- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.761
regl nin 3.günü başladım, 5 gün gonal-f kullandım bugün doktora gittim, perşembe aşılama olacak dedi, 17 mm olmuş bir tanesi diğeri 10 mm, şaşırdım erken geldi bana, hayırlısı bakalım
canım hayırlı olsun kızsa da erkeksede allah sağsalim kucağına almayı nasiıp etsin inşallahŞimdilik kız gibi görünüyor dedi doktor.2-3 haftaya kesin belli olur.
İnşallah canım senin de gönlüne göre olur.Ceren ismi güzel ama dimi
hayırlısı olsun canım inşallah bebişinde çabuk çabuk gelir sanaregl nin 3.günü başladım, 5 gün gonal-f kullandım bugün doktora gittim, perşembe aşılama olacak dedi, 17 mm olmuş bir tanesi diğeri 10 mm, şaşırdım erken geldi bana, hayırlısı bakalım
benım de aşılamam perşembe olabilir benımde 3. son aşılamam Senın kaçtı ?
bende dün Kontrole Gittim soldaki 15 mm olmuş
sağdada bikaç tane yumurta var dedi ama onların milimlerini solemedi henüz
Soldakı 15 mm Olduğundan dün 2tüp İğne daha yedim bugun yine bakıcak inşallah 18mm olmuştur..eğer bugun 18mm olursa benımde perşembe Aşılamam olur bu son aşılamada düne kadar 10 iğne yadim benı mahfetti midem bulanıo kasıklarımda ağrı var :çok üzgünüm: bilmiyorum ama hayırlısı Olsun diyelim sanada banada..
Arkadaşlar ben geçen hafta çarşamba günü aşılama oldum. 3. aşılamam. Her zaman çatlatma iğnesinden iki üç gün sonra göğüslerim ağrırdı. Şimdi hala bişey yok. Sizde de böyle şeyler olmuş muydu?
zenancım hayırlısı olsun tatlım
inşallah hayırlısıyla aşılamanı yaptırısın sıkıntı yapma tatlım
biliyorum ilaçlar dengemizi bozuyo dayan şekercimmm:1hug:
ben de bugün doktora gittim benim yumişler gelişmemiş aşılama iptal oldu
sen de iğneyi arttırmışsın bu ay dimi
benim gelecek aya kaldı bazı bünyeler de oluyomuş böyle gelecek ay dozajı arttırıcaz
hayırlısı allahtan
biraz canım sıkıldı ama ne yapalım yüce rabbim biliyor ne zaman nasip edeceğini
Arkadaşlar sanırım burada yazdığın şeylere cevap ya da destek almak için çok eski olmak lazım. Birkaç defadır yapıyorum yazdıkları havada kalıyor genelde. Ya ilgi çekemiyorum ya da bağlantı kuramıyorum.
Sizinle bir şey paylaşmak istiyorum.
Çocuk cinsiyetini tahmin etmek için bir kaç yöntem var,ama en doğrusu kan değişimi ile olan.
Ama doğum gününü ayını en azından yılını kesin bilmek lazım.
Kadında her 3 yıl kan değişir,erkekte her 4 yıl.
Mesela ben :
Annem 24.10.1953 doğumlu
Babam 05.09.1946 doğumlu.
Ben 26.09.1981 doğumluyum.
Benim doğumumdan önce annemin en son değişen kanı 24.10.1980
Babamın da 05.09.1980.
Annemin kanı babamın kanından sonra değişti ve bana aralık ayında hamile kaldı.Abimi ve ablamı da saydık aynen doğru.Ablamın çocuklarını da saydık onlar da aynen.Belki %5 yanlış olabilir ama nerde hata olmaz ki.
Umarım anlatabildim.Hadi özetleyeyim.
Kadının doğum yılını alıyoruz ve +3 yapıp gidiyoruz.
Erkeğin doğum yılını alıp +4 yapıp sayıyoruz.Hamile kalma zamanında kimin kanı daha erken değişti ise ona göre cinsiyet tahmin edilebilir.
Kızlarr bişey sorcam:uhm:
Gonal-f 450'lik açıldıktan sonra 1 ay içinde kullanılabilir dimi, ben öle duymuştum.
Ben ilk aşılamamda 1 şişe 450'lik bittikten sonra, ikinci 450'likten 2 gün kullandım 6 günlük falan ilaç var (75 ml'den) daha içinde malum pahalı bi ilaç 2. aşılamamda ondan devam edim dimi:uhm:
bu formda eskiler ciddiye alınır diye bişey yoktur arkadaşım. sorunun cevapları bu forum içinde son 15 gündür bol bol konuşuluyor. istersen bi kontrol et hepimiz bişier yazmıştık aşılama ile ilgili. tanıştığımıza da memnun olduuuuum.a.s
18den sonra çatlatılabiliyor.Erken olmaz.regl nin 3.günü başladım, 5 gün gonal-f kullandım bugün doktora gittim, perşembe aşılama olacak dedi, 17 mm olmuş bir tanesi diğeri 10 mm, şaşırdım erken geldi bana, hayırlısı bakalım
Belli bir denemeden sonra vücut biraz daha alışıyor sanırım bu hormonsal değişikliğe.Bende de olmuştu böyle.Arkadaşlar ben geçen hafta çarşamba günü aşılama oldum. 3. aşılamam. Her zaman çatlatma iğnesinden iki üç gün sonra göğüslerim ağrırdı. Şimdi hala bişey yok. Sizde de böyle şeyler olmuş muydu?
