Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm canlarım size başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum belki konuyla alakası yok ama burada yazılanları okuduktan sonra acaba diyorum ben 3 yıllık evliğim 3 yıldan beri çocuk özlemiyle yanıp tutuşuyorum bende polikistik over sendromu var 2007 aralık ayında 1.aşılamam oldu doktor 14 ocak da test yapalım dedi 13 ocak akşamı kahverengi bişiyler geldi bende test yapma gitmedim adet oluyorum die benim kanamam 5 gün normal adet görüyomuş gibi sürdü ardan 3 gün sonra gene başladım toplam 25 gün adet gördüm bu süre zarfında doktorda gitmedim kanamam çok yoğun deildi sonra doktora gittiğim de neden tahlil yaptırmadın dedi belki düşük yapmışsındır dedi benim hiç sancım felan olmadı acaba tutmuşmuydu aşılamam 2.aşılamayıda gelecek ay olucam allah izin verirse sizler nediyosunuz size danışayım dedim bide

canım benim o heyecanın, telaşın ne kadar güzel bir haberle sonlandı. çok sevindim gerçekten. mutluluğun daim olsun inşaallah. çok sevindim. Rabbim tamamına erdirsin.:1hug:

bi arkadaşımın adeti iki gün geçince adet olmaya başladı ve bu tam 20 gün sürdü. kahverengi parça parça... bi doktor bhcg bakmış hamile . ama düşük yapıyormuş. yani olabilir dikkatli olup hemen doktora gitmak lazım .... geçmiş olsun.

ilginçsin, tedavi görüyorsun ve böyle anormal bir durum yaşıyorsun bi doktora gitmiyorsun, bilemiyorum belki de düşüktür, düşünme geçmişi, 2.aşılamana yoğunlaş, hayırlısı olsun

canlarım hepinize güzel dileklerinizden ötürü teşekkür ederim sonuç bekleyenler inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız tedavi olanlar Allah size de tedavinizde yardımcınız olsun tez zamanda hamiş kalın

masluhacım benim nasılsın güzelim.3.aşılaması tutan arkadaşım symslow bize moraal oldun valla.bende 3.yü olcam.çok sevindim gerçekten.allah kucağına da almayı nasip etsin...

merhaba Arkadaşlar..benim De Bu Haftaiçi 2.aşilamam Olucak...ama Ben Ilk Olarak Sayiyorum ,çünkü Ilk Aşilamam Da Ilaçla Yumurta Gelişimi Olmuştu Ve Plansizdi...bu Kez Iğne Kullaniyorum...yarin Kontrolüm Var...ve Hatta Arzuhalim Le Ayni Hastanedeyiz...bakalim Aşilama Günlarimiz çakişacak Mi???

Leylimley sen nasılsın canım nasıl gidiyoo özledim hepinizi ben yarın başlıyorum ikinci aşılama tedavisi için bakalım ne olacak

ben bu ay dinlenmedeyim sanırım 10 temmuz gibi olur 3.aşılamam, 19-20 temmuzda sınavlarım var onada hazırlanıyorum, başka sıkıntılarım da var moralim çok kötü, sersem tavuk gibi dolaşıyorum desem öylekafamçokkarıştı

merhaba arkadaslar bende yeni geldim aranıza öncelıkle inşallah hepimizin istekleri olurda bebişlerimize kavuşuruz bende buay yaptırıcam ilk aşılamamı inşallah

tabiki.27 mayısta regl oldum.30unda yumurta takibim ile beraber,ganophene kullanmaya başladım.8 haziranda sabah 6da pregynl çatlatma iğnemi oldum9 haziran saat 18de aşılama yapıldı.bugün 5.gün.2 gün falan ağrım oldu aşılamadan sonra.çatlatma iğnemi vurulduğumda çok ağrım oldu ama.umarım tutar,seninki de benimki de..herkesin ..

canım inşallah tutunur melegın sana ben hemen olan bir işlem sanmıstım bayagı uzun birsurecmiş meger ben vajınusmus hastasıyım canım 2 yıllık evlıyım tedavı gordum ama maalesef sonuc alamadım ınsallah asılamam bıraz yarar tutarda
leylımley merhaba canım ben daha asılama olmadım ama bu ay yaptırıcam ınsallah sendemoıı suan beklemedesınkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…