Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
umarım tutar.aşılama da şans,2-3 denemede artıyormuş.pko olanlar bile aşılama ile hamie kalabilmiş,umarım tutar.ilaç kullanmaya başladın mı aşılama için

umarım tutar.aşılama da şans,2-3 denemede artıyormuş.pko olanlar bile aşılama ile hamie kalabilmiş,umarım tutar.ilaç kullanmaya başladın mı aşılama için
yok canım daha hıcbırseye baslamadım sadece randevum var pazartesı ye doktora elımde nasıl yönlendirir bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah beklemek cok zor olmalı a.s.

ben 3 yıl önce yaptırdım aşılama tutmadı 3tüpbebek yaptırdım onlarda negatif şimdi 4. yü düşünüyorum dr a karar verip önümüzdeki ay olabilir hastalanmayı bekliyorum.bu son denemem olucağı için kararsız beklemedeyim ama o an geldiğinde inşallah bende hamiş olmayı çooook istiyorum hep birlikte dua edelim hepimiz için kızlar...

canımsın ya dualarımız seninle inşallah hamiş olursun hemde şöyle iki tanesi birden gelir sakın stres yapma canım bılıyorsun oda cok etkiliyor

yaptırdığım gün ve ertesi gün dinlendim.şu an normal hayatıma devam ediyorum.ama ayaklarımızı üşütmemeliyiz,ağır kaldırmak,eğilmek,ani hareket etmek yok.sende dikkat etmelisin

ya bir arkadas yazmıstı vajınel dus yapmamak sıcak banyoya gırmemek maydonoz ve naneyı cok tuketmemek sıgaradan uzak durmak ve merdıvenn cıkmamak gerek dıye senınde aklında olsun bunlar canım tam dogrumu bılmıyorum ama yıne de dıkkat et

canım bende kullanıyorum ama en azından cok az içmeye çalıs bır 10 gün kadar daha doktor söylemiş o arkadaşada oyüzden az iç yada 10 gün dayan derim tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…