Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlı olsun Demiraycım.bebeiş iyi üzmüyor annesini bugün tekmeleyip durdu beni :)
İnşallah tutar canım bu denemen.Allah sizlerede böyle yaramaz bi bebeiş versin. Tekmelesin dursun karnınızı :)

Hayırlı olsun Demiraycım.bebeiş iyi üzmüyor annesini bugün tekmeleyip durdu beni :)
İnşallah tutar canım bu denemen.Allah sizlerede böyle yaramaz bi bebeiş versin. Tekmelesin dursun karnınızı :)

inşallahhh canım yaaa
bak gözlerim doldu yazdıklarındansenağlamasenağlama
allahım bizlerede en kısa zamanda göstersin o günleri inşallah

aslıcım önce şu negatiflikten kurtulurmusun lütfennnnklava:
bebek gelmek istese bile gelemicek..unutmaki Normal yolla hamile kalan her kadın Tek yumurta ile gebe kalıyor..bizim neden olmasın hadi bakalım toparlan daha 7.gun ya daha 1haftan var cnm benım

canım bak darkınlıfe ta yazmış onun bebişinide doktor kist sanmıştı ama Darkinlife Tes yaptırdı meğerse bebişmiş o :asigim: bence sende bi Test yaptır

günaydın kızlarr...bugün bana göre son iğnemi oldum..yarın kontrolüm var bakalım....aşılama günü belli olur yarın

canım bol şans allah yardımcın olsun inşallah sonuda ii olur

Canım umarım 2.aşılamada bebişin koıllarında Olur allah yardımcın olsun

bitanem kayram.. her işte bi hayır vardır
bizim şer bildiklerimiz kimi zaman hayır Olabiliyor oyüzden ii ol :)
sen çalış buay çalışşşşşşşşşşşşşş ...yerim seni ben :icecream:

ay cnmmm tekmeledimi ayyyy
maşallahhhhhh yaramaz kediciğe...
darısı bize Allahım Ne olur bizimde yüzümüzü güldür...

Kızlar günaydın. Ben geçen ay aşılama yaptıracaktım iğneleri olmaya başladım. 6.günde doktora gittiğimde kaliteli yumurta gelişmediği için aşılamam iptal oldu.O ay tam gününde regl oldum. Fakat bu ay 10 gün gecikti gelen giden yok.5. günde kan testi yaptırdım negatif çıktı. Sizin tedavilerinizde de böyle oldu mu? Bunun sebebi ne olabilir?

canım bende 1. gün iğnelere başladım dr. yavaş yavaş dozu artırdı ama 5 yumurtadan sadece birisi büyüdü bizimkiside yumurta kalitesiz diye iptal etmek istedi. sen kaçıncı gün iğnelere başladın ve kaç doz iğne kullandın. iğnelerin 6. gününde mi iptal oldu yoksa adetinin 6. günündemi

Canım sen kaçıncı aşılamadası tam hatırlayamıyoum ama CADIARZU
sana şöyle soylim Bende 3 tane olumsuz aşılama geçirdim ama en azından prosedüre uyum 3aşılama olmam gerekiyordu ve hep umut dolu Şekilde başlamıştım aşılamalara belki Bunda olur diyordum belki de bunda olur diye diye 3 Negatif aşılama atlattım
en sonuncu aşılamamı Geçen ay oldum doktorum ne dedi ise onu dinledim ama olmadı :çok üzgünüm: Şimdi ise Tüpbebek heyet raporum hazırlanıyor.
yılsonuna doğru Da tüpbebiş tedavisine başlarız allahım kısmet ederse....
yani diğeceğim şuki yılma olur mu Hemen bebek olsun Diye Tüpe geçme oda garanti değil ki sonuçta doktorun ne diyorsa onudinle Derim cnm yerimseniben

demiraycım merhabalar bende sana mesj yazacaktım bugün
canım aşılaman hayırlı olsun inşallah tutar umudunu kaybetme
benim olmadı bu ay aşılama yumişler beni yarı yolda bırakıyo bakalım artık gelecek ay allah kısmet ederse
hadi bakalım inşallah güzel haberlerini alırız
kendine çok iyi baka.s.

canım ilk aşılamamdı bu benim eşimde de sorun vardı 9 ay onun iyileşmesini bekledik çok şükür iyileşti aşılamaya geçtik nihayet bende pkos hastasıyım. dr. yumurtalar gelişmeyince kestirip atı verdi tüp yaptırın diye ben de 3 kez yaptırmak zorundayım dedim tüp bebek raporu için oda o sorun değil veririz rapor dedi. vücudunu bu ilaçlara yıpratmanın anlamı yok aşılamalar tutmaz dedi. dr. moralimi çok bozdu yani anlayacağın. nasıl verecekse rapor onuda anlamadım adet olunca gidecez bakalım.

Ya Belkide 2de Belki 3de Gelişecek çok Ilginçmiş Doktorun Canimya
Ama Madem Tüpebe Raporu Verebilcek Ozaman Tüp Denersiniz ...
Ama Nebilimya Belkide Yumişlerin Gelişirdi Diğer Aşilamalarda...
Inşallah Aşilaman Tutarda Hiç Bişeye Gerek Kalmaz

canım biz şuan iş nedeniyle güneydoğudayız ve 1 sene daha burda kalacağız malesef. memleket ankara burdan taa oraya gidip tüp bebek yaptırmamız zor bende çalışıyorum çünkü. git gel masrafıda cabası. eşimle düşündükte başka bir dr. la aşılamayı bir kez daha deneyebiliriz. nasılsa 1 sene tüp bebek yaptırmamız zor. benim derdim aşılama değil zaten yumurtaların büyüdüğünü görsem içim rahat edecekti. çok korkuyorum ilacın dozu artırıldığında bile yumurtalar büyümezse diye. birde pkoslluarın kullandığı şeker hapı falan varmış bunu 2,3 ay düzenli kullandığında yumurtalar çok çabuk cevap veriyormuş ilaçlara bu durumuda soracağım yeni dr.'a. hergün karar değiştiriyorum aslında. benim durumum biraz karışık çünkü. canım benim derdime ortak olduğun için çok saol...

23ünde belli olur ama sen 30unu bekle dedi.adet sancısı gibi sanki ağrım oluyor,çok idrara çıkıyorum.sen de neler oluyo,acaba ne belirtisi bunlar.bazen hiçbişey yok,ara ara çok hafif sancı gibi tam öyle de değil..offf beklemek zormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…