Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
_DaRKiNLiFe_ kızın mı oluyor canım? çok sevindim. sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil tabi. ben de kızım olursa ceren ismini koymayı düşünüyorum.. hayırlısı a.s.

_DaRKiNLiFe_ kızın mı oluyor canım? çok sevindim. sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil tabi. ben de kızım olursa ceren ismini koymayı düşünüyorum.. hayırlısı a.s.

Şimdilik kız gibi görünüyor dedi doktor.2-3 haftaya kesin belli olur.
İnşallah canım senin de gönlüne göre olur.Ceren ismi güzel ama dimi

MERHABA ÇITIRIM VALLA TEST YAPSAN İYİ OLUR VALLLA BELLİMİ OLUR BELKİ VE İŞŞALLLAHH HAMİŞSİNDİRR BEN DAHA AZ ÖNCE ADET OLDUM VE KURTULDUM ÇOK ŞÜKÜR BEBİŞİM YA PATLIYCAKTIM YOKSA NEYSE BU GÜN DOKTORUMU ARADIK VE ÇARŞAMBA GÜNÜ KONTROLE GİDİCEM EĞER BİR AKSİLİK YOKSA AŞILAMA İÇİN İĞNELERE BAŞLICAM ALLAHIN İZNİYLE AMA SEN İSTERSEN BİR TEST YAP TATLIM YAA MERAKTAN KURTULURSUN AMA MUTLAKA HABER VER ÖPTÜM KOCAMAN...Şeniz

Şimdilik kız gibi görünüyor dedi doktor.2-3 haftaya kesin belli olur.
İnşallah canım senin de gönlüne göre olur.Ceren ismi güzel ama dimi

DARKİNCİM ALLAH SAĞLIKLISINI NASİP ETSİN KIZ YADA ERKEK FARKETMEZ BİZİM MEYVELERİMİZ OLSUN ALLAH SAĞLIKLI UZUN ÖMÜR VERSİN YETER AMA KIZININ OLMASINA ÇOK SEVİNDİM HAYIRLISI OLSUN CANIM KENDİNE ÇOK DİKKAT ET.a.s.

Kızlarr günaydınnn hepinizee iyi haftalarrr olsun inşallahh a.s.
Birlikte aşılama yaptırdığımız bi hastanede arkadaşım vardı aşılaması tutmamış, regli olmuş o benden 4 gün önce yaptırmıştı. Benimde dün hep göğüslerim acıdı ve şişti gibi adetime 4 gün var belirtileri başladı ve sanırım ki aşılamam tutmadıı çok üzgünümsenağlamasenağlamasenağlama

merhaba kızlar kaç gündür çok keyifsizim giremedim kusura bakmayın ... aşılamam hala olmadı..
cuma kontrol vardı 1mm olmuştu yumişler ve bunedenle ben hala iğnelere Devam ediyorum
ilk 2aşılamamda 6tüp iğne Olmuştum
Şimdi ise 10 Tüp ( 2kutu ) iğne Oldum kasıklarım su topladı sanki patlıcam bugun kontrol var bakalım Ne dicek
dunde kontrol vardı 1,5 Olmuştu yumişler Sağda solda oluşmuş...
dunde 2tüp iğne daha oldum yarına inşallah 1,8 olur dedi doktor bakalım inşallah bugunkü kontrolde 1,8olmuşlardır da çatlatma iğnemi olurum..
budefa nedense yumurtalar yavaş Gelişti.. hayırlısı olsun bakalım..
bugun istenilen boyuta geldilerse gece gibi çatlatma iğnemi Olsam perşembe aşılamam olur sanırım..
allah hakkımızda hayırlısını versin benımde boyle Olmasında Bi hayır vardır diyorum

Serbey bi test yapsan diyorum cnmm bayabi gecikme vars sende....

