakalım a.s.
Ben dün çok şükür aşılamamı oldum hakkımızda hayırlısı artık, bekliyorum benneyaptımki
dün bütün gün yattım (gerçi aşılamam öğlende yapıldı) , bugünde malesef işe geldimçok yavaş hareket ediyorum otururken, kalkarken, yürürken robot gibiyimsırnaşık şey
cnm hayırlııı uğurlu hayırlısı olsun artık...
ama sana 2olumsuz aşılama Geçirmiş biri olarak şoyle soylim .. ben ilk aşılmamda çokçok umutlanmıştım ve olmayınca resmen yıkıldım diyebilirim nasıl kaptırmıştım kendimi bilemezsin Cnm .. o yüzden diyeceğim oki ne çok umutlan nede umutsuzluğa kapılbak bana :roflol: soytarı oldum artık 3.aşılamamı Olcam olmazsa üzülme yani şutarafagitti hadi hep bareber bekliyoruz cnm inşallah allah hakkında hayırlısını versin..
Sağol cnm hayırlısını dilemekten başka yapabileceğimiz bişey yok şuanda, hepimiz için en iyisi nasılsa allah onu verir inşallah (amin)
Ümitlenmiyorum, eşimide ümitlenmemesi için uyarıyorum ama şimdiden o bana "bebişimin annesi" demeye başladı bende o zaman dahada bi heyecanlanıyorumŞeniz
eşimde ilk aşılamada havalarda uçuyodu Cnm aşkım benım ya
çok umutlandı fanatik Bjk lidir Ona ben neler alcam bjk storeden filandemişti hep ..senağlama annesine babasına bebiş gelio hazır Olun falan demişti yani durduramadı kendini çok umutlanmış ama sonunda gebelik olmadı vetelefonda sordu sonuç ne die ağlayarak Olmadı dedim çokağlamıştık ya ilk aşılamamda .. ve işten eve erkenden gitmiş ben eve bi gittimki gözleri Şişmiş ağlamıştııı ama yine hala bana destek oluyor..
Canım umarım sizin tutarda eşin ve sen sevnç gozyaşları dökersiniz..:asigim:
KIZLARRBEN REGL OLDUM DÜNAKŞAMMMM :çok üzgünüm: VÜCUDUM BENLE OYNADI WALLA GEÇİKME YALANMIŞŞ
BUGUN KONTROLE GİDİYORUM AŞILAMAM OLUR KISMETSE BUAY
BANA ŞANS DİLEYİN KIZLAR BEBİŞİME ADIM ADIM YAKLAŞIYORUM AMA BUNUN BİLİYORUMM HIMMMM :1rolleyes: BU BİLE GUSELLLL
Ahh Kayracığım inşallah dediğin gibidir.Bugün hiç sızı ağrı yok sadece göğüslerim çok şişti ve ağrıyor.Ama ben bu durumu crininoya bağlıyorum.Her neyse artık pazartesi adetim başlaması lazım ve her şey belli olacak.Umarım boş ise gecikmez,yıkılmak istemiyorum.Bu aşılama tutmadı ise 1 tane daha olacak ve sonra tüp bebeğe başlayacağız.inrysf
öncelikle aşılaman inşallah çok güzel sonuçlanır
benim bildiğim aşılamadan sonra 14- 15 günler belli oluyor
yerleşme sızlamasıda olabilir inşallah öyledir
arkadaşım inşallah aşılamandan güzel sonuç alırsın.ama bencede 2 gün bekle en azından...
sevgilerrr
elacım hayırlı olsun aşılaman kendini çokta kasma canım ne kadar rahat olursan okadar çabuk geçirirsin bu 14 günü stres yaramıyor çünkü güzelim.inşallah buradan hamiş haberlerini alırız canım.tekrar hayırlı olsun.
zenancım aşılaman hayırlı olsun bebiş bu sefer sana süpriz yapacak ve sana sıkı sıkı tutanacak içime doğdu.senin için dua edeceğim.dualarımız seninle
Kızlar bişey sorcam size lütfen kusuruma bakmayın:çok üzgünüm:
Benim dün aşılamam olduğu için hareketlerime dikkat etmeye çalışıyorum. Bende zaman zaman kabızlık problemi olur. İnsan kendini zorladığı için aşılamayı kötü etkiler mi:çok üzgünüm:
canım kuru kayısı Falan yede bari şu bekleme döneminde Kabızlık olmasın yani kötü etkilermi bilmiyorum ama Sen olmamaya dikka et fikrimce...bolsu iç Kuru kayısı ye gunde bikaç Adet yerimseniben
Kızlar bişey sorcam size lütfen kusuruma bakmayın:çok üzgünüm:
Benim dün aşılamam olduğu için hareketlerime dikkat etmeye çalışıyorum. Bende zaman zaman kabızlık problemi olur. İnsan kendini zorladığı için aşılamayı kötü etkiler mi:çok üzgünüm:
Canım artık çok geççsenağlamasenağlamasenağlama
Bende bu her zaman bi problem olmuştur, sonrasında azcık sanki akıntı oldu gitmişmidir tuttuysaaa yaaa kendimi çok kötü hissediyorummsenağlama
Canım artık çok geççsenağlamasenağlamasenağlama
Bende bu her zaman bi problem olmuştur, sonrasında azcık sanki akıntı oldu gitmişmidir tuttuysaaa yaaa kendimi çok kötü hissediyorummsenağlama
Aaaa saçmalama.Bir kere tutan aşılama öyle hemen rahime inmiyor.36 saat sonra ancak 2 hücre oluyor.3-4. gün 8 hücrelik oluyor.Ve ancak 6. gün rahime inip tutunuyor rahim zeminine.O yüzden akıntı hiç bir şey demek değil.Hemen öyle karamsarlığa kapılma.Bende tam 6-8. günler karnımın alt kısmı sızladı.Ne düşüneceğimi bilemiyorm,sabırla bekleyeceğim.Allahtan benim adetime şurda 3 gün kaldı.
Hadi kendi kendini üzme ve bekleyelim bakalım.Her şey çok güzel olmak zorunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?