Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

saolun kızlar inşallah ii olur benım İçin allah yolumuzu açık etsin cümlemizin..
ama benım bisüre hastaneden uzak olmam ii Gelicek :) nekadar bi bebek gorduğumde yada bi hamiş Gördüğümde İçim sızlasaa katlanmalı ve bebek Fikrinden uzaklaşmalıyım ..

aşılama için sonuç bekleyen yada aşılama olcak olanlara allah yardım etsin kızlar...
Hepinize bol Şans...

OLMADI KIZLAR LEKELENME GELDİ ÇOK CANIM SIKILDI ÇOK CANIM ACIYO ARTIK NEDEN OLMUYOO CANLARIM YA ÇOK ÜZGÜNÜMMM:1no2:

masluha canım üzüldüm ya ama elden gelen bişey yok hemen bırakma bakayım kendini..Allahdan hayırlısı canımm..İnşallah devamında iyi ve hayırlı sonuçlar alırsın arkadaşım :teselli:

kafamçokkarıştıyaaa kızlar ben geldim 2 gündür giremiyorum siteye çünkü bilgisayarım bozuldu uğraşıp duruyorum ama yarın olcek bi bakim dedim size çok özledim valla
yeni tedaviye başlayanlar ve sonuç bekleyenler:allah sizlere gönlünüzün istediğini en kısa zamanda versin inşallah dualarım hep sizinle ve kendimle benim aşılamamın 10.günü ama bi belirti yok tabi kısmet bu işler allahım bir gün bizide anne olmayı tattıracak inşallahh sizi çok öpüyorum yarın veya öbürgün gelirim yanınıza hoşçakalınnnn kuzularııımmmmsırnaşık şey

zenancım Hadi Hayırlısı
Dinlennecek Olman çok Iyi Bence Kendini Toparlarsın
Inşallah Tüp Bebek Raporunu Da Hayırlısıyla Alırsın

ze_nannn Cım Allah Yolunu Açık Etsin Canım..sana şimdiden Bol şans Canım..allah Seninde Bizlerinde Bu Yolda Yardımcısı Olsun Tatlımm..:1hug:a.s.

Saolun Kizlar Inşallah Raporum Sağsağlim çikar Ve Tüpbebişim Olur
Biraz Uzak Olmak Hastaneden Iyi Gelicek..
Fazla Gelemiyorum Siteye Işlerim Yoğun Bu Ara
Hemde Aşilama Serüvenim Bitti Yazcak Bişe Bulamiyorum Ama Bakiyorum Sizlere Nasillar Durumlar Nedir Die :)

Canim Umarim Budefa Hamiş Kalirsin........

arkadaşlar bugün aşılamamın 15.günü adetim gelmedi umutlanmak istemiyorum çünkü kullandığımız ilaçlar gecikme yapbiliyor 1.de 11.günde 2.de ise 13.gün adet olmuştum ben iki gün daha bekleyeyim testi öyle yaptırayım diyorum şayet hastalanmazsam fikrime katılıyor musunuz test yaptırmaktan çok korkuyorum

15.gün belli olur kesinlikle.neden test yapmak için bekliyosun.hadi test yap ve bize umut ol canım.inşallah bebiş sana tutunmuştur.

kızlarrrrrr herkese merhabalar.ne zamandır giremedim.aslında girince de bişey değişmiyo.sizlere kırgınım biraz.kaç kez soru sordum.hiç kimse cevap yazmadı bana.neyse gözden kaçıyo bazen.

bu arada 2. aşılamaya start vermek için 6 haziranda doktoruma gittim.muayeneden sonra kist oluşmuş dedi ve 21 günlük ilaç verdi.ilaç bitince kanama olacakmış.o zaman gidicem 2. aşılamaya başlıcaz inşallah.

bu arada zenancım çok üzüldüm canım.allah hayırlısı neyse onu versin.tüp bebek yolculuğundan mutlu dönersin umuyorum.yanındayız.

