- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.701
sizce aşılama tutmuşsa adet 1-2 gün kala şiddetli bel ağrısı olur mu bilgisi ya da çevrenizde olan hamişlerden gözleminiz var mı ablamlara bile soramıyorum çünkü bilmiyor hiçkimse tedavi olduğumu biliyorsanız lütfen yazın dua edin arkadaşlar şu hafta sonunu bir atlatsam hahhh günüm geçti diyeceğim
kızlar asılamada hangı ılaclar kullanıyo malıyetı ne kadar ? bana doktorum işlemler dahıl hastaneye 150 vericem sperm yıkama dahıl ama ılac fıyatlarını bılmıyorum önumuzdekı ay asılama olcam heralde a.s.
Derramcım günaydın,
Sanırım özel hastanede aşılamanı yaptırcaksın gerçi ben üniv. hast. yaptırdığım için aşılamanın yapılmasına ve spermlerin yıkanmasına bi bedel ödemedik. SSK Lı olduğum için iğnelerin %20sini ödedik sadece...
Ama özelde yapan arkadaşlardan duyduğum kadarıyla 500ytl yi falan buluyomuş Ama sanırım yapılan yere göre değişir.
Bu arada kızlar, dün gece çok sert bi dönüş yaptım istemeden ve karnımın çok acıdığını hissettim aşılamam tuttuysa gitmişmidir bugün aşılamamın 9. günü çok tedirginim:1no2:
korma bişey olmamıştır inşallah, dönmeyle falan :teselli:
Bu arada kızlar, dün gece çok sert bi dönüş yaptım istemeden ve karnımın çok acıdığını hissettim aşılamam tuttuysa gitmişmidir bugün aşılamamın 9. günü çok tedirginim:1no2:
günaydın kızlar şu haftasonunu bir atlatsam dedim ama olmadı bugün regl oldum ağlamaktan gözlerim şişti ama biraz rahatladım bu sefer çok ümitlenmiştim ümitlenmemek gerekiyormuş yıkıntı daha fazla oluyor sonuç bekleyen arkadaşlar inşallah siz güzel sonuçlar alırsınız
arkadaşlar banada teselli verecek kimse yokmu
kızlar bugün adet olduktan sonra doktoru aradım çoğalmazsa test yapalım dedi ama çoğaldı.......şimdi ne yapacağız dedim ben 3.aşılamayı hastalığının 3.günü gel başlayalım tedaviye diyecek sanmıştım ama doktor bir ay bekleyelim diğer adetinde gel dedi moralim daha da bozuldu iğnelerin etkisi geçsin vücudun bir atsın onları dedi şimdi ne yapayım ben bilemedim hemen 3.ye başlayayımmı yoksa doktorun dedğine mi uyayım nedense beklemeye hiç sabrım yok
kızlar bugün adet olduktan sonra doktoru aradım çoğalmazsa test yapalım dedi ama çoğaldı.......şimdi ne yapacağız dedim ben 3.aşılamayı hastalığının 3.günü gel başlayalım tedaviye diyecek sanmıştım ama doktor bir ay bekleyelim diğer adetinde gel dedi moralim daha da bozuldu iğnelerin etkisi geçsin vücudun bir atsın onları dedi şimdi ne yapayım ben bilemedim hemen 3.ye başlayayımmı yoksa doktorun dedğine mi uyayım nedense beklemeye hiç sabrım yok
Gitmez canım dönmeyle.Ama acıması iyi gibi geldi bana :)Bu arada kızlar, dün gece çok sert bi dönüş yaptım istemeden ve karnımın çok acıdığını hissettim aşılamam tuttuysa gitmişmidir bugün aşılamamın 9. günü çok tedirginim:1no2:
Canım doktorun ne dediyse bence uy ona.Bir bildiği vardır mutlaka.Belki yumurtaların gayet güzel gelişiyordur ve dinlenmedeyken pozitifi yakalarsın,kimbilir....kızlar bugün adet olduktan sonra doktoru aradım çoğalmazsa test yapalım dedi ama çoğaldı.......şimdi ne yapacağız dedim ben 3.aşılamayı hastalığının 3.günü gel başlayalım tedaviye diyecek sanmıştım ama doktor bir ay bekleyelim diğer adetinde gel dedi moralim daha da bozuldu iğnelerin etkisi geçsin vücudun bir atsın onları dedi şimdi ne yapayım ben bilemedim hemen 3.ye başlayayımmı yoksa doktorun dedğine mi uyayım nedense beklemeye hiç sabrım yok
Canım döllenmeden sonra rahme tutunma en az 3-4 gün sürüyor diye biliyorum ben.Sen bi kaç gün sonra ağır taşımışsın zararı olmamış.Ama arkadaşlar yinede taşımasın derim.Ben aşılama olmadığım aylar bile eşim taşıtmazdı.Ne zaman ne olacağı belli olmaz.Ben aşılamadan öyle ümitsizdim ki aşılamadan bir kaç gün sonra markete gittim ve 10 a yakın torba taşıdım yarım saat yürüdüm 4, kata çıktım ama inan hiç ilgisi yok onunla ve tutmuş aşılamam
Üzme kendini hayırlısı böyleymiş.günaydın kızlar şu haftasonunu bir atlatsam dedim ama olmadı bugün regl oldum ağlamaktan gözlerim şişti ama biraz rahatladım bu sefer çok ümitlenmiştim ümitlenmemek gerekiyormuş yıkıntı daha fazla oluyor sonuç bekleyen arkadaşlar inşallah siz güzel sonuçlar alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?