Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet cnm beklemek gerçekten zor ama napalım yapacak bişey yok, sabırla beklemeliyizklava:
bende ilk zamanlar karın ve bel ağrısı olmuştu şu arada göğüslerim çok hassaslaşmaya başladı hep adet olmaya yakın böle olurdu :1no2:
cnm biliyomusun ayın 23ü benim doğum günüm inşallah rabbim beni doğum günümde sevindirir (amin)
ama ben ozamana kadar adet olmassam 24üne kadar beklicem. çünkü regli günüm zaman. Cnm sen çalışıyomusun ? dinlenebiliyomusun hiç? ben şu ara çok stresli günle geçiriyorum işyerinde işlerde epey yoğun, heralde olursa benim için mucize olacak:teytey:

en güzel doğum günü hediyesi...inşallah elalı..ben geçen ay 27sinde regl olmuştum,ama doktor aşılamadan 14gün sonra belli olur dedi.sen yine de 30 gör dedi.tuttuysa belirtiler nedir ki acaba:sm_confused:

en güzel doğum günü hediyesi...inşallah elalı..ben geçen ay 27sinde regl olmuştum,ama doktor aşılamadan 14gün sonra belli olur dedi.sen yine de 30 gör dedi.tuttuysa belirtiler nedir ki acaba:sm_confused:

Eğer tutarsa çok küçük olacak bi belirti olacağını sanmıyorum. Hemde herkeste aynı belirti olacak diye bişey yok, bünyeden bünyeye değişir durumlar.
En iyisi sabırla ve umutla adet günümüzü beklemek (inşallah olmayız):teselli:

ben çalışmıyorum,yani eşimin işinde çalışıyorum ama canım isterse:)

Ohhhh bu yönden süper, inşallah sana pozitif bi katkısı olur.
Çalışmak, heleki özel sektörde çalışmak ve sürekli izin almak çok zor. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun (amin)

slm kızlar gügun aşılama yaptırdımmm bekleyiş süreci başladı inşallah olurr ne olur dua edinn beni en iyi sizler anlıyorsunuz........
İnşallah güzel bir deneme olur ve pozitif sonuçlanır.

inşallahhh canım yaaa
bak gözlerim doldu yazdıklarındansenağlama
allahım bizlerede en kısa zamanda göstersin o günleri inşallah
Ağlama Demiraycım o günlerde gelecek inşallah.

:

ay cnmmm tekmeledimi ayyyy
maşallahhhhhh yaramaz kediciğe...
darısı bize Allahım Ne olur bizimde yüzümüzü güldür...
Amin canım inşallah sizinde böyle yaramaz bi kediciğiniz olsun tez zamanda inş.

Belki hormonal dengen bozulmuştur.benim hiç bu kadar gecikmeme olmamıştı.En fazla 3 gün gecikmişti sanırım.
Bi kaç güne kadar gelmezse idrar testi yap bir de.Hadi inşallah sürpriz geliyordur senin için..

merhaba kızlar ben doktora gittim yanlızca klomen verdi ama sizin kullandıgınız ilaç isimleri farklı ignede olmadım daha pazartesı gel bakalım ona göre igne olucaksın dedi ya kafam karıstı niye siz önceden igne oldunuz ben olmadım

pitos slm.iğneyi yumurta çatlatmak için oldum ben.şimdi o ilaçla yumurtayı uyarıyor,istenilen boyuta geldiğinde,yaklaştığında çatlatma iğnesi oluyosun.dr ayarlıyo saatini,24-48 saat arası sanırım çatlattıktan sonra yumurtanı,aşılama yapıyor.benim 36 saat sonra yapmıştı.

benim yani yumurtalıklarım çatlakmıymış eeee ozaman iğneyi niye aldırdı ve vurmuyor yoksa bu doktor işini bilmiyormu ya beni stres bastı herkesinki farklımıdır sencekafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…