Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Sevgili serbey...
Çok sağol canım.... a.s.
Çok doğru söylüyorsun sağlık olsun... Mesafeler bir şekilde aşılabiliyor... özlemler giderilebiliyor... Tüm sevdiklerimin sağlıkları yerinde olsun.... Allah hayırlısı ile bizlere sağlıklı bebekler nasip etsin... Allahın izniyle herşeyin üstesinden geliriz....
Canım yaaa içimi ısıttın... :1hug: çok teşekkürler...

Çok çok geçmiş olsun arkadaşım... Kendine iyi bak ve tatilin tadını çıkar... a.s.

Çok geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın hayırlısını Dilecanım
hadi ii tatiller Umarım tatilin ii geçer cnm ...bolbol dinlen

zenannn gerek kalmadı kan testine ama doktora gidecem ne yapalım birdakine herseyin hayırlısını versin allah

aa anladım cnm napalım hayırlısı Olsun kendine İdkkat et :)moral bozmak Yok

Cennet seninle tanışmadık ama sonuçta hepimiz arkadaşız burada.. İnan inanılmaz üzüldüm yazını okuyunca, çok geçmiş olsun cnm.. Şükür ki ameliyatın başarılı geçmiş, şimdide biraz uzaklaşmak, dinlenmek iyi gelecektir.. Tekrar tekrar geçmiş olsun diyorum :teselli:

gecmis olsun arkadaşım kendine dikkat et allah bir daha doktara gitmemi hayırlı habar icin nasip etsin

arkadaşlar ben bugün gonal-f kullanmaya başlıycam, 2.aşılamam olacak dua edin

Canımcım 2. aşılaman hayırlı olsun. İnşallah bu sefer aşılaman tutarda sende hamişler kervanına katılanlardan olursun, bizde henüz o mertebeye erişemedik malesef hakkımızda hayırlısı olsun.a.s.

Cennetcim geçmiş olsun canım.Önemli olan senin sağlığın elbette.

Leylimley 2. aşılaman hayırlı olur inşallah.

İnrysf canım demekki hayırlısı böyleymiş canım.Beklenen regl de geldiyse yola devam ...

canım ben 13.gün adet oldum.kan testi negatif çıktı.bazılarının 12. gün f:enbuyukkk:alan belli oluyomuş.umarım bebiş vardır.hadi artık iyi haberler bekliyoruz.dualarım hepimizle......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…