Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
regl nin 3.günü başladım, 5 gün gonal-f kullandım bugün doktora gittim, perşembe aşılama olacak dedi, 17 mm olmuş bir tanesi diğeri 10 mm, şaşırdım erken geldi bana, hayırlısı bakalım

Arkadaşlar ben geçen hafta çarşamba günü aşılama oldum. 3. aşılamam. Her zaman çatlatma iğnesinden iki üç gün sonra göğüslerim ağrırdı. Şimdi hala bişey yok. Sizde de böyle şeyler olmuş muydu?

regl nin 3.günü başladım, 5 gün gonal-f kullandım bugün doktora gittim, perşembe aşılama olacak dedi, 17 mm olmuş bir tanesi diğeri 10 mm, şaşırdım erken geldi bana, hayırlısı bakalım

benım de aşılamam perşembe olabilir benımde 3. son aşılamam Senın kaçtı ?
bende dün Kontrole Gittim soldaki 15 mm olmuş
sağdada bikaç tane yumurta var dedi ama onların milimlerini solemedi henüz
Soldakı 15 mm Olduğundan dün 2tüp İğne daha yedim bugun yine bakıcak inşallah 18mm olmuştur..eğer bugun 18mm olursa benımde perşembe Aşılamam olur bu son aşılamada düne kadar 10 iğne yadim benı mahfetti midem bulanıo kasıklarımda ağrı var :çok üzgünüm: bilmiyorum ama hayırlısı Olsun diyelim sanada banada..

Şimdilik kız gibi görünüyor dedi doktor.2-3 haftaya kesin belli olur.
İnşallah canım senin de gönlüne göre olur.Ceren ismi güzel ama dimi
canım hayırlı olsun kızsa da erkeksede allah sağsalim kucağına almayı nasiıp etsin inşallah
biz bekliyoz yiğenimizi hayırlısıyla inşallah
nasılsın iyimisin geçtimi mide bulantıların

QUOTE=&ayla&;2830336]anladığım kadarı yumurtalar gelişeceğine gerilime göstermişler ondan sanırım[/QUOTE]
canım aynı sorun bende de oluştu bu ay 3. aşılam olacaktı iptal oldu bazen vicut öyle tepki vermiyomuş

hayırlısı olsun canım inşallah bebişinde çabuk çabuk gelir sana
aşılaman şimdiden hayırlı olsuna.s

Selam kızlar.
Herkese en hayırlı tedaviler,aşılamalar ve en güzel haberler vermenizi diliyorum.
Ben cuma günü doktora gideceğim yumurtalara bakacak.Eğer iyi ise cumartesi iğne vurulup pazartesi aşılama yapılacak.İnşallah bu sefer herşey zamanında olur ve tutar.Gayet sakin ve sabırlıyım.

Sevgiler hepinize.

zenancım hayırlısı olsun tatlım
inşallah hayırlısıyla aşılamanı yaptırısın sıkıntı yapma tatlım
biliyorum ilaçlar dengemizi bozuyo dayan şekercimmm:1hug:
ben de bugün doktora gittim benim yumişler gelişmemiş aşılama iptal oldu
sen de iğneyi arttırmışsın bu ay dimi
benim gelecek aya kaldı bazı bünyeler de oluyomuş böyle gelecek ay dozajı arttırıcaz
hayırlısı allahtan
biraz canım sıkıldı ama ne yapalım yüce rabbim biliyor ne zaman nasip edeceğini

Sizinle bir şey paylaşmak istiyorum.
Çocuk cinsiyetini tahmin etmek için bir kaç yöntem var,ama en doğrusu kan değişimi ile olan.
Ama doğum gününü ayını en azından yılını kesin bilmek lazım.
Kadında her 3 yıl kan değişir,erkekte her 4 yıl.
Mesela ben :
Annem 24.10.1953 doğumlu
Babam 05.09.1946 doğumlu.
Ben 26.09.1981 doğumluyum.
Benim doğumumdan önce annemin en son değişen kanı 24.10.1980
Babamın da 05.09.1980.
Annemin kanı babamın kanından sonra değişti ve bana aralık ayında hamile kaldı.Abimi ve ablamı da saydık aynen doğru.Ablamın çocuklarını da saydık onlar da aynen.Belki %5 yanlış olabilir ama nerde hata olmaz ki.
Umarım anlatabildim.Hadi özetleyeyim.
Kadının doğum yılını alıyoruz ve +3 yapıp gidiyoruz.
Erkeğin doğum yılını alıp +4 yapıp sayıyoruz.Hamile kalma zamanında kimin kanı daha erken değişti ise ona göre cinsiyet tahmin edilebilir.

Arkadaşlar sanırım burada yazdığın şeylere cevap ya da destek almak için çok eski olmak lazım. Birkaç defadır yapıyorum yazdıkları havada kalıyor genelde. Ya ilgi çekemiyorum ya da bağlantı kuramıyorum.

selam tatlım sakın kafana takma bidahaki ay daha iyi olacaktır eminim herşeyde vardır bir hayır sende bol bol dinlen sakın stres yapma öpttümŞeniz

bu formda eskiler ciddiye alınır diye bişey yoktur arkadaşım. sorunun cevapları bu forum içinde son 15 gündür bol bol konuşuluyor. istersen bi kontrol et hepimiz bişier yazmıştık aşılama ile ilgili. tanıştığımıza da memnun olduuuuum.a.s

evet arkadaslar bebıskomunda dedıgı gıbı stres yapmayın hatta yapmayalım her işte varmıs bunu dünüşelım stres bır numaralı düşman unutmayalım :)))

Canım yaaa ben hiçbişey anlamadım,
Kan değişimi nasıl oluyokii:uhm::uhm::uhm:

benimde ilk aşılamdan kalan ignelerim var şimdi ikincisine başladım kalan igneleri kullanıyorum ama buzdolapında duruyorlardı kısacası bir sey olmaz eczanelerde duruyo şimdiden hayırlı olsun

zenanımm doktor hepsı toplam hastaneye 150 ödersınız dedı sperm yıkama ? dedım oda içinde dedı özel hastanede yapılacak klomen kullandım bu ay ama ıgnesız bırde glıfor galıba asılama öncesi yumurtalıklarımı hareketlendırecek 24 unde gıdecegım ozaman kesın bellı olacak bende burada tecrubelerımı paylasacagım a.s.

arkadaşlar merhaba,bende yarın aşılama için start veriyorum.iğnelere başlıyorum kısmetse dileyen herkesi rabbim evlat sahibi yapsın inşallah.(ay sevincimi gizleyemiycem bir yakınımız vardı 13 yıldır bebekleri olmuyodu 4.aşılamayı yaptırmıştı sonuç pozitif:)) ) inanaın kendiminmiş gibi sevindim.

İlgine teşekkür ederim arkadaşım....

18den sonra çatlatılabiliyor.Erken olmaz.

Belli bir denemeden sonra vücut biraz daha alışıyor sanırım bu hormonsal değişikliğe.Bende de olmuştu böyle.

Geçti diyemiyorum canım.Tam geçti diyorum yine başlıyor.Bugün yine bulantım oldu sabahın köründe.Şimdi yine hafif var.

benimde ilk aşılamdan kalan ignelerim var şimdi ikincisine başladım kalan igneleri kullanıyorum ama buzdolapında duruyorlardı kısacası bir sey olmaz eczanelerde duruyo şimdiden hayırlı olsun

Açılan bir iğnenin kullanım süresi 28 gün kızlar haberiniz olsun.İğnenin prospektüsünü okursanız görürsünüz.

Bekliyoruz tecrübelerini :9 İyi tecrübeler yaşarsın inş.

Hayırlı olsun canım aşılaman.

Aşılaman hayırlı olsun canım.Sağol güzel dileklerin için.

Ya ne var şunu ayarlayıp ona göre verseler.Benim doktorumda 900lük vermişti.Çoğu boşa gitti.Onun yerine 2 tane 300 lük yazsaydı boşa gitmezdi.Neyse canımız sağolsun
Sağol canım.Aminn güzel dilekler için sağol.
Darısı tüm isteyenlere olsun.

Kesin hamişsin sen :) Ne güzel yükselmiş değerin.

Göğüslerin ağrıması ağrımamasından daha iyidir bence.

Darfkinlife Cnmbebişin kızmış Çok sevindim allah kucağına almayı nasip Etsin... :)

Sağol canım,darısı sizlere de olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…