masluha yaklaşık 420.sayfadan beri yazıları okuyorum valla arkadaşım beni çatlattın.insan bu kadar sakin olabilirmi ya.herkes sana git test yap diyo sen ısrarla 8 haziran sayıklıyorsun.kızdım valla sana.ama üzüldüm sonra olmayınca.hayırlısı olsun canım.ama yinede bir kan testi yapsaydın keşke.bazan böle durumlar olabiliyomuş.

bebişko ve aşılama yaptırıp sonucu sabırsızlıkla bekleyen bütün arkadaşlar allah yüreğinizdekini versin canlarım.yani bebişleri kucağınıza versin inşallah.

bu arada aramıza yeni katılanlar hepiniz hoşgeldiniz.

arkadaşlar bişey rica edeceğim.ilk aşılaması tutan ve siteyi ziyaret eden arkadaşlar oluyo bazen.lütfen bize biraz tecrübelerinizden bahsedin.ne yapalım aşılamadan sonra.mesela ben ilk aşılamamdan sonra hiç yatmadım.ama doktorum normal hayatına devam et dedi.dinlenmek iyi geliyo diyolar.dinlenmek neden faydalı acaba bunu merak ediyorum.

hepinizi kocamannnnnn öpüyorum.

ben size küsebilirmiyim beeeeeeeee......a.s.

Hayal kırıklığı merhaba bir geldin pir geldin hoşgeldin canım:1hug:
Bende 2. aşılamamı yaptırdım, beklemedeyim inşallah sende kistlerinden kurtulursunda 2. aşılamanda bebişine kavuşursun cnm
Aşılamadan sonra dinlenme olayında bende tereddütteyim bugün aşılamam olalı 3. gün oldu ama bensadece ilk gün dinlendim, hatta bazen aşılama olduğumu unutuyorum bile:asigim:

Kızlar sadece ilk gün biraz daha dikkatli olun.Sonraki günler ise kesinlikle ağır işler yapmayın,ağır taşımayın,yukarıdaki raflara vb. uzanmayın.Kendinizi sıcak tutun.Bunlara dikkat ederek normal yaşantınıza devam edin.

Ben inanın her ay bunlara dikkat ederdim.Hamişliğin ne zaman geleceği hiç belli olmaz.Siz her zaman bunlara dikkat edin.Bol şanslar

canım 14. ve 15. günde de bhcg den sonuç alabilirsin.Bence yaptır derim tabi senin kararın ama sonucu ha bugün ha 3 gün sonra almışsın farketmez.İnşallah olumlu olur canım yaHayırlı haberlerini almak umuduyla canıma.s.

canım hadi seni bekliyoruz bizi ihmal etme bakimmyerimsenibenİnşallah biligisayarın yapıldığında bize selam verdiğinde inşallah hayırlı haberlerde verirsin..(aminnnn)..a.s.

merhaba arkadaşlaaaar herkes nasıl ben iyiyim şükür dinlenmeye devam çok güzel böyle yaaa.inş bu arada bebişlerimiz gelir.pozitif düşünelim yeter.bende buralardayım arada uğruyorum kızlar.herkese bol şans hayırlı günler öptüm hepiniziiiii

Merhaba kader ortaklarım bende sizler gibi bebek istiyorum 3 yıllık evliyiz tüm testler yapıldı ikimizde de bir şey yok 3 ay yumurta takibi ilaçlı (klomen + pregly ) 2 kerede aşılama denedik ama olmadı ilk aşılamada yumurta döllendi ama tutmadı medical park'ın tüp bebek bölümü ile görüştük ve 3. aşılamaya geçmeden direkt tüp bebeğe geçmeye karar verdik maddi olarakta çok yıprandığımız içinde biraz para biriktirip hemen başlamak tek dileğim bu arada kendiliğinden hamile kalabilmek eğer böyle bişi olursa biriktirdiğim tüm parayı bebeğim için hesap açıp onunn için biriktirmeye devam edeceğim gelin artık küçük meleklerimiz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…