Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selamlar.
Doktora gittim.Bir sorun yok herşey yolunda.İkinciye start verdik.Yarından itibaren uyarıcı kullanacağız.Sonra cuma günü kontrole.İnşallah bu sefer olur.Nedense ümitliyim.Yada doktor böyle bir etki yapıyor bana.Adı da Ümit tesadüfen.Yanından geldiğim zaman acayıp umutlu ve kararlı oluyorum.

sevgili DİDOAYAZ ve İNRYSF desteğinize çok teşekkürler. bi ağladım rahatladım. şimdi iyiyim. iyiki erken yaptırmışım. yola devam Allah'ın izniyle. yalnız bi daha aşılama denemek istemiyorum. niyeti bozdum. tüpe geçebilirim. hepimiz için hayırlısı olsun. Rabbim Cuma gününün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin

canım tedavimiziin bizi götürdüğü yere kadar gidicez başka çare yok en kısa zamanda hepimiz hamiş oluruz İnşallah

benim sonucum negatif arkadaşlar. sonuç bekleyenler yüzümüzü güldürsün inşaallah.

canım üzülme demek çare değil biliyorum ağlamak ii gelmiştir bana hep ağlamak ii gelirde ama napalım hayırlısı buymuş ama bence aşılamalarına devam derim yine karar senın aşılamalrı tutmicak die bakmamak lazım tutan biçok hamiş var..

ohh ii ii :)) doktorlar umut veriyor ya insana neden se banada oyle oluyor umarım 2.de olur cnm benımde akşam kontrolum var bakalım yumişler Ne alemde ..sendemi aşılama oncesi İğne kullanıyorsun çünkü hap kullananda varmışda

Canım benim hiç olur mu öyle şey bir daha aşılama yaptırmayacağım.Kaç tane yaptırdın?6 kereye kadar denenebilir.Sadece şu var ki tüp bebek süreci daha zor ve uzun (manevi,fiziksel ve maddi) ama kesin olacak diye birşey yok.Aşılamada en azından bu kadar yıpranmıyoruz diye düşünüyorum.

Ben kendim için gidebildiğim kadar gideceğim.Ve kendi kendime karar verdim bu kadar heyecanlanmamaya.Sadece ümit ve inanmak lazım.

Bir tanıdığım 6. aşılamada üçüz tutturdu lülülülülülü.Ah darısı başıma ama biraz daha erken 6. çok uzun.

canım ben biçok yerde okudum ha nekadar doğru bilemiyorum ve doktorumda bunu savunuyor aşılama da 3kere yapıldığında gebelik elde edilmediyse daha fazla denememek gerekiyormuş..gerçi 6.tuttu bi tanıdığın diyorsun ama 6 çok uzun en ideali 3bence..zaten 3den Sora tüpbebek raporu alabiliyorz..

canım üzülme demek çare değil biliyorum ağlamak ii gelmiştir bana hep ağlamak ii gelirde ama napalım hayırlısı buymuş ama bence aşılamalarına devam derim yine karar senın aşılamalrı tutmicak die bakmamak lazım tutan biçok hamiş var..

zenancım çok saol. ya aşılamadan soğudum. güzel yumurtam büyümedi benim. bi doktorla konuşayım. iğne ile yumurta daha çok büyüyor herhalde. doktoruma karşı sıkıntım var açık açık konuşup bütün takıntılarımı sorucam. cevaplarına göre rotayı çizeriz.a.s.

Zenan ben hap kullanacağım.Adını unuttum klomen içerikli.Ben sadece çatlatmada iğne kullanıyorum.Doktor 4-5 defaya kadar deneyeceğiz dedi.

Gerekmiyor diye bişey yok bence.Ben tüp bebek yaptırmaya aşılamayı tercih ederim.Evet olmazsa tüp bebek tedavisine başvurmak zorunda kalırız.Vede zaten biz sigorta ile yaptırmıyoruz.
Benim aşılamam sadece 260 YTL tuttu.İlaçlar hariç.

bende özelde yaptırıyorum aşılamalarımı ve ilaçlarımdı falan filan toplam 1aşılama bize 500ytl yefalan patlıyor... gerekmez demedim denememek gerekiyormuş dedim ...araştırdım okudum hep boyle yazıyor heryerde Doktorumda aynını diyor
aşılama 3den fazla olursa şans düşermiş ha 3aşılama sonrasıda hamile kalan lar var ama çok azben enfaz 3aşılamadan yanayım..ama herkesinde fikrine saygı duyarım
3aşılama zaten olucaz bebek tutmadımı bence 3den fazlasına gerek yok maddi ve manevi zor yani .. diğer aşılamalar için harcicam parayı tüpbebek masrafım için kenarda saklarım Daha mantıklı..

Zenan ben hap kullanacağım.Adını unuttum klomen içerikli.Ben sadece çatlatmada iğne kullanıyorum.Doktor 4-5 defaya kadar deneyeceğiz dedi.

evett Nurkrp ve İnrysf iğne ile yumişler daha kaliteli oluyormuş.benım 3aşılamamda iğne ile oldu birde tüpbebek için üniversite yada devlet hastanelerinden hastanelerden raporalmak için de aşılamaların iğne ile olması gerekiyormuş allahım bize yardım etsin..

merhaba kızlar. Valla bu işler kısmet işi bence. bende 6 sefer aşılama yaptırdım ama maalesef.olmayacak oldu mu olmuyor işte.kader kısmet.Allah ne zaman verirse o zaman olur.

cnm kısmet belki tüpte olur denicekmisin tüpbebiş

Amin cnm inşallah sen nezaman Test yaptırcan durumun nasıl bakalım

Zenancım bugün daha aşılamamın 8. günü ayın 24ündede adet olmam lazım (gerçi adetim düzensiz ama iğnelerden dolayı düzenli olur diye düşünüyorum)
ben 16-17. gün falan test yaptırırm diye düşünüyorum hatta ozaman kadar adet olursam testtede gerek kalmaz o zaman :1no2:
Onun dışında normal günlerdeki gibi hayatıma devam ediyorum, hiç bi belirti yok sanırım olmucak benneyaptımki

evet canım. Allah kısmet ederse ay sınunda gideceğim.hocamla görümeye bakalım ne diyecvek.ona göre başlayalım diyorum hemen.hayırlısı bakalım ne diyelim.ondan çok da merak ediyom ne kullanılıyor ilaç olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…