E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.781
zenanımm doktor hepsı toplam hastaneye 150 ödersınız dedı sperm yıkama ? dedım oda içinde dedı özel hastanede yapılacak klomen kullandım bu ay ama ıgnesız bırde glıfor galıba asılama öncesi yumurtalıklarımı hareketlendırecek 24 unde gıdecegım ozaman kesın bellı olacak bende burada tecrubelerımı paylasacagım a.s.
Selam kızlar.
Herkese en hayırlı tedaviler,aşılamalar ve en güzel haberler vermenizi diliyorum.
Ben cuma günü doktora gideceğim yumurtalara bakacak.Eğer iyi ise cumartesi iğne vurulup pazartesi aşılama yapılacak.İnşallah bu sefer herşey zamanında olur ve tutar.Gayet sakin ve sabırlıyım.
Sevgiler hepinize.
Arkadaşlar sanırım burada yazdığın şeylere cevap ya da destek almak için çok eski olmak lazım. Birkaç defadır yapıyorum yazdıkları havada kalıyor genelde. Ya ilgi çekemiyorum ya da bağlantı kuramıyorum.
Yaptır sende yaptır bence
Hadi bakalım transfer edelim sizi gebeliğe.
Darkcım ama daha bugün 12. günü :1no2:
adetime de 4 gün var içimdeki ses diyorki adetini bekle zaten şurda ne kalmış bide hep 15.gün ve sonrasında daha net çıktığını duydum, sanki bi büyü var yapınca o bozulcakmış gibi geliyo, bi yanımda yap diyoo :tomato:
Canım 13. günde kesin çıkar varsa.
Benim doktor hep 14. günü test isterdi.Sen bilirsin nasıl rahat edeceksen öyle yap.
Normalde daha öncede çıkarda aşılama olunca ilacın etkisi geçsin diye bekleniyor.Yoksa benimki adete 6 gün kala çıkmıştı kanda.
Ama sen ilaç kullandın ya ondan yalancı pozitif çıkabilir.Ama yarın yaptırabilirsin yine de geçmiştir ilacın etkisi
walla bende şimdi merak ettim.İdrar testi al bari yarın sabah onu yaptır :))
Bazen çok geç çıkıyormuş canım.idrar testinde belli oluyomu cnm güvenirliliği kan kadar yoktur sanırım
kızlar gözlerim ilkbahar alerjisi oldugu için bütün yazdıklarınızı okuyamıyorum .bende ilk aşılamamı yaptırdım günde bir klomenle 6 yumurtam oluştu ve 2 tanesi 17 mm dr yarın aşılama yapacagız dedi igneyi vurdu sabah 9 da. ertesi gün öglen 2,30 dada aşılamam oldu bizde sperm hareket sorunu var spermlerin sadece yüzde 12 si ileri hızlı.kızlar sizin igneylemi veya klomenlemi yumurtanız çogaldı kaçtane oldu.ve kaç mm iğne vuruldunuz.teşekkür ederim
selam tatlım sakın kafana takma bidahaki ay daha iyi olacaktır eminim herşeyde vardır bir hayır sende bol bol dinlen sakın stres yapma öpttümŞeniz
darkinlife beişinin cinsiyetini de öğrenmişsin hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah ben de bugün 3.aşılamanın iğnesine başladım birşey soracağım darkcım hani dedin ya iğneyle yumurtalar kontrol altına alındığı için adet sonrası ilişkide gebelik şansı pek yok diye o zaman en mantıklısı çatlatma iğnesi olduktan yani aşılamnın yapıldığı günü takip eden günlerde ilişkiye girmek mantıklı değil mi aşılamalrı tutan arkadaşlar bizlere ne zaman ilişkiye girdiklerini yazarlarsa iyi olur aşılamdan sonra mı önce mi
hepinize selamlar
inrysf sağol canımSelam kızlar.
Herkese en hayırlı tedaviler,aşılamalar ve en güzel haberler vermenizi diliyorum.
Ben cuma günü doktora gideceğim yumurtalara bakacak.Eğer iyi ise cumartesi iğne vurulup pazartesi aşılama yapılacak.İnşallah bu sefer herşey zamanında olur ve tutar.Gayet sakin ve sabırlıyım.
Sevgiler hepinize.
halaycım öyle düşünme burda hepimiz birbirimize yardım için varızArkadaşlar sanırım burada yazdığın şeylere cevap ya da destek almak için çok eski olmak lazım. Birkaç defadır yapıyorum yazdıkları havada kalıyor genelde. Ya ilgi çekemiyorum ya da bağlantı kuramıyorum.
ggaye cim tadavin şimdiden hayırlı olsunarkadaşlar merhaba,bende yarın aşılama için start veriyorum.iğnelere başlıyorum kısmetse dileyen herkesi rabbim evlat sahibi yapsın inşallah.(ay sevincimi gizleyemiycem bir yakınımız vardı 13 yıldır bebekleri olmuyodu 4.aşılamayı yaptırmıştı sonuç pozitif:)) ) inanaın kendiminmiş gibi sevindim.
fokur fokur cumkızlar gözlerim ilkbahar alerjisi oldugu için bütün yazdıklarınızı okuyamıyorum .bende ilk aşılamamı yaptırdım günde bir klomenle 6 yumurtam oluştu ve 2 tanesi 17 mm dr yarın aşılama yapacagız dedi igneyi vurdu sabah 9 da. ertesi gün öglen 2,30 dada aşılamam oldu bizde sperm hareket sorunu var spermlerin sadece yüzde 12 si ileri hızlı.kızlar sizin igneylemi veya klomenlemi yumurtanız çogaldı kaçtane oldu.ve kaç mm iğne vuruldunuz.teşekkür ederim
Şimdilik kız gibi görünüyor dedi doktor.2-3 haftaya kesin belli olur.
İnşallah canım senin de gönlüne göre olur.Ceren ismi güzel ama dimi
Arkadaşlar sanırım burada yazdığın şeylere cevap ya da destek almak için çok eski olmak lazım. Birkaç defadır yapıyorum yazdıkları havada kalıyor genelde. Ya ilgi çekemiyorum ya da bağlantı kuramıyorum.
Arkadaşlar ben geçen hafta çarşamba günü aşılama oldum. 3. aşılamam. Her zaman çatlatma iğnesinden iki üç gün sonra göğüslerim ağrırdı. Şimdi hala bişey yok. Sizde de böyle şeyler olmuş muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?