- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.481
Hayırlı olsun Demiraycım.bebeiş iyi üzmüyor annesini bugün tekmeleyip durdu beni :)
İnşallah tutar canım bu denemen.Allah sizlerede böyle yaramaz bi bebeiş versin. Tekmelesin dursun karnınızı :)
canım iğnemi kullandın hap mı hangsii kist yaptı sende. bende iğne kullandım 5 yumurtadan 1 tanesi büyüdü. dr. tüp bebek dedi. yumurtalar çok inatçı olduğu için. ama yinede tek yumurta ya aşılama yapıldı boşuna yaptık diye düşünüyor dr. bende öyle düşünüyorum ama eşim çok ısrar ettiği için kıramadı onu.
saol canım inş. herkes olumlu sonuç alır. benim aşılamanın 7. günü şuan karnım ve belimin ağrısıyla uğraşıyorum. içimde hiç umut hiç kıpırtı yok. adet olup bu ağrılardan kurtulmayı bekliyorum yani. sonra uzuuun bir yolculuk bizi bekliyor tüp bebek için.
Slm Canim Ben Hap Kullandim Igne Hiç Kullanmadim 6 Tane Yumurtam Vardi Fakat Olmadi 5 Tanesi çatlamiş Ama Bi Tanesi çatlamamiş Oda Kist Oluşturmuş Allah Seninde Bebegini Almayi Nasip Etsin Canim Umarim Herşey Iyi Olurr öptüm
günaydın kızlarr...bugün bana göre son iğnemi oldum..yarın kontrolüm var bakalım....aşılama günü belli olur yarın
kızlarrrrrrr nabersiniz canlarım.
aramıza yeni katılanlar var sanırım.hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.
bebişko olmamış.hiç üzülme canım biz burdayız.o mutlu haberleri de paylaşacağız inşallah birgün.
ggaye çooooooook sevindim tatlım.ilk aşılama süper bişey tutması.bize umut oldun.allah hayırlısıyla kucağına almaya nasip etsin inşallah.
bende de kist oluşmuş.10 tane ilacım kaldı.bitince ilk kanamada gidicem doktora.2. aşılama için start vereceğiz allahın izniyle.
allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar.hadi hepinizi kocamannnnnn öpüyorum.
canım ya sağol vallaha insanı mutlu ediyo böyle benimsenmek
canım benim 3. aşılamam yapılacaktı ama yine yumurtalarım istenen düzeyde ve kalitede değilmiş onun için bu ay pas geçtik
ben de bunlar la uğraşıyorum bakalım artık hayırlısı
bu ay ben de bişey yok
inşallah senden alırız güzel haberleria.s.
Hayırlı olsun Demiraycım.bebeiş iyi üzmüyor annesini bugün tekmeleyip durdu beni :)
İnşallah tutar canım bu denemen.Allah sizlerede böyle yaramaz bi bebeiş versin. Tekmelesin dursun karnınızı :)
aslıcım önce şu negatiflikten kurtulurmusun lütfennnnklava:
bebek gelmek istese bile gelemicek..unutmaki Normal yolla hamile kalan her kadın Tek yumurta ile gebe kalıyor..bizim neden olmasın hadi bakalım toparlan daha 7.gun ya daha 1haftan var cnm benım
saol canım desteğin için aslında ne yapacağımı bilemiyorum hala dr. mu değiştirsem yoksa tüp bebek mi yaptırsam. kararsızım eskisinden daha iyiyiym ama sizin sayenizde, inş. bu buhranlarıda atlatıp mantıklı düşünmeye başlarım.
Kızlar günaydın. Ben geçen ay aşılama yaptıracaktım iğneleri olmaya başladım. 6.günde doktora gittiğimde kaliteli yumurta gelişmediği için aşılamam iptal oldu.O ay tam gününde regl oldum. Fakat bu ay 10 gün gecikti gelen giden yok.5. günde kan testi yaptırdım negatif çıktı. Sizin tedavilerinizde de böyle oldu mu? Bunun sebebi ne olabilir?
saol canım desteğin için aslında ne yapacağımı bilemiyorum hala dr. mu değiştirsem yoksa tüp bebek mi yaptırsam. kararsızım eskisinden daha iyiyiym ama sizin sayenizde, inş. bu buhranlarıda atlatıp mantıklı düşünmeye başlarım.
herkese selamlar........
uzun zamandır yazamamıştım.
sonunda 3.aşılamamıda dün oldum bundanda pek umutlu değilim ama hakkımızda hayırlısı
darkcım umarım herşey yolundadır.yeğenimiz nasıl inşallah seni fazla üzmüyordur.
Canım sen kaçıncı aşılamadası tam hatırlayamıyoum ama CADIARZU
sana şöyle soylim Bende 3 tane olumsuz aşılama geçirdim ama en azından prosedüre uyum 3aşılama olmam gerekiyordu ve hep umut dolu Şekilde başlamıştım aşılamalara belki Bunda olur diyordum belki de bunda olur diye diye 3 Negatif aşılama atlattım
en sonuncu aşılamamı Geçen ay oldum doktorum ne dedi ise onu dinledim ama olmadı :çok üzgünüm: Şimdi ise Tüpbebek heyet raporum hazırlanıyor.
yılsonuna doğru Da tüpbebiş tedavisine başlarız allahım kısmet ederse....
yani diğeceğim şuki yılma olur mu Hemen bebek olsun Diye Tüpe geçme oda garanti değil ki sonuçta doktorun ne diyorsa onudinle Derim cnm yerimseniben
Ben adetimin 3.günü başladım. Menagon iğne kullandım.İğnelerin 5.gününde doktorum iptal etti.
Günde bir kere bir doz toz+1 doz su iğne oldum.
canım Ilk Aşılamamdı Bu Benim Eşimde De Sorun Vardı 9 Ay Onun Iyileşmesini Bekledik çok şükür Iyileşti Aşılamaya Geçtik Nihayet Bende Pkos Hastasıyım. Dr. Yumurtalar Gelişmeyince Kestirip Atı Verdi Tüp Yaptırın Diye Ben De 3 Kez Yaptırmak Zorundayım Dedim Tüp Bebek Raporu Için Oda O Sorun Değil Veririz Rapor Dedi. Vücudunu Bu Ilaçlara Yıpratmanın Anlamı Yok Aşılamalar Tutmaz Dedi. Dr. Moralimi çok Bozdu Yani Anlayacağın. Nasıl Verecekse Rapor Onuda Anlamadım Adet Olunca Gidecez Bakalım.
Ya Belkide 2de Belki 3de Gelişecek çok Ilginçmiş Doktorun Canimya
Ama Madem Tüpebe Raporu Verebilcek Ozaman Tüp Denersiniz ...
Ama Nebilimya Belkide Yumişlerin Gelişirdi Diğer Aşilamalarda...
Inşallah Aşilaman Tutarda Hiç Bişeye Gerek Kalmaz
slm kızlar gügun aşılama yaptırdımmm bekleyiş süreci başladı inşallah olurr ne olur dua edinn beni en iyi sizler anlıyorsunuz........
elalı,aynı gün aşılama olmuştuk di mi,9 haziran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?