Darfkinlife Cnmbebişin kızmış Çok sevindim allah kucağına almayı nasip Etsin... :)

Bebişko.. Regl olmuşun tatlım.. Hadi inşallah 2.aşılamada olacak :))

derram aşılama olabilirim Demişsin diğer ay ay cnmm inşallah.. Fiyat bilgisi sormuşsun bende kısaca yardımcı olayım ..
ben özelde oluyorum aşılamayı ama iğne ile oldum ben hep
iğnelerim pahalı bana menogon veriyor Doktorum 1 paket içinde 5Tüp var fiyatı 120 Ytl ssk karşılamıyor. ben buay mesela 2kutu kullandım yani 240Ytl
bu iğnelerden sonra çatlatma iğnesi oluyorum oda 2 kutu 22ytl
aşılama gunu yapılan sperm yıkama 160Ytl
aşılama gunu aşılama için ödediğimiz ücret 60Ytl
aşılama sonrası Progestan fitil 10 ytl
yani hemen hemen 500ytl Falan Cnm benımki..

inşallah hamişsindir 11.gun kü test sonucunda hamiş gibisin ama inşallah oyledir dotorunla bir konuşsana.. aşılamadan sonra ilişki olmuşmuydu ..bizede Bilgi ver :)

ya oyle Düşünme Belki senınkı tuttu..
hem tutmaa bile daha bu ilk aşılama bunun 2si var 3ü var..
:)) üzme kendini lütfen cnm Olurmu
..

ya oyle Düşünme Belki senınkı tuttu..
hem tutmaa bile daha bu ilk aşılama bunun 2si var 3ü var..
:)) üzme kendini lütfen cnm Olurmu
..[/QUOTE]

Haklısın cnm 2. var 3. var ama ben nasıl izin alacamm yaaaa kafayı yicem biliyosun ilk aşılama evresindeki izin alışlarım bile sevgili patronumun gözünde çığ gibi büyümüştü ve senelik izinlerimin gittiğini sölemişti, heralde bunları da kullanınca 2-3 sene daha bana izin vermez sırnaşık şey
Hakkımızda hayırlısı nasılsa öle olsun be güzelimm ne diyim herşey olacağına varır :1hug:

Bu arada ben tecrübesiz çömez sana moral vermek istiyorum amma velakin senin prosedür biraz farklı sanki, sen üzme kendini, kendini böle sıkarak belkide yümişleri rahat bırakmıyosundur:1hug:

HERKESE KOCAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN GÜNAYDIN CANLARIM

BEBİŞKO ZE NAAN TEST YAPIN DEMİŞSİNİZ AMA BEN YAPMAMAKTA KARARLIYIM DAHADA GERİLİYORUM SONRA EN AZINDAN 2 3 GÜN DAHA BEKLEYİM DOKTRM KİSTLERDEN GECİKME OLABİLİR DEMİŞTİ ZATEN.

merhaba arkadaşlar bir kac gündür giremiyorum aşılamam tutmamış ikincisine başladık bügün 3 ignemi olucam karnım cok agrıyo neden acaba ilkinde böyle olmamıştı darkilinfe kızın hayırlı olsun canım kızlar cok şirin oluyorlar

cnm bende 3.aşılamam için 10tüp iğne yedim busefer
Hiç biri birbirini tutmuyor her aşılama ayrı belirti veriyor benım ilk 2 aşılama da 6-7Tüp iğne yetmişti ve hiç ağrım sızım yoktu ama bak şimdi 10tüp iğne oldum hemde budefa kasıklarım sanki gaz Dolu gibi...ağrım çok iştahsızlık halsizlik var :çok üzgünüm:
senınkıde iğnedendir..umarım budefa bebişine kavuşursun

Kızlarr bişey sorcam:uhm:
Gonal-f 450'lik açıldıktan sonra 1 ay içinde kullanılabilir dimi, ben öle duymuştum.
Ben ilk aşılamamda 1 şişe 450'lik bittikten sonra, ikinci 450'likten 2 gün kullandım 6 günlük falan ilaç var (75 ml'den) daha içinde malum pahalı bi ilaç 2. aşılamamda ondan devam edim dimi:uhm:

canım benim ilk ay tedaviyi iptal ettiler doğal olarak açık ilaç kaldı ve 1 ay sonra onu kullandım bildiğim kadarı bişey olmaz ve dediğin gibi ilaçlar pahalı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…