Geçti diyemiyorum canım.Tam geçti diyorum yine başlıyor.Bugün yine bulantım oldu sabahın köründe.Şimdi yine hafif var.canım hayırlı olsun kızsa da erkeksede allah sağsalim kucağına almayı nasiıp etsin inşallah
biz bekliyoz yiğenimizi hayırlısıyla inşallah
nasılsın iyimisin geçtimi mide bulantılarınCOLOR][/B]
benimde ilk aşılamdan kalan ignelerim var şimdi ikincisine başladım kalan igneleri kullanıyorum ama buzdolapında duruyorlardı kısacası bir sey olmaz eczanelerde duruyo şimdiden hayırlı olsun
Bekliyoruz tecrübelerini :9 İyi tecrübeler yaşarsın inş.zenanımm doktor hepsı toplam hastaneye 150 ödersınız dedı sperm yıkama ? dedım oda içinde dedı özel hastanede yapılacak klomen kullandım bu ay ama ıgnesız bırde glıfor galıba asılama öncesi yumurtalıklarımı hareketlendırecek 24 unde gıdecegım ozaman kesın bellı olacak bende burada tecrubelerımı paylasacagım a.s.
Hayırlı olsun canım aşılaman.arkadaşlar merhaba,bende yarın aşılama için start veriyorum.iğnelere başlıyorum kısmetse dileyen herkesi rabbim evlat sahibi yapsın inşallah.(ay sevincimi gizleyemiycem bir yakınımız vardı 13 yıldır bebekleri olmuyodu 4.aşılamayı yaptırmıştı sonuç pozitif:)) ) inanaın kendiminmiş gibi sevindim.
Aşılaman hayırlı olsun canım.Sağol güzel dileklerin için.merhaba arkadaşlar bir kac gündür giremiyorum aşılamam tutmamış ikincisine başladık bügün 3 ignemi olucam karnım cok agrıyo neden acaba ilkinde böyle olmamıştı darkilinfe kızın hayırlı olsun canım kızlar cok şirin oluyorlar
Ya ne var şunu ayarlayıp ona göre verseler.Benim doktorumda 900lük vermişti.Çoğu boşa gitti.Onun yerine 2 tane 300 lük yazsaydı boşa gitmezdi.Neyse canımız sağolsunKızlarr bişey sorcam:uhm:
Gonal-f 450'lik açıldıktan sonra 1 ay içinde kullanılabilir dimi, ben öle duymuştum.
Ben ilk aşılamamda 1 şişe 450'lik bittikten sonra, ikinci 450'likten 2 gün kullandım 6 günlük falan ilaç var (75 ml'den) daha içinde malum pahalı bi ilaç 2. aşılamamda ondan devam edim dimi:uhm:
Sağol canım.Aminn güzel dilekler için sağol.DARKİNCİM ALLAH SAĞLIKLISINI NASİP ETSİN KIZ YADA ERKEK FARKETMEZ BİZİM MEYVELERİMİZ OLSUN ALLAH SAĞLIKLI UZUN ÖMÜR VERSİN YETER AMA KIZININ OLMASINA ÇOK SEVİNDİM HAYIRLISI OLSUN CANIM KENDİNE ÇOK DİKKAT ET.a.s.
Kesin hamişsin sen :) Ne güzel yükselmiş değerin.arkadaşlar günaydın 2 gün önce yazmıştım sizlere aşılamadan sonraki 10.gün testim 5.92 çıkmıştı 11. gün dayanamayıp tekrar yaptırdım 18.55e yükseldi arkadaşlar sevinsemmi yükseliş 1 gün içinde normalmi sizce
Göğüslerin ağrıması ağrımamasından daha iyidir bence.Kızlarr günaydınnn hepinizee iyi haftalarrr olsun inşallahh a.s.
Birlikte aşılama yaptırdığımız bi hastanede arkadaşım vardı aşılaması tutmamış, regli olmuş o benden 4 gün önce yaptırmıştı. Benimde dün hep göğüslerim acıdı ve şişti gibi adetime 4 gün var belirtileri başladı ve sanırım ki aşılamam tutmadıı çok
Darfkinlife Cnmbebişin kızmış Çok sevindim allah kucağına almayı nasip Etsin... :)
Sağol canım,darısı sizlere de olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?