- 12 Mart 2008
- 7.031
- 19
- 158
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #4.501
23ünde belli olur ama sen 30unu bekle dedi.adet sancısı gibi sanki ağrım oluyor,çok idrara çıkıyorum.sen de neler oluyo,acaba ne belirtisi bunlar.bazen hiçbişey yok,ara ara çok hafif sancı gibi tam öyle de değil..offf beklemek zormuş.
evet cnm beklemek gerçekten zor ama napalım yapacak bişey yok, sabırla beklemeliyizklava:
bende ilk zamanlar karın ve bel ağrısı olmuştu şu arada göğüslerim çok hassaslaşmaya başladı hep adet olmaya yakın böle olurdu :1no2:
cnm biliyomusun ayın 23ü benim doğum günüm inşallah rabbim beni doğum günümde sevindirir (amin)
ama ben ozamana kadar adet olmassam 24üne kadar beklicem. çünkü regli günüm zaman. Cnm sen çalışıyomusun ? dinlenebiliyomusun hiç? ben şu ara çok stresli günle geçiriyorum işyerinde işlerde epey yoğun, heralde olursa benim için mucize olacak:teytey:
en güzel doğum günü hediyesi...inşallah elalı..ben geçen ay 27sinde regl olmuştum,ama doktor aşılamadan 14gün sonra belli olur dedi.sen yine de 30 gör dedi.tuttuysa belirtiler nedir ki acaba:sm_confused:
ben çalışmıyorum,yani eşimin işinde çalışıyorum ama canım isterse:)
elalı,yumurta uyarıcı ganophen,iğne olarakta pregynl kullandım ben,sen ne kullandın
İnşallah güzel bir deneme olur ve pozitif sonuçlanır.slm kızlar gügun aşılama yaptırdımmm bekleyiş süreci başladı inşallah olurr ne olur dua edinn beni en iyi sizler anlıyorsunuz........
Ağlama Demiraycım o günlerde gelecek inşallah.inşallahhh canım yaaa
bak gözlerim doldu yazdıklarındansenağlama
allahım bizlerede en kısa zamanda göstersin o günleri inşallah
Amin canım inşallah sizinde böyle yaramaz bi kediciğiniz olsun tez zamanda inş.:
ay cnmmm tekmeledimi ayyyy
maşallahhhhhh yaramaz kediciğe...
darısı bize Allahım Ne olur bizimde yüzümüzü güldür...
Kızlar günaydın. Ben geçen ay aşılama yaptıracaktım iğneleri olmaya başladım. 6.günde doktora gittiğimde kaliteli yumurta gelişmediği için aşılamam iptal oldu.O ay tam gününde regl oldum. Fakat bu ay 10 gün gecikti gelen giden yok.5. günde kan testi yaptırdım negatif çıktı. Sizin tedavilerinizde de böyle oldu mu? Bunun sebebi ne olabilir?
merhaba kızlar ben doktora gittim yanlızca klomen verdi ama sizin kullandıgınız ilaç isimleri farklı ignede olmadım daha pazartesı gel bakalım ona göre igne olucaksın dedi ya kafam karıstı niye siz önceden igne oldunuz ben olmadım
pitos slm.iğneyi yumurta çatlatmak için oldum ben.şimdi o ilaçla yumurtayı uyarıyor,istenilen boyuta geldiğinde,yaklaştığında çatlatma iğnesi oluyosun.dr ayarlıyo saatini,24-48 saat arası sanırım çatlattıktan sonra yumurtanı,aşılama yapıyor.benim 36 saat sonra yapmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?