Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım benim geçmiş olsun.İnşallah tuttu da ağrıtıyor.Çok özür dilerim ama neden kimse bilmiyor tedavi olduğunu?Bu süreçte destek çok önemli bence.

kızlar asılamada hangı ılaclar kullanıyo malıyetı ne kadar ? bana doktorum işlemler dahıl hastaneye 150 vericem sperm yıkama dahıl ama ılac fıyatlarını bılmıyorum önumuzdekı ay asılama olcam heralde a.s.

Derramcım günaydın,
Sanırım özel hastanede aşılamanı yaptırcaksın gerçi ben üniv. hast. yaptırdığım için aşılamanın yapılmasına ve spermlerin yıkanmasına bi bedel ödemedik. SSK Lı olduğum için iğnelerin %20sini ödedik sadece...
Ama özelde yapan arkadaşlardan duyduğum kadarıyla 500ytl yi falan buluyomuş Ama sanırım yapılan yere göre değişir.

Bu arada kızlar, dün gece çok sert bi dönüş yaptım istemeden ve karnımın çok acıdığını hissettim aşılamam tuttuysa gitmişmidir bugün aşılamamın 9. günü çok tedirginim:1no2:

korma bişey olmamıştır inşallah, dönmeyle falan :teselli:

Bu arada kızlar, dün gece çok sert bi dönüş yaptım istemeden ve karnımın çok acıdığını hissettim aşılamam tuttuysa gitmişmidir bugün aşılamamın 9. günü çok tedirginim:1no2:[/QUOTE]

Ben aşılamadan öyle ümitsizdim ki aşılamadan bir kaç gün sonra markete gittim ve 10 a yakın torba taşıdım yarım saat yürüdüm 4, kata çıktım ama inan hiç ilgisi yok onunla ve tutmuş aşılamam

Bu arada kızlar, dün gece çok sert bi dönüş yaptım istemeden ve karnımın çok acıdığını hissettim aşılamam tuttuysa gitmişmidir bugün aşılamamın 9. günü çok tedirginim:1no2:

Ben aşılamadan öyle ümitsizdim ki aşılamadan bir kaç gün sonra markete gittim ve 10 a yakın torba taşıdım yarım saat yürüdüm 4, kata çıktım ama inan hiç ilgisi yok onunla ve tutmuş aşılamam[/QUOTE]

Doğru sölüyosun cnm allah nasip ettikten sonra herşey olur, çok tşk ederim hepinize iyiki varsınız:1hug:

Canım çok sevindim aşılamanın tuttuğuna allah tamamına erdirsin, analı balı büyütsün inşallah
Darısı benim ve burdaki bütün kader arkadaşlarımın başına (amin):asigim:

günaydın kızlar şu haftasonunu bir atlatsam dedim ama olmadı bugün regl oldum ağlamaktan gözlerim şişti ama biraz rahatladım bu sefer çok ümitlenmiştim ümitlenmemek gerekiyormuş yıkıntı daha fazla oluyor sonuç bekleyen arkadaşlar inşallah siz güzel sonuçlar alırsınız

hayırlı haftasonları arkadaşlar hepinize biraz yoğunum bugün yazdıklarınızı okuyamıyorum...

symslow arkadaşım üzülme desemde biliyorum teselli olmucak.güçlü ol canım birgün mutlaka başarıcaz...

Canım kendini çok üzme nolur her işte bi hayır vardır, elbet bi gün biyerde bebişin bulacak seni

İyi dileklerin için çok tşk ederim cnm. İnşallah meleklerimiz bizi daha fazla bekletmezler:enbuyukkk:

Bu arada kızlar, dün gece çok sert bi dönüş yaptım istemeden ve karnımın çok acıdığını hissettim aşılamam tuttuysa gitmişmidir bugün aşılamamın 9. günü çok tedirginim:1no2:[/QUOTE]

meraba elalı sanırım bir gün arayla yaptırmışız aşılamayı benimde 8. günüm bugün.bende hiçbir değişiklik yok.sürekli göğüslerimi kontrol ediyorum şişme ve acıma varmı diye.ama hiçbir değişiklik yok sende varmı değişiklikler.doktor 28 mayısa kan testi yaptırmak için çağırdı.zaten ben 26sına kadar adet olmazsam anlarım çünkü ben hep zamanında olurum.sen nezaman test yapmayı düşünüyosun

meraba elalı sanırım bir gün arayla yaptırmışız aşılamayı benimde 8. günüm bugün.bende hiçbir değişiklik yok.sürekli göğüslerimi kontrol ediyorum şişme ve acıma varmı diye.ama hiçbir değişiklik yok sende varmı değişiklikler.doktor 28 mayısa kan testi yaptırmak için çağırdı.zaten ben 26sına kadar adet olmazsam anlarım çünkü ben hep zamanında olurum.sen nezaman test yapmayı düşünüyosun[/QUOTE]

papatyacım merhaba canm...
Ben aşılamamı 8 mayısta yaptırdım. ilk 2-3 gün göğüslerimde acıma vardı ve sürekli belim ve sırtımda bi ağrı olışmuştu. Ama son zamanlarda hiçbişey yok, hiçbişey hissetmiyorum:1no2:
Benim ayın 24ünde adet olmam lazım gerçi adetim düzensiz ama iğnelerden dolayı düzenli olurum diye düşünüyorum, doktor bana şu zaman gel demedi adet olursan tutmamıştır adetini bekle dedi. eğer çok geçerse kan testi yaparım:bbo:
Sen dinleniyomusun yoksa aktif hayata devam mı:uhm:

kızlar bugün adet olduktan sonra doktoru aradım çoğalmazsa test yapalım dedi ama çoğaldı.......şimdi ne yapacağız dedim ben 3.aşılamayı hastalığının 3.günü gel başlayalım tedaviye diyecek sanmıştım ama doktor bir ay bekleyelim diğer adetinde gel dedi moralim daha da bozuldu iğnelerin etkisi geçsin vücudun bir atsın onları dedi şimdi ne yapayım ben bilemedim hemen 3.ye başlayayımmı yoksa doktorun dedğine mi uyayım nedense beklemeye hiç sabrım yok

Cnm üzme kendini doktorun iğneleri vücudun atsın demesini pek anlayamadım sonuçta aynı iğneleri tekrar vuracaksın diğer aşılama için. Hem doktor seni muayene etmeden kist falan oluşmuşmu bakmadan neden öbür aya atıyoki onuda anlayamadım. Belki daha önce bu durumla karşılaşan arkadaşlarda vardır, eminim sana yardımdcı olacaklardır, benim ilk aşılamam tecrübesizim bu konuda ama kk bana epey şey öretti:enbuyukkk:
İşleri akışına bırak, acelecci davranma bence bu şekilde yaparak istemedende olsa vücudunu yoruyosun, hem bakarsinki ara verdiğin dönemde kendiliğinden hamişş kalırsın bu şekilde hamiş kalan arkadaşlar var (bkz. darkinlife):dance:

elelı teşekkür ederim canım
deneyimili arkadaşlar kayra serbey zenan dark bebişko ve daha diğerleri yzımı okuduysanız lütfen cevap yazın bana ne yapayım elalının dediği gibi kist oluşmuş olabilir niye doktor beni bir dahaki aya çağırdı offff ya ara vermelimiyim ne dersiniz ara versem bile en azından bir muayene etmesi gerekir değil mi

canım merhabalar inan çok üzüldüm a.s.
ben de aşalmam tutmatınca çok kötü olmuştum
inşallah bizlerinde en kısa zaman da hamiş kalıcaz sakın umudunu kaybetme
canım ben ce sen yine de git kontrol amaçlı doktora neden ara versin ki eğer kist oluşmamışsa ara vermeye gerek yok ben ce
ben hiç iğne kullanmadınm acaba kullandığın iğneler çok mu ağır doktor belki onun için de demiş olabilir ben ce telf et yine ve ayrıntılı açıklmasını iste

tatlicadiarzutatlicadiarzu kızlar bende de sorun aynı açıklanamyan fertilite var 2 kez aşılama oldum olmadı 3.aşılama için start verdik dr tüp bebek yapalım dedim gerek yok dedi yaşın genç yumurtlama iyi ama ne biliyim sabırsızlanıyom ama bol bol dua ediyom bakalım nolucak inş hepimizin hayırlı bebişleri olur aşılamalar tutarsa yazın lütfennnnnnn :roflol::roflol:

Gitmez canım dönmeyle.Ama acıması iyi gibi geldi bana :)
Hayırlısı olsun inşallah.

Canım doktorun ne dediyse bence uy ona.Bir bildiği vardır mutlaka.Belki yumurtaların gayet güzel gelişiyordur ve dinlenmedeyken pozitifi yakalarsın,kimbilir....

Canım döllenmeden sonra rahme tutunma en az 3-4 gün sürüyor diye biliyorum ben.Sen bi kaç gün sonra ağır taşımışsın zararı olmamış.Ama arkadaşlar yinede taşımasın derim.Ben aşılama olmadığım aylar bile eşim taşıtmazdı.Ne zaman ne olacağı belli olmaz.

Üzme kendini hayırlısı böyleymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…