- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
merhaba hoş geldin .izmirde yaşıyorsun merak ettim nerde aşılama yaptıracaksın bende izmirde yaptırdım.üniversite hastenesinde.preynil kalçadan yaptırdılar 22:00 da ertesi gün hastaneye gittim öğlen aşılama yaptılar 3-4 saat hareketsiz yattım.hiç bir ağrı olmuyor.
edefem sen ne zaman yaptırdın aşılamanı nasıl geçti inşallah olumludur
5 kasımda yaptırdım.20 kasımda belli oldu.tutmuş ve beklemedeyim.inşallah bekleyen herkese nasip olur.
çok Sevindim Senin Adina Ilk Aşilamandi Dimi
5 kasımda yaptırdım.20 kasımda belli oldu.tutmuş ve beklemedeyim.inşallah bekleyen herkese nasip olur.
Ne güzel inşallah sağlıklı hayırlı bir bebek getirirsin dünyaya.Sadece hamile olmak yetmiyor hepimiz için en hayırlısı olur inşallah.Darısı ben de dahil tüm isteyenlere olsun.
Ne gibi tedaviler yada tahliller yaptırdın öncesinde yazarsan sevinirim.
Mesela aşılamadan önce hapla yumurta takibi yapıldı mı?Rahim filmi çektirdin mi spermiyogram nasıl çıkmıştı?
Herkese moral oldun.Neler yaptığını da yazarsan örnek teşkil edersin.Aşılamaya yeni başlayanlara.
:1hug:
Ne güzel inşallah sağlıklı hayırlı bir bebek getirirsin dünyaya.Sadece hamile olmak yetmiyor hepimiz için en hayırlısı olur inşallah.Darısı ben de dahil tüm isteyenlere olsun.
Ne gibi tedaviler yada tahliller yaptırdın öncesinde yazarsan sevinirim.
Mesela aşılamadan önce hapla yumurta takibi yapıldı mı?Rahim filmi çektirdin mi spermiyogram nasıl çıkmıştı?
Herkese moral oldun.Neler yaptığını da yazarsan örnek teşkil edersin.Aşılamaya yeni başlayanlara.
:1hug:
hormonlar düşük çıktı eşimin sper sayısı biraz düşüktü. rahım filmi çekildi histereskopi yapıldı.iğneleri kullandıgım sürece yumurtalıkları takip ettiler 2 güne bir.
Ya demek 36 saat beklemediler neden ki?Yumurtaların çok mü büyüktü acaba? 36 saate kalmadan çatlar diye mi düşündüler?Biliyormusun sana bu konuda bişey dediler mi?
Bir de histereskopiyi nasıl yaptırdın anesteziyle mi? Onun sonucu nasıl çıktı?
neden 36 saat bekletmediler bilmiyorum orası çok kalabalık olduğu için fazla açıklama yapamıyorlar.histereskopide bayıltıyorlar dr rahım filminde birşeyler görmüş ama sonuç iyi çıktı rahim içine bakmışlar heralde bebeyin tutunmasına engel birşey yok dediler.tek şansım çok sakın olmamdı.
Bana da laparoskopi ve histereskopi önerildi.Laparoskopi ile kanallar ve tüpler incelenecekti.Histereskopi ile de rahim incelenecekti.Rahim filminde şüphelendikleri bişey yoktu.Sol tüp kapalıydı.Bir de sulu ultrason çektiler onda rahim ağzı yuvarlak olması gerekirken yamuk yumuk gibi gözüküyordu.Doktor bu hamile kalmanı engellemez ama hamile kalırsan belki düşüğe neden olabilir demişti.
Laparoskopi ve histereskopi yapıp gerekirse müdahale ederek aynı zamanda tedavi de ederiz demişlerdi yalnız ben yusuf yusuf oldum :)
Yaptırmadım bi türlü.Kısmet ya bugün bebek belkide hayırlı değildir benim için diyorum hatta tedaviden vazgeçmeyi bile düşünüyorum.:çok üzgünüm:[/QUOTE]
CANIM YA SAKIN VAZGEÇME NEDEN BÖLE KARAMSAR OLDUN SEN BAKİİM AŞKOLSUN YA YAKIŞIYORMU SANA BU SEN DİRENÇ HIRS GÖZTERMESSEN BEBİŞİN NASIL SANA TUTUNACAK AZMEDİP DOĞACAK DEĞİLMİ.ÇALIŞMALARA DEVAM ET LÜTFEN.ALLAH YARDIM EDER İNŞALLAH.
Bana da laparoskopi ve histereskopi önerildi.Laparoskopi ile kanallar ve tüpler incelenecekti.Histereskopi ile de rahim incelenecekti.Rahim filminde şüphelendikleri bişey yoktu.Sol tüp kapalıydı.Bir de sulu ultrason çektiler onda rahim ağzı yuvarlak olması gerekirken yamuk yumuk gibi gözüküyordu.Doktor bu hamile kalmanı engellemez ama hamile kalırsan belki düşüğe neden olabilir demişti.
Laparoskopi ve histereskopi yapıp gerekirse müdahale ederek aynı zamanda tedavi de ederiz demişlerdi yalnız ben yusuf yusuf oldum :)
Yaptırmadım bi türlü.Kısmet ya bugün bebek belkide hayırlı değildir benim için diyorum hatta tedaviden vazgeçmeyi bile düşünüyorum.:çok üzgünüm:
Sağol canım ya ama bugün biraz karamsarım ve birazda tadım yok.Bilmiyorum bu durum geçer mi ne kadar devam eder.Hayırlısı olsun napayım, neyse kısmet yaşarız elbet
Sen nasılsın iyisin inşallah.Ben çıkıyorum, görüşürüz yine öptüm canım kendine iyi bak .Sen bakma bana
Sağol canım ya ama bugün biraz karamsarım ve birazda tadım yok.Bilmiyorum bu durum geçer mi ne kadar devam eder.Hayırlısı olsun napayım, neyse kısmet yaşarız elbet
Sen nasılsın iyisin inşallah.Ben çıkıyorum, görüşürüz yine öptüm canım kendine iyi bak .Sen bakma bana
günaydın canım umarım bugün okursun bu yazıyı.nasıl oldun iyisindir umarım kendine iyi bak stres iyi bişii değil ya bu ştreş ten nezaman kurtulcaz yaaaww.ben iyimiyim değilmiyim bende bilmiyom aslında koşturuyom kaç gündür eşim hastaydı iyi şimdi ama hastanelerdeydik.benim alerjim azdı doktora gittim sanki yetmezmiş gibi kaplamam vardı dişimde o ağrımaya başladı oynamış yerinden dişçideydim 2 gündür akşam ancak atıyorum eve kendimi sağa sola gitmekten ailenin büyük çocuğu olmak zor gerçi bir abiiim var ama sanki ben onun ablasıyım fosss yanii ama neyse allah bana yardım eder bende onlara.hadi görüşürüz.
lütfen karamsar olma aşılama yapılan zamanlar çok ümitli olduğumuz için sonu negatif olunca karamsar oluyoruz bence biraz kendi haline bırak ben bu ay o şekilde çok rahat ettim.en azından beklenti içinde değilim.birde sanmıyorum ama adetim 3 gün geçti ama ne göğüslerde ağrı var ne de başka bişey.benim troid sorunum da var belki de ondan gecikiyo bakalım hayırlısı beklemedeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?