Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çatlatma iğnesi 2 tane canım birinin adı pregnyl ki bu kalçadan yapılıyor diğerinin adı da ovitrelle bu da göbkten yapılıyor. ama dr.lar genelde pregnyl veriyorlar. iğne yapıldıktan 36 saat sonrasında da aşılama oluyorsun ağrın falan olmuyor yapılırken... ilerleyen günlerde kasık ağrıların olabiliyor o kadar.

hafsaa çıktın galiba bende çıkıyorum inşallah tekrar görüşürüz tecrübelerini paylaşırsın benimle teşekkür ederim verdiğin bilgiler için görüşmek üzere hoşçakal

Arkadaşlar Ben Yeni Kayit Oldum Bu Siteye Aşilamayla Ilgili Ayrintili Bilgi Verirseniz Sevinirim. şu An Puregon Diye Bi Iğne Kullaniyorum P.tesi Aşilama Olcak

öncelikle hoşgeldin canım aşılaman inşallah hayırlısı ile olumlu olur da bebişini alırsın kucağına .gelişmelerini bildir burdan bize emi

Anladım canım tabi en az bi tane daha iyi olur
İnşallah Allah gönlünüze göre hayırlı evlatlar verir.Olur canım ya zamanımız var demekki biraz daha.Kızını öp yerime.Benimde kızım olsa keşke, yok yok bi kız bi erkek Hatta aynı anda p

HoşGeldin aramıza.Dediğin gibi kısmetten ötesi yok galiba.Neyse ki yaşın daha çok genç.Olur elbet benimde 4 yıl bitecek bu yıl artık bişeler olsa iyi olurdu

ASYANAZ Doktor ne zaman derse o sattte çatlatma iğnesini vurduracaksın.sağlık ocağında yada hastanede artık hangi saate gelirse ona göre bi yer olur.Genelde gecenin bi yarısına denk geliyo.Çünkü tam 36 saat sonra aşılama yapılması gerekiyor.Aşılaman örneğin saat 14.00 daysa çatlatma iğnesi gece 2 ye geliyor.
Arada 36 saat olması gerekiyor.
Aşılama korkulacak bir işlem değil.Muayene olur gibi merak etme.Eşin 2 saat öncesinden sperm verecek, spermler bi güzel yıkanıp, hazır hale getirilcek.Aşılamdan sonra 20-25 dk yatacaksın.sonra eve gönderirler.Ama sen kendini yorma evde.14 gün sonra da kan testi yaptırarak tutup tutmadığını öğrenirsin.

Arkadaşlar Aşilama Ağrilimi Oluyo Nasil Oluyo Lütfen Anlatin çatlatma Iğnesi Nasil Yapiliyo

merhaba hoş geldin .izmirde yaşıyorsun merak ettim nerde aşılama yaptıracaksın bende izmirde yaptırdım.üniversite hastenesinde.preynil kalçadan yaptırdılar 22:00 da ertesi gün hastaneye gittim öğlen aşılama yaptılar 3-4 saat hareketsiz yattım.hiç bir ağrı olmuyor.

merhaba edefem ben aşılamamı özel ege tüp bebekte yaptıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…