Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ay cnmmmm inşallah aşılaman öbür ay tutar bitanecimmmmm :))

hadi bakalım canımcım umarım budefa hepimiz meleklerişmize kavuşuruz

halaycım sinirlenme ilgi çekmene gerek yok tatlım gözden kaçmış olabilir Yoksa tüm arkadaşlar ve ben sana yardımcı olmak isteriz oluruzda :teselli: aşk olsunnnn gül bakimmm

Sahrap23 seni merak ediyorum nedir son durumun gittin mi doktora,
Seninle aynı gün aşılama olmuştuk içimi nedense bi heyecan sardı, Darkında sana kesin hamişsin bu kadar artışla dedikten sonra bende merak dahada arttı, bende yapsammı acaba jeyyar

yaptırın kızlar ben tedavı olmadıgım aylarda bılem yaptırıyorum gercı bende hep 0 oluyo küsüraty bılem yok :roflol: laborantlar bıktı benden jeyyar bence hemen yaptırın strese gırmeyın boşbosuna

Yaptır sende yaptır bence

Hadi bakalım transfer edelim sizi gebeliğe.

Darkcım ama daha bugün 12. günü :1no2:
adetime de 4 gün var içimdeki ses diyorki adetini bekle zaten şurda ne kalmış bide hep 15.gün ve sonrasında daha net çıktığını duydum, sanki bi büyü var yapınca o bozulcakmış gibi geliyo, bi yanımda yap diyoo :tomato:

Canım 13. günde kesin çıkar varsa.
Benim doktor hep 14. günü test isterdi.Sen bilirsin nasıl rahat edeceksen öyle yap.

Normalde daha öncede çıkarda aşılama olunca ilacın etkisi geçsin diye bekleniyor.Yoksa benimki adete 6 gün kala çıkmıştı kanda.

Ama sen ilaç kullandın ya ondan yalancı pozitif çıkabilir.Ama yarın yaptırabilirsin yine de geçmiştir ilacın etkisi

walla bende şimdi merak ettim.İdrar testi al bari yarın sabah onu yaptır :))

idrar testinde belli oluyomu cnm güvenirliliği kan kadar yoktur sanırım

kızlar gözlerim ilkbahar alerjisi oldugu için bütün yazdıklarınızı okuyamıyorum .bende ilk aşılamamı yaptırdım günde bir klomenle 6 yumurtam oluştu ve 2 tanesi 17 mm dr yarın aşılama yapacagız dedi igneyi vurdu sabah 9 da. ertesi gün öglen 2,30 dada aşılamam oldu bizde sperm hareket sorunu var spermlerin sadece yüzde 12 si ileri hızlı.kızlar sizin igneylemi veya klomenlemi yumurtanız çogaldı kaçtane oldu.ve kaç mm iğne vuruldunuz.teşekkür ederim

idrar testinde belli oluyomu cnm güvenirliliği kan kadar yoktur sanırım
Bazen çok geç çıkıyormuş canım.
benim tam adet günü hafif silik çıkmıştı.Kişiye göre de değişiyor.

Geçmiş olsun canım.Aşılaman hayırlı olur umarım.
Canım klomenle ve 6 yumurta mı oluştu.Maşallah bayab iyimiş.Benim ne hapla ne iğneyle 3 ü geçen yumurtam olmadı hiç.
Gerçi sayı kadar yumurtanın kalitesi de önemliymiş.zaten yumurtalar 18 olduktan sonra çatlatma iğnesi vuruluyor en erken.

İleri yüzde 12 hızlı harekette iyi bir sayı.Umarım gönlüne göre olur canım.

darkinlife beişinin cinsiyetini de öğrenmişsin hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah ben de bugün 3.aşılamanın iğnesine başladım birşey soracağım darkcım hani dedin ya iğneyle yumurtalar kontrol altına alındığı için adet sonrası ilişkide gebelik şansı pek yok diye o zaman en mantıklısı çatlatma iğnesi olduktan yani aşılamnın yapıldığı günü takip eden günlerde ilişkiye girmek mantıklı değil mi aşılamalrı tutan arkadaşlar bizlere ne zaman ilişkiye girdiklerini yazarlarsa iyi olur aşılamdan sonra mı önce mi
hepinize selamlar

aşılama akşamı ve sonraki günler denenebilir.
Bir keresinde doktorum bana çatlatma iğnesini vurulduğum gün de vermişti.ama perhiz bozuluyor o zmanda.

inrysf sağol canım
allah hepimizin yardımcısı olsun
aşılaman şimdiden hayırlı olsun
umudunu sabrını sakinliğini hiç kaybetme canım

halaycım öyle düşünme burda hepimiz birbirimize yardım için varız
öncelikle 3. aşılaman hayırlı olsun
canım benim 2 aşalamam oldu ikisinde de ağrı hissetmedim
sanırım bu bünyeden bünyeye değişiyo belkide ilaçlara vücudun bu sefer farklı cevap vermiştir
inşallah güzel haberlerini alırız
küsme bize tamam mııııı:1hug:

ggaye cim tadavin şimdiden hayırlı olsun
amin amin allah isteyen herkese nasip etsin
inşallah sevincin aşılama sonucu hamişliğinle kat kat artar canım

fokur fokur cum
öncelikle çok geçmiş olsun benim de alerjik bi bünyem var
maşallah yumurtalrın gayet iyi gelişmiş
benim 2 aşılamam oldu ikisinde de kolmen kullandım
2- 3 yumurta gelişti ikisinde de bir tanesi 19mm bulunca çatlama iğnem vuruldu
ben ikisindende sonuç alamadım
3 aşılamam olmadı malesf yumişlrim klomen e cevap vermedi
bu ya dinlenmedeyim
aşılaman hayırlı olsuna.s.

canım öncelikle aramıza hoş geldin ben de yeni sayılırım ama şunu söyleyebilirim burda ufkum açıldı bilmediğim çok şeyi öğrendim arkadaşlardan hepsi de sağolsun Allah hepimiz için hayırlısını versin

ben de 2 başarısız aşılama geçirdim 1.le 2.de çok farklı şeyler yaşadım ilkinde farklı ağrılarım 2.farklı ağrılarım oldu hatta 1.de pek ağrım olmadı bile diyebilirim doktor bana vücut farklı tepkiler verebilir demişti kafana takma hiçbirşeyi görüşmek üzere

Kızlar günaydın sabah leke vardı kalktığımda ve sonrsındada o lekeden geldi, tutmadı aşılamam adet oluyorum hep öncesinde böle lekelenme olurduusenağlamasenağlamasenağlama
Dark testt yapma heyacanını bilie yaşayamadan adetime 3 gün kala oldum yaaa, ağlıyorum sabahtan beriisenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…