- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.461
kuzicim saol canım ben 3 yıllık evlıyım ve artık eşimle çok bunaldık çok çareler denedık malum doktora bıle gıttık ama olmadı şimdi karar verdık eşimle bırlıkte tup bebek yaptırıcaz umarım hayırlı olur
Ben gittim kan testi yaptırdım ve negatif çıktı.Doktoru aradım sordum dedi ki cumaya kadar bekle gelmezse bir daha yaptır.Gelirse gel göreceğim seni dedi.
Hayırlısı bakalım.
Arada gel moral ver ama olmuyo böyle şutarafagittikızlar haklısınız sizleri ihmal ettim,3,5 aydır pek giremiyorum kulübe.ama sanmayın hamiş kaldı bizimle işi bitti diye.benim en büyük destekçilerim ve dert ortaklarım sizlersiniz.aşılama ile hamiş kaldım allaha şükür ikincide tuttu.3 ayım zor geçti ama rahatım artık.tabi unutanlar vardır birde pkoluyum.kanallarım tıkanıktı laparoskopi ile açıldı.çok zor evrelerden geçtim ama en sonunda kafamı rahatlatınca oldu.önce çok stres yapmıştım ama en son aşılamada çok takmadım kafamı dağıttım ve oldu.dilerim en kısa zamanda sizlerinde güzel haberlerini alırız.
Yavruceylan kist olabiliyor canım geçer merak etme.Bu arada kişstler için ilaç kullanmadan önce mutlaka adetinizin gelmesini bekleyinç.Bazen o kist bebeği beslemek için oluşan bir kist olabilir.Bende öyle olmuştu az kalsın kisti yok etmek için ilaç kullanacaktım.Allahtan kan testi yaptırdık da hamile olduğumu anladık.mrba arkadaşlar ben bu sitede yeniyim
ocak ayında ilk kez aşılamam oldu ve ilk seferde tuttu.Ancak boş kese oluştu.Şimdide kist oluştu bende. Bu beni çok tedirgin ediyor. Acaba sizdede oluşan bir kist oldumu
ozelde yaptırınca ne ıstıyorlar kuzıcım
biz hiç dusunmuyorduk çocuk ozaman oyuzden eşim hiç yapmadı ama şimdi regl bıtsın denicez onuda bakalım hayırlısı
kızlar haklısınız sizleri ihmal ettim,3,5 aydır pek giremiyorum kulübe.ama sanmayın hamiş kaldı bizimle işi bitti diye.benim en büyük destekçilerim ve dert ortaklarım sizlersiniz.aşılama ile hamiş kaldım allaha şükür ikincide tuttu.3 ayım zor geçti ama rahatım artık.tabi unutanlar vardır birde pkoluyum.kanallarım tıkanıktı laparoskopi ile açıldı.çok zor evrelerden geçtim ama en sonunda kafamı rahatlatınca oldu.önce çok stres yapmıştım ama en son aşılamada çok takmadım kafamı dağıttım ve oldu.dilerim en kısa zamanda sizlerinde güzel haberlerini alırız.
mrba arkadaşlar ben bu sitede yeniyim
ocak ayında ilk kez aşılamam oldu ve ilk seferde tuttu.Ancak boş kese oluştu.Şimdide kist oluştu bende. Bu beni çok tedirgin ediyor. Acaba sizdede oluşan bir kist oldumu
saol canım dogru soyluyosun ama ben 3yıldır denıyorum denemedıgım şey kalmadı karından bakılmıyormu ılla alttanmı bakılması lazım ben aşılamada hıc alltan baktırmadım hem karından baktı
saol canım dogru soyluyosun ama ben 3yıldır denıyorum denemedıgım şey kalmadı karından bakılmıyormu ılla alttanmı bakılması lazım ben aşılamada hıc alltan baktırmadım hem karından baktı
canım merhaba ben de 5 yıllık evliyim eşimle normal bir cinsel ilişkimizin olduğu söylenemez öncesinde kısa süreli bir depresyon ve fibrozit hastalığıyla uğraştım çok şükür şimdi daha iyiyim hep aşu dayanılmaz akut ağrılarım geçsin diye bekledik adam yanıma yaklaşamıyordu ikimiz decinsel birleşme konusunda deneyimsiz ve bilgisizdik naşıl yapılır bilmiyordukişin açıkçası doktora gittik yaklaşık 8 ay önce kızlık zarınız normalden kalın ve anatomik yapınız çok dar dedi düşün kızlık zarım duruyordu yani ameliyat dedi ve genişletme operasyonu geçirdim çünkü vajinal muayeneyi bile tolere edemiyordum ama bebek olayını da takmıştık kafaya ameliyat sonrası ilişki denemelerimiz oldu ama gene başaramadık şimdiki doktorum viag... isimli ilacı verdi ve bana da kayganlaştırıcı jel verdi ilk ilişkimiz diyebilirim cumartesi yaşadık eşim içime boşaldı ama sanırım yumurtanın zamanını tutturamadık bilmiyorum belki de tutmuşuzdur çünkü 17.günde bile gebelik şansı var diyorlar bence öncelikle muayene ol ve yapılmasıgerekenleri yap
selam kıslar ben bugun uye oldum bırsey sormak ıstıyorum ben vajınusmusum 2 ay once aşılama yaptırdım tutmadı ve kıstler olustu çok moralım bozuldu şimdi tüp bebek yaptırmak istiyorum mümkünmü acaba özel sigortam var neler gerekli tüp bebek yaptırmak için
canım mrh.aramıza hoşgeldin.bişey dikkatimi çekti.vajinismusum ve aşılama yaptırdım demişsin.diğer bir yazında da hiç vajinal muayene olmadım üstten ultrasonla bakıldı demişsin.aşılamanı nasıl yaptılar.uyuttularmı seni.CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?