- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.741
_DaRKiNLiFe_ kızın mı oluyor canım? çok sevindim. sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil tabi. ben de kızım olursa ceren ismini koymayı düşünüyorum.. hayırlısı a.s.
Merhabaaa Herkesin Gençlik Bayrami Kutlu Olsun Arkadaşlarrrrr:)))
Yazdiklarinizi Yine Okuyamiyorum Bu Aralar çok Yoğunum Gelen Giden.hemen çikiyorum Yine.
Bebişkoo Canim Bende Hala Adet Olmadim.aşilamadan Sonra Ayin 11.de Olmuştum Ondan önce Ayin 18.de Bugün 19 Ama Bende Hala Bi Belirti Yok Evde Gebelik Testi Var Ama Hiç Yapasim Yok Gecikiyor Yine Biliyorum.....
Herkese Hayirli Günler..
Şimdilik kız gibi görünüyor dedi doktor.2-3 haftaya kesin belli olur.
İnşallah canım senin de gönlüne göre olur.Ceren ismi güzel ama dimi
arkadaşlar günaydın 2 gün önce yazmıştım sizlere aşılamadan sonraki 10.gün testim 5.92 çıkmıştı 11. gün dayanamayıp tekrar yaptırdım 18.55e yükseldi arkadaşlar sevinsemmi yükseliş 1 gün içinde normalmi sizce
Kızlarr günaydınnn hepinizee iyi haftalarrr olsun inşallahh a.s.
Birlikte aşılama yaptırdığımız bi hastanede arkadaşım vardı aşılaması tutmamış, regli olmuş o benden 4 gün önce yaptırmıştı. Benimde dün hep göğüslerim acıdı ve şişti gibi adetime 4 gün var belirtileri başladı ve sanırım ki aşılamam tutmadıı çok üzgünümsenağlamasenağlamasenağlama
merhaba arkadaşlar bir kac gündür giremiyorum aşılamam tutmamış ikincisine başladık bügün 3 ignemi olucam karnım cok agrıyo neden acaba ilkinde böyle olmamıştı darkilinfe kızın hayırlı olsun canım kızlar cok şirin oluyorlar
Kızlarr bişey sorcam:uhm:
Gonal-f 450'lik açıldıktan sonra 1 ay içinde kullanılabilir dimi, ben öle duymuştum.
Ben ilk aşılamamda 1 şişe 450'lik bittikten sonra, ikinci 450'likten 2 gün kullandım 6 günlük falan ilaç var (75 ml'den) daha içinde malum pahalı bi ilaç 2. aşılamamda ondan devam edim dimi:uhm:
canım benim ilk ay tedaviyi iptal ettiler doğal olarak açık ilaç kaldı ve 1 ay sonra onu kullandım bildiğim kadarı bişey olmaz
Sağol cnm, senin neden tedavin iptal oldu:uhm:
anladığım kadarı yumurtalar gelişeceğine gerilime göstermişler ondan sanırım
Anladım cnm hayırlısı olsun, sen şu an ne aşamadasın aşılama oldunmu, olacakmısın